- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
slm kızlar hepinizi çok ama çok özledim nasılsınız biraz okudum güzel haberler var çok sevinidim
pelincim canım benim çok mutlu oldum sıkma lekelenmeri kafana takmamaya çalış ben 3 ayına kadar gördüm leke sen dikkat et rabbime güven canım
ebrarım gülüm çok geçmiş olsun ama inş iy haberler getirir sana dualarım seninle
derinim senide çok özledim,
tek tek yazamıyorum isimlerinizi ama hepinize slm olsun inş iyisinizdir
selam derdammm hoşgelmişsin..konustuk zaten facede canım iyi olmana sevindim.bende özlemiştim seni sagolasın
kızlar bugün doktoruma gittik kocişle.en son polip var demişti biliyosunuz.4 ay adet olmadım.gçyada adetten sonra bakılcaktı gitmişmi diye...neyse bugün gittim.muayene oldum.tabiki farlutal verdi.kendim içmek istemedim dedim.hem söktürücü bahane,daha çok histereskopi ve laparoskopi hakkında görüşüp tedavime yön vermek için gittim...uzun uzun konustuk neler yapılması gerektigni,neyin daha iyi olacagını falan işte...iki yol vardı;ya laparoskopi ( dirilling yöntemi) ile kistlerden kurtulup histereskopiylede rahme bakılıp ondan sonra aşılamalara geçilcekti,ya da;direk tüp bebek...doktorumun tavsiyesi direk tüp bebek yaptırmamdan yana oldu.zaten tüp bebek öncesi tanısal olarak histereskopi yapılcakmış...peki diyelimki tüpe karar verdim ve oldu,yumurtalık kistlerinin bebege zararı olurmu diye sordum olmazmış bunada ayrıyetten sevindim...artık senin için en iyisi tüp bebek dedi..biz de öyle karar aldık eşimle...iyi tanıdıgı ve güvendigi iki yeri de tavsiye etti,eger onlardan birine gidersen benim hastam oldugunu söyle onlar sana gereken herşeyi yapıcaklar dedi...oradan çıkıp bize çok yakın olan AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ ne gittik.oraya gitme sebebimiz de şu.oranın tüp bebek koordinatörü geçenlerde eşimden ayakkabı almış çok memnun kalmış satıştan falan.eşime demiş bi yakının falan varsa ben şafak hastanesinde tüp bebek koordinatörüyüm.maddi manevi ne gerekirse yardımcı olurum demiş...eşim de tabi hemen söylemiş :) biz varız diye :) ne zaman isterseniz gelin görüşelim demiş o zaman...1-2 hafta önce oluyo bu tabi...bizde bugün asya saglıktan çıktık eşim aradı kadını müsaitseniz görüşmeye gelecz diye.hemen bekliyorum dedi.gittik görüştük çok tatlı bir bayan baya bi içim ısındı,adetin 1. günü beni arıyosun dedi 3.günü tahlillerini yapalım dedi...gelirken rahim filmi vs ne varsa getir dedi...tabii hemen tüp bebegi yapamasakta kontrollerimi bi kerede orada yaptırayım diyorum...kendi doktorumlada biraz hüzünlü biraz mutlu ayrıldık bugün :) artık benim evladım gibi oldun sen diyo bana her zaman arayıp yardım isteyebilirsin her konuda dedi sagolsun...böyle işte kızlar...o kadının eşimden ayakkabı alıp kendi ayagıyla oraya glemesi tesadüf müdür kısmet midir bilemiyorum ama burası hem bize çok yakın gidip gelme bakımından 5 dk yürüme mesafesinde :) hemde çok ilgililer...diger yandan kendi doktorumun dedigi yerlerden de fiyat alayım diyorum bakalım yavaş yavaş...aşılamalarla ugraşmamak bana göre de en iyisiydi zaten...şimdi bide sigorta yok.doktorum da maliyet olarak aşılamanın da başlangıç olarak bile pahalıya mal olacagını söyledi..igneler zatn pahalı biliyosunuz...sadece aşılama ve ilaçlar 1.500 +1.500 de laparoskopii..ve de tanısal histereskopi...bide tutmadıgını düşün ikinci bi 1.500-2.000 masraf...nerdyse bi tüp bebek parası yazık günah dedi...hayırlısı artık kızlar...işi gücü biran evvel yoluna koyalım da saglıcakla...evi de ayırayım Allahın iziniyle..o zaman hayırlısıyla başlıcaz inş.rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize evladında,kazancında herşeyin...öpüyorum canlar...