canım arkadaşlarım hepinize selam herkes iyidir inşallah
ben dün ani bir kararla histeroskopi oldum :))derinim seni geçtim cano :))kanamalarım ve düşüklerimin sebebi neler diye doktorum histeroskopi yapalım dedi bende kabul ettim tabi baya korktum ama korkulcak hiçbişey yokmuş .dünsabah hastaneye yatışım yapıldı saat 9 da aldılar ameliyathaneye 09:45de işlemim bitmiş odamdaydım .şükürler olsun rahimde problem yok rahim arkasında adenomiyozis odakları vardı onlarıda temizlemiş doktorumsaolsun .şimdi patoloji sonucunu bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırım .operasyondan sonra azcık sancım oldu ama onada dayanıyor insan .akşam evimdeydim şükürler olsun .hala dinleniyorum narkoz aldığım için hala bir sersemlik var onun haricinde sıkıntım yok elhamdülillah .bebek için birsürü uğraş verdim buda onlardan biri nasipde yoksa olmuyo gerçi .ALLAHTAN herşeyin hayırlısını diliyoruz inşallahda öyle olur .sizlerde duanızda unutmayın inşalah patoloji sonucuda iyi gelir .benden haberler bukADAR
anaaaa ne okuyorum bennnn kız günlerdir konusmadık bundan haberimin olmaması üzdü beni
bilsem kaç gündür bi yolunu bulur arardım kız kvde kontür var
çokk geçmiş olsun canım benim sevindim histereskopi olmana valla yaaa.biliyosun önem veriyorum o ameliyata çok.sanada doktordan istemeni söylemiştim galiba.ay hadi hayırlısı kuzum yaaa
beni sorma 4 ay olcak adet olmuyom herzamanki gibi.kociş tutturdu ameliyatı ol biran önce korkuyom diyo o et parçası büyümesin vs.adam benden çok düşünüyo ama işte.
neyse konusuruz bi ara bebem öpüyom çok.
canımm ççokk sevindim
günlerdir aklımdasın herkes gibi
MAŞALLAH yaa.bu arada MAŞALLAH derken içimden erkek geçti diyimm
slm hanımlar
maşallah ne güzel haberler var geldim çok sevindim okuyunca
pelincim canım inş saglıkla kucagınada alırsın canım saglıkla büyür annesine gelir 9 ay sonra:)
kardelencim maşallah ogluna yürümeye başlamış artık kim tutar bebişini:) arkadaşınada çok sevindiminş saglıkla kucagına alır
ebroşum çok geçmiş olsun canım umarım patoloji sonucunda temiz çıkar tlf de konuşunca ameliyattan hiç bahsetmemiştin şaşırdım valla hadi inş bebiş kendiliginde gelsin inş
selinacım tedavn iyi gidiyormuş bol bol yumoşların olsun onlarda bebiş olsun inş
ezgicim seninde tedavin hayırlı olsun inş çok yumoşum olur seninde onlarda bebiş olurlar inş canım gökce ile alp kaan da iyiler şimdi inş havalar soguk tekrar hasta olmazlar kib öptm canım,
derinim birsencim aleynacım banucum boncugum aklıma gelmeyenler olurs kusura bakmasınlar sizler nasılsınız? hepinizi öpüyorum
bende smaer testi yaptırdım sonucu temiz çıktı bide minişte bi yara vardı ülser dedi dr onada krem verdi kulanıyorum geçiyo çok şükür bendende haberler böyle görüşürüz
geçmiş olsun cano ya.iyi bari temizmiş
özügldoş ben seni ösledim ya kısss
peloşum çok sevindim canım,pıtpıtları da duymuşsunuz çok şükür
selinoş sen haber vermemişin canım,nerelerdesin?
gökçecim geçmiş olsun canım,ülser e ne gibi bi merhem,nereye sürüyon anlamadım yafffff
Ahmet nezle oldu,şarıl şarıl burnu akıyo,bende de hafif kırgınlık var,tüm gece uyumadık desem yeri
anaa çok geçmiş olsun buna yaww geçmiş olsun demekten agzım yoruldu
şaka şaka..ay ben onun yürüyen bacacıklarını butlarını yiyim
selam kizlar selinadan haberi olan varmi transveri oldumu
selam canım...sorma bende günlerdir giremedim net yok diye hep aklımda selinoş.ama bugünlerde olması gerek canım.en son 14.ünde yazmış.meraktayım bende.sen nasılsın canım
ay kızlar acaip özledim hepinizi yaa
netim yoktu bazenleri oldugu gibi netsiz kaldım biliyonuz ama şimdi var..şükür.hepinizi merak ediyorum günlerdir...
KARDELENİM nerelerdesin cnm iyisindir inş.çok özledim senide.
benden haberlere gelelim kısaca...4 aydır adet olmuyom umrumdışı haldeyim.hiçbişey düşünemiyom hiçbişeye hevesim yok.şuanda tek istegim eşimin başta olmak üzere sonrada kendimin güzel bi iş bulması ve evimi tutup artık yuvamı hayırlısıyla saglıcakla kurmak
dualarınızı esirgemeyin benden de canlarım.Allah başta saglık versin tabiki.bu arada kp iyi degil kızlar,cigerde yara çıktı beyinde de bişiler var.ışın tedavisi oluyo şuanda.yara için de ya kemoterapi yada ilaç tedavisi başlıcak
Allah kimseyi saglıktan ayırmasın evlerden ırak olsun tüm kötü hastalıklar...
neyse karşılaşınca konusuruz bol bol inş.Allaha emanet olun.güzel bi güne uyanmanız dilegimle canlarım benim