Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
samyeli26, afed, DerinSu, ebrar_53+, gulhayaldaghan, haletrn, kardelen5233+, tugcal

yaaa kızlar benimki uyumamış sesleniyo içerden... 10 dakkan kaldı ona göre diye... saat gibi adam yaaa offfff....

aşılama dün yapıldı,,, yumurta geliştirici iğnelere rapora karşılık 600 tl verdim. bu 600 tl de çatlatm aiğneside dahil. sperm yıkamaya 80 tl verdik. aşılama için hastaneye 100 tl verdik. ama elimde iğne kaldı. rabbim bi daha gerek göstermez ama eğer aşılamam tutmazsa elimdeki iğneleri kullanıp tekrar aşılama yaılabilinir...

Anladım canım..İnşallah bebegin senledir..Ne zaman ögrenceksin sonucu kısmetse

hayır canım olmaması iyiymiş
kanama olunca tutmuyo diye konuşuyolardı kkda
onun için sordumya inşallah tutunacak canım

inşallah canım, dün arkadaşım doğum yaptı, ikizleri oldu. dün akşam hastaneye gittik. rabbim banada o duyguyu yaşat diye dua ettim.. ziyaretçileri geliyor, yanında bebişleri...

tamam ebrarcım seve seve okurum çıkınca cnm 9 ay falan
tamam canım yazıyorum şimdi
diğer listeyede sonra ekliyim şuan laptopda değilim orda kayıtlıda
yaaa kızlar benimki uyumamış sesleniyo içerden... 10 dakkan kaldı ona göre diye... saat gibi adam yaaa offfff....

yaaa olmazki haksızlık bu :sinifsinif:

evet kardeloium dün baya içimi boşalttım bir daha moralimi bozmamak için söz verdim kendime... hem sizin hem kocişin desteğiyle... Allah razı olsun hepinizden....
cümlemizden canım.

benim büyük bebek de karşımda oturuyo kızlar ne yazmış bana da anlat diye tutturdu... bişey yok muhabbet ediyoz diyom selam söle diyor o da....
ay benimkide ara ara okumak istiyo,bende okutturemuyom,benden gizli ne yazıyon diye kızdığı bilem oluyo.
kardelen bebeğine bakmaya gittiyse gelmez daha bu koca bebeklerin derdi hiç bitmiyoki :eek:lmaz:
hehehe,hayır geldim işte,biraz yatak sohbetinden sonra işte geldim burdayım,ben bu işte ustayımkaydirigubbakcemile3

inşallah canım, dün arkadaşım doğum yaptı, ikizleri oldu. dün akşam hastaneye gittik. rabbim banada o duyguyu yaşat diye dua ettim.. ziyaretçileri geliyor, yanında bebişleri...

ay canım inşallah nasip olcak hiç canını sıkma rabbim büyük
arkadaşının bebekleride güle güle büyüsünler inşallah

cümlemizden canım.

ay benimkide ara ara okumak istiyo,bende okutturemuyom,benden gizli ne yazıyon diye kızdığı bilem oluyo.

hehehe,hayır geldim işte,biraz yatak sohbetinden sonra işte geldim burdayım,ben bu işte ustayımkaydirigubbakcemile3

bayanssulusmilebayanssulusmile
iyi sadece sohbetle kalmış
hoşgeldin kuzum bugün merak ettim seni girmeyince kötükedihüso

hayalcim boşa uğraşma hale bulmuş zaten yanlız edıtlayıver kuzum onu
özellinegeç oldu ama yolladım kuzummm
iyim canım sen nasılsın...
iyiyim kuzummm valla koşturmaca hepp
halecim çatlıcam valla gece vakti ssinir etti beni
takma kafana canım oluyoo arada napacann tuzu biberii işte hayat boşş eylen çokk canımm
ayy evet şimdi okokuyla imkansız yatılmaz ama yarına bişeyi kalmaz inşallah
allah şifa versin
he he he halay başı sen ol be kuzum tutuyorum elinden hayde :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bugüzel haber canım sevindim
inşallah tutuncak minişin
haydinn halayyyaa benim adamda tam halayy yapacakk benii şimdihahahahaha:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Sildim canlarrr editle benim haberim yoktu nicinin deiştiginden..neyse tugba gül kız he söyle naniknanik
canımm çokk teşekkürlerrrrr öptümm yanaktan
Hayalcimm nabıosun kız bende nerde bu diodum gözün kör olmasın hemi :roflol:

iyiyimm canımm sen napıyonn nirelerdesinnnn görüşemedikk bacımmmm estetik kurbanıı oldummm canımmmmm hahahahaha

tamam canım yazıyorum şimdi
diğer listeyede sonra ekliyim şuan laptopda değilim orda kayıtlıda

yaaa olmazki haksızlık bu :sinifsinif:

evet canım işte onun derdi de sabah onla bir kalkıyım ders çalışıyım istiyo akşamları onla vakit geçireyim diye... çıkarım artık nabiim....

cümlemizden canım.

ay kız benimkide öyle aynen benden gizli ne yazıyon diyo... aslında nicimi falan biliyo isterse okur ama okumuyo yani biliyorum sırf beni sinir etemek için bilgisayara falan bakıyo bazen....

X