- 20 Eylül 2010
- 3.395
- 1
- 37
gözün aydın birsenim.kardeşin ameliyatı iyi geçmiş.emreninde tahliller temiz çok şükür.öptm canım sizi.selam kızlar hepiniz iyisiniz umarım tedaviler başlasın bebişler gelsin kardeşim ameliyat oldu hamd olsun iyi geçti emrecikte iyi kan sonuçlarımız iyi çıktı tekrar kanarsa gidecez inşallah kanamaz neyse ebuşumla konuştum çok iyi geliyodu sesi biraz dinlenip kalabalığı dağıttıktan sonra gelecek herkesi kendine iyi baksın yoklama yapmıyom sanmayın gizli bakıyom yok olanlar ceza verecem haberiniz olsun iyigeceler.
geçmiş olsun canım Rabbim bir dahaki gebeliğini sağlıkla geçirmek yavrunu kucağına almak nasib etsin.tahlillerin nasıl çıktı inşallah herşey yolundadır.Rabbim şifa versin.selamlar,
iki yıllık evliyim geçen sene 6 haftalık gebeyken kalp atışları duyulamadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. çok ama çok üzüldüm.
eşim hazır olmadığı için bu zamana kadar bekledik. tam ikna oldu bebek için girişimde bulunacaktık bir muayne olayım dedim.
smear testi yapıldı ve gün sonra dr. arayıp anormal bir sonuç olduğunu kolposkopi yapılması gerektiğini söyledi..
çok panik oldum. test sonucumda LGSIL ve HPV etkisi yazıyordu.
internetten araştırdım kanserleşen hücreler olduğunu öğrendim.
Dr değiştirdim farklı bir görüş daha almak için ve dün kolposkopi yapıldı, biyopsi için parça alındı.
dr gebeliği ertelemem gerektiğini, eğer hasta isem gebeliğin ilerleteceğini söyledi.
içim içimi yiyor şimdi. sonuç 1 haftaya kadar çıkacak ama bu hafta nasıl geçecek bilemiyorum ..
başına böyle bir şey gelen var mı aranızda?
çok şükür canım iyiyim hamdolsun ilacın bitip tedaviye başlamayı dört gözle bekliyoruz işte.öptm canım sizi.çok sukur iyiyiz canım sen nasılsınn bizde seni öptük teyzesi
ayy hadi hayırlısı Rabbim güzel sonuçlarını nasib etsin inşallah sağlıklı bir gebelik nasib olsun inşallah.müjdeyi dört gözle bekliyoruz pelinimden.gecenin karanlığından herkese selamlar kızlar
hepiniz iyisiniz inşallah,teker teker yazamıcam şu an ama hepiniz aklımda ve dualarımdasınız her an
peloştan haber getirmeye geldim ben,bugün transferi yapılmış,tek embriyo,inşallah tutunur,kızlara haber ver dedi bana,ben de hemen verim diye geldim.bolca dua edelim,inşallah tutunsun bebişkosu.
birsen emrinin burnu için bişey dedi mi dr?öpüyorum onu
görüşürüz kızlar
geçmiş olsun gökçecim kızınada oğluşunada.Rabbim şifa versin havalar çok aldatıcı en hafif şekliyle geçirirler inşallah.2 nisanda da kaanın kontrolude iyi geçsin inşallah şu mübarek cuma gününde edilen duaların kabul olduğu vakitlerdendir inşallah.öptm canım sizide.slm kızlar
birsencm tekrardan geçmiş olsn ogluşuna
kızlar alp kaan da bikaç gün önce ateşlendi götürdük gece dr a ateşi ükselmişti 38.9 olmuştu orda biraz bkeledik fitil verdiler az düştü geldik bogazı kızarmıştı neden oldu anlamadık iki gün sürdü o geçti bu seferde gökce hastalandı burnu felan akıyo ilaç vveriom geçer inş sizlerde iyisnizdir inş kib öptm hepinizi hızlı yazdım alp yanımda uyanacak die yanlış yazmışım neyse kusura bakmayın öptm sizleri
günaydın kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günde kimin neye ihtiyacı varsa onu nasib etsin inşallah,sağlık ,sıhhat ,huzur,mutluluk hep sevdiklerimiz ve bizlerle olsun inşallah.Allaha emanetsiniz canım arkadaşlarım....