Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

isim olarak valla canım kitap ta aldım ,nettende bakıyorum ama bi türlü karar veremedik...

İkra,ece,sude,defne,ırmak,eylül,sahra,fulya var ama hala seçemedik ebrar cım

valla ben ikrayı çok seviyorum
sudede çok hoş
sağlıkla doğsunda daha zaman var çok düşünürsünüz canım

arkadaşlar sizlere bişey sorucam benim adetlerim 4 gün gecikmeye başladı neden olabilirki

canım hamile kalmaya yakında geçebliyomuş..ama sen doktora gitmediysen daha önce,git bi görün derim..üşütmüş de olabilirsin..bi baktır kendine.

24 yaşındayım 1 yıllık evliyim derinsucum 6 ay korundum şu an korunmuyoruz bebek olmuyor doktora gttim bakmaddıda anlıcan bekliyorum

derinsucum bi aralar intahap vardı geçti dediler rabbim aratmasın hepimize hayırlı evlatlar versin

24 yaşındayım 1 yıllık evliyim derinsucum 6 ay korundum şu an korunmuyoruz bebek olmuyor doktora gttim bakmaddıda anlıcan bekliyorum

anladım canım..ama doktorun neden bakmadıgını anlamadım sadece..ne yaptı test falan istemedi mi?hormon testi yani...

bütün isimler güsel dediğin gibi sağlıklı olsunda hayırlısı bakalım bi ismi kalsın sonraya

adetlerin geçmesi hormon ilacı kullanıyorsan arkadaşım onlara bağlıda olabilir yada yumutlama ilacı kullanmışsan ondanda olabilir

ebuşum kızlar gelemedi yaa ...benim şansıma ..her gece dolu olur bırakamam yarın izin günüm ama bu gece yoklar

Son düzenleme:
X