- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
canım benim evet ya müsait bi gün yakalayalımda buluşalım artık yaa ((Garibim saol canım ben iyiym şükür sen nasılsın bende özledim ama karşılaşamadık tatlım misafirlerin varmış neyse atlatmışsın geçmiş olsun diyim :))inşallah karşılar konuşuruz öpüyorum seni
Banum bugün hiç fırsatım olmadı konuşuruz inşallah
Off kıyamam ya sıkıntıların peşinden bunun olacağı belliydi inanki çok canım sıkıldı nolcak bu halimiz bilmiyorum allahım sonumuzu hayır etsin bende çok iç açıcı durumda değilim kuzen bi buluşup dertleşelim inşallah
Oh rahatlamışsındır canım hava serinleyince vallabende kışı seviyorum ya hele birde kar yağsa :))
Cano geçmiş olsun nldu sana epeydir iyiydin sende kesin migren var allah şifa versin kuzum dikkat et kendine
Senindecuman hayırlı olsun inşallah allahım dualarımızı kabul etsin cano
Selam arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah gerçi herbirimizde ayrı sorun nekadar iyi olabilirsek artık allahım beterinden korusun diyelim
Benimde cumartesi misafirim gelicek yatılı 2 gün kalıcaklar uğrayamıyabilirim haber edeyim dedim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere hepinize hayırlı cumalar
Peloşum inşallah iyisindir canım dualarımdasın
misafirin gelecek demek hadi bakalım yorucu bir 2 gün seni bekliyor desene naapcan işte
valla canom sinüzit var bende ama migreni bilmiyom:26:dün çamaşır suyu da kötü yaptı çok beni,bide annemdeyken midemi bozacak bişi yedim mide başlayınca bide baş agrınca fena oldum..bugün iyiyim canım şükür
sagol derinim sen nasılsısn canımm neler yapıyosunn
sagol tatlım iyim şükür ya...evdeyim aynı işte herşey..kocişi bekliyom