- 14 Nisan 2012
- 363
- 1
sağolun arkadaşlar.bugün biraz daha iyiyim.Defnedilmeden eşimden oğlumuzu eve getirmesini istedim son bi kez göreyim yoksa hep merak içinde kalıcam acaba nasıldı diye dedim.Ben daha kötü olurum diye tereddüt ettiler ama iyikide getirdiler.dünyalar tatlısıymış oğlum arkadaşlar.kucağıma aldım elinden ayağından burnundan öptüm konuştum vedalaştım.Kanı canı çekilmişti buz gibiydi.eşim doğduğunda dahada güzeldi diyo bende keşke o an bende baksaydım dedim ama bunada şükür dedim kendimi daha iyi hissettim sakinleştim biraz.Defnetmeden imamda yüzünü açmış bakmış çok güzel bi bebekmiş inşallah bizlerede şefaatçi olur demiş.Oğlumuz artık cennette banada yeri doldurulamaz boşluğu ve özlemi kaldı.Ankara karşıyakada artık cenazeler üstüste gömülüyomuş.Bizde eşimle beraber oğlumuzun yanına defnedilmek istiyoruz yakınlarımıza şimdiden vasiyet ediyoruz.birde tevafuk olmuş oğlumuzun kabir numarası benim doğum tarihim.
Şimdi farkettim bazı arkadaşlar avatarını değiştirmiş siyah kurdela yapmış.İyiki varsınız arkadaşlar iyiki sizleri tanımışım hepiniz sağolun acımı paylaştığınızı biliyorum çok az kalmıştı arka arkaya bebeklerimiz geliyodu bizimkide gelicek bu sefer inşallah diyodum dualarımızın gücüne inanıyodum.Bizim miniğimizin kısmeti yokmuş ama napalım.Rabbim ebedi güzelliklere kavuşmayı nasip etsin.fani dünyanın lezzeti bu kadar.Bir üzüm tanesi yedirir arkasından bin tokat vurur
canımın içi birtanem canım kardelenim çok iyi yapmışsın bebeğini koklamakla inan bana bende yapmıstım aynısını hala da pısman degılım bılırım ne zordur helede bu kadar yaklasmısken hıckırıklar bogazımda dugumlenıyor bagıra bagıra aglamak ıstıyorum ısyan etmekten korkuyorum senı cok sevıyorum rabbım bır daha yasatmasın bu acıyı hıcbırımıze yavrun kucagına sag salım alacagın yavrularının habercısı olsun ınsallah rabbım kucagını bos bırakmayacak ınsallah canım dostum