- 20 Eylül 2010
- 3.395
- 1
- 37
selam kızlar hayırlı günler herkese.ben iyiyim çok şükür.derinim aleynam özel msj attım sizlere.ebrar ablam kardelenim sizlerle de konuştuk zaten.
derinim kp hastaymış geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin.eşinle sende inşallah en kısa zamanda çok çok güzel bir iş bulup gönlündeki tüm isteklerini gerçekleştirirsin.dualarım seninle canım.
pelinim taze hamiş sen nasılsın?kesede pıt pıtlarda görülmüş aman maşallahhh Rabbim sağlıkla annesine babasına gelmek nasip etsin inşallah canım dualarımdasın.
aleynam sen neler yapıyorsun tedavi denedinmi tekrar? yada deniyecekmisin?öptm cnm
kardelenim konuştuk ama geçmiş olsun umarım ahmette sende toparlanmışsınızdır.
birsenim sen nerelerdesin yoklama yapmış herkes sen yoksun :) bende yokladım yine yoksun :)
kardelencim sende iyisindir inşallah canım özledim doğrusu.
neyse ben kaçtım sağlıcakla kalın.öptmm
derinim kp hastaymış geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin.eşinle sende inşallah en kısa zamanda çok çok güzel bir iş bulup gönlündeki tüm isteklerini gerçekleştirirsin.dualarım seninle canım.
pelinim taze hamiş sen nasılsın?kesede pıt pıtlarda görülmüş aman maşallahhh Rabbim sağlıkla annesine babasına gelmek nasip etsin inşallah canım dualarımdasın.
aleynam sen neler yapıyorsun tedavi denedinmi tekrar? yada deniyecekmisin?öptm cnm
kardelenim konuştuk ama geçmiş olsun umarım ahmette sende toparlanmışsınızdır.
birsenim sen nerelerdesin yoklama yapmış herkes sen yoksun :) bende yokladım yine yoksun :)
kardelencim sende iyisindir inşallah canım özledim doğrusu.
neyse ben kaçtım sağlıcakla kalın.öptmm