- 1 Mayıs 2010
- 4.323
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım arkadaşlarım.
Ne diyim nerden başlayım bilmiyorum.Sizinde tahmin ettiğiniz gibi inanılmaz bi acı.Dünya yıkıldı ben altında kaldım sanki.8.5 aydır gözümden sakındığım,bütün hayatımı ona göre düzenlediğim,ailemin yakınlarımın bütün gayretleriyle heyecanla beklediği yavrumuzu kaybettik.
Cuma günü en son sabah hareketlerini hissetmiştim bebeğimin.Akşama kadar hiç oynamadı huzursuz oldum ama biraz daha bekleyim dedim yine evham yapmayım gece kalktım su içiyorum süt içiyorum yürüyorum yok hiçbi tepki vermiyo yavrum.Eşime söyledim evimizin yakınındaki hastanenin aciline gittik baktılar kalp atışı yok dediler.Ben bir kriz kıyamet geçirdim.Sonra toparlandım kendi dr umuzun olduğu hastaneye gidelim dedim belki bi yanlışlık vardır.Oraya gittik ama sonuç maalesef aynıydı.O an ki halimizi anlatmaya kelimeler yetmez.Ve yine aynı süreç başladı suni sancı başlandı.Akşama doğru sancılar sıklaştı.Dr a sezeryan yapın dayanamıyorum diyorum ölmüş bi bebek için sezeryan olmanı istemiyorum diyor.Kalbim bi taraftan acıyor bedenim diğer taraftan.Dr un belki 1-2 gün sürebilir dediği doğum gece gerçekleşiyğlumda daha fazla uzatmak istemiyo bu durumu.Bütün hastanede çığlıklarım yankılanırken ben ölmüş bebeğimi doğuruyorum.Çıt yok kısa bi sessizlik.Bana bakma bu tarafa diyorlar.Zaten bakamıyorum cesaretim yok.Birsencim demişsinya kokla öp.O kısa süre içinde düşündüm ama yapamadım.Hemen yanımda ama ben başımı çevirip bakamadım.Görürsem ayrılması daha zor olur diye.Eşim baktı.Kocaman bi bebek sanki uyuyo gibi diyo.Burnu dudakları elleri sana kafası bana benziyo dedi.Tekerlekli sandalyeye oturup geri geri doğum odasından çıkarken yeşil çarşafa sarılmış bebeğime son bi bakış atabildim hoşçakal bebeğim dedim içimden.
Bugün eve çıktım ama eve gelincede daha kötü oldum.Bi kez daha eli boş eve dönmek mahvetti.Aylardır verdiğim emeklerimemi, ailemin aylardır benim için çırpınmalarınamı, eve yine eli boş dönmememi..Hangisine üzüleyim bilmiyorum.Herşey yolunda giderken bunca aydır hiçbi sorun yokken birden böyle olması mahvetti bizi.Otopsi yapılmasını istemedik.Yarın bebeği teslim alıp defnedicek eşim ve babam.
EN düşük en kötü ihtimal bi kez daha bizi buldu.Tek korktuğum şey buydu biliyomusunuz?Artık doğsada yaşıycak haftalarda sadece karnımda ölmesin diyodum.Korktuğum içinmi başıma geldi,yoksa başıma geleceği içinmi korkusu vardı içimde bilmiyorum.Aylardır stres yapmamın sebebi bu sondan korkuyo olmamdı.Ama yine korkunun ecele faydası olmadı.Nasibi olsaydı mutlaka Rabbim bağışlardı diyoruz.Herşey bahane.Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor.İnşallah ahirette buluşuruz yavrularımızla tek tesellim bu.Hepinizi çok seviyorum kalben yanımda olduğunuzu hissediyorum dualarınızı bekliyorum.
Ne diyim nerden başlayım bilmiyorum.Sizinde tahmin ettiğiniz gibi inanılmaz bi acı.Dünya yıkıldı ben altında kaldım sanki.8.5 aydır gözümden sakındığım,bütün hayatımı ona göre düzenlediğim,ailemin yakınlarımın bütün gayretleriyle heyecanla beklediği yavrumuzu kaybettik.
Cuma günü en son sabah hareketlerini hissetmiştim bebeğimin.Akşama kadar hiç oynamadı huzursuz oldum ama biraz daha bekleyim dedim yine evham yapmayım gece kalktım su içiyorum süt içiyorum yürüyorum yok hiçbi tepki vermiyo yavrum.Eşime söyledim evimizin yakınındaki hastanenin aciline gittik baktılar kalp atışı yok dediler.Ben bir kriz kıyamet geçirdim.Sonra toparlandım kendi dr umuzun olduğu hastaneye gidelim dedim belki bi yanlışlık vardır.Oraya gittik ama sonuç maalesef aynıydı.O an ki halimizi anlatmaya kelimeler yetmez.Ve yine aynı süreç başladı suni sancı başlandı.Akşama doğru sancılar sıklaştı.Dr a sezeryan yapın dayanamıyorum diyorum ölmüş bi bebek için sezeryan olmanı istemiyorum diyor.Kalbim bi taraftan acıyor bedenim diğer taraftan.Dr un belki 1-2 gün sürebilir dediği doğum gece gerçekleşiyğlumda daha fazla uzatmak istemiyo bu durumu.Bütün hastanede çığlıklarım yankılanırken ben ölmüş bebeğimi doğuruyorum.Çıt yok kısa bi sessizlik.Bana bakma bu tarafa diyorlar.Zaten bakamıyorum cesaretim yok.Birsencim demişsinya kokla öp.O kısa süre içinde düşündüm ama yapamadım.H biemen yanımda ama ben başımı çevirip bakamadım.Görürsem ayrılması daha zor olur diye.Eşim baktı.Kocaman bi bebek sanki uyuyo gibi diyo.Burnu dudakları elleri sana kafası bana benziyo dedi.Tekerlekli sandalyeye oturup geri geri doğum odasından çıkarken yeşil çarşafa sarılmış bebeğime son bi bakış atabildim hoşçakal bebeğim dedim içimden.
Bugün eve çıktım ama eve gelincede daha kötü oldum.Bi kez daha eli boş eve dönmek mahvetti.Aylardır verdiğim emeklerimemi, ailemin aylardır benim için çırpınmalarınamı, eve yine eli boş dönmememi..Hangisine üzüleyim bilmiyorum.Herşey yolunda giderken bunca aydır hiçbi sorun yokken birden böyle olması mahvetti bizi.Otopsi yapılmasını istemedik.Yarın bebeği teslim alıp defnedicek eşim ve babam.
EN düşük en kötü ihtimal bi kez daha bizi buldu.Tek korktuğum şey buydu biliyomusunuz?Artık doğsada yaşıycak haftalarda sadece karnımda ölmesin diyodum.Korktuğum içinmi başıma geldi,yoksa başıma geleceği içinmi korkusu vardı içimde bilmiyorum.Aylardır stres yapmamın sebebi bu sondan korkuyo olmamdı.Ama yine korkunun ecele faydası olmadı.Nasibi olsaydı mutlaka Rabbim bağışlardı diyoruz.Herşey bahane.Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor.İnşallah ahirette buluşuruz yavrularımızla tek tesellim bu.Hepinizi çok seviyorum kalben yanımda olduğunuzu hissediyorum dualarınızı bekliyorum.
yine olmadı kızlar.dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmeyince sabah acile geldim ve maalesef kalp atımı durmuş oğlumuzun.doğum yapıcam mecburen.dua edin rabbim güç versin
merhaba canım arkadaşlarım.
Ne diyim nerden başlayım bilmiyorum.sizinde tahmin ettiğiniz gibi inanılmaz bi acı.dünya yıkıldı ben altında kaldım sanki.8.5 aydır gözümden sakındığım,bütün hayatımı ona göre düzenlediğim,ailemin yakınlarımın bütün gayretleriyle heyecanla beklediği yavrumuzu kaybettik.
Cuma günü en son sabah hareketlerini hissetmiştim bebeğimin.akşama kadar hiç oynamadı huzursuz oldum ama biraz daha bekleyim dedim yine evham yapmayım gece kalktım su içiyorum süt içiyorum yürüyorum yok hiçbi tepki vermiyo yavrum.eşime söyledim evimizin yakınındaki hastanenin aciline gittik baktılar kalp atışı yok dediler.ben bir kriz kıyamet geçirdim.sonra toparlandım kendi dr umuzun olduğu hastaneye gidelim dedim belki bi yanlışlık vardır.oraya gittik ama sonuç maalesef aynıydı.o an ki halimizi anlatmaya kelimeler yetmez.ve yine aynı süreç başladı suni sancı başlandı.akşama doğru sancılar sıklaştı.dr a sezeryan yapın dayanamıyorum diyorum ölmüş bi bebek için sezeryan olmanı istemiyorum diyor.kalbim bi taraftan acıyor bedenim diğer taraftan.dr un belki 1-2 gün sürebilir dediği doğum gece gerçekleşiyo.oğlumda daha fazla uzatmak istemiyo bu durumu.bütün hastanede çığlıklarım yankılanırken ben ölmüş bebeğimi doğuruyorum.çıt yok kısa bi sessizlik.bana bakma bu tarafa diyorlar.zaten bakamıyorum cesaretim yok.birsencim demişsinya kokla öp.o kısa süre içinde düşündüm ama yapamadım.hemen yanımda ama ben başımı çevirip bakamadım.görürsem ayrılması daha zor olur diye.eşim baktı.kocaman bi bebek sanki uyuyo gibi diyo.burnu dudakları elleri sana kafası bana benziyo dedi.tekerlekli sandalyeye oturup geri geri doğum odasından çıkarken yeşil çarşafa sarılmış bebeğime son bi bakış atabildim hoşçakal bebeğim dedim içimden.
Bugün eve çıktım ama eve gelincede daha kötü oldum.bi kez daha eli boş eve dönmek mahvetti.aylardır verdiğim emeklerimemi, ailemin aylardır benim için çırpınmalarınamı, eve yine eli boş dönmememi..hangisine üzüleyim bilmiyorum.herşey yolunda giderken bunca aydır hiçbi sorun yokken birden böyle olması mahvetti bizi.otopsi yapılmasını istemedik.yarın bebeği teslim alıp defnedicek eşim ve babam.
En düşük en kötü ihtimal bi kez daha bizi buldu.tek korktuğum şey buydu biliyomusunuz?artık doğsada yaşıycak haftalarda sadece karnımda ölmesin diyodum.korktuğum içinmi başıma geldi,yoksa başıma geleceği içinmi korkusu vardı içimde bilmiyorum.aylardır stres yapmamın sebebi bu sondan korkuyo olmamdı.ama yine korkunun ecele faydası olmadı.nasibi olsaydı mutlaka rabbim bağışlardı diyoruz.herşey bahane.rabbim kimseye yaşatmasın çok zor.inşallah ahirette buluşuruz yavrularımızla tek tesellim bu.hepinizi çok seviyorum kalben yanımda olduğunuzu hissediyorum dualarınızı bekliyorum.
sağolun arkadaşlar.bugün biraz daha iyiyim.defnedilmeden eşimden oğlumuzu eve getirmesini istedim son bi kez göreyim yoksa hep merak içinde kalıcam acaba nasıldı diye dedim.ben daha kötü olurum diye tereddüt ettiler ama iyikide getirdiler.dünyalar tatlısıymış oğlum arkadaşlar.kucağıma aldım elinden ayağından burnundan öptüm konuştum vedalaştım.kanı canı çekilmişti buz gibiydi.eşim doğduğunda dahada güzeldi diyo bende keşke o an bende baksaydım dedim ama bunada şükür dedim kendimi daha iyi hissettim sakinleştim biraz.defnetmeden imamda yüzünü açmış bakmış çok güzel bi bebekmiş inşallah bizlerede şefaatçi olur demiş.oğlumuz artık cennette banada yeri doldurulamaz boşluğu ve özlemi kaldı.ankara karşıyakada artık cenazeler üstüste gömülüyomuş.bizde eşimle beraber oğlumuzun yanına defnedilmek istiyoruz yakınlarımıza şimdiden vasiyet ediyoruz.birde tevafuk olmuş oğlumuzun kabir numarası benim doğum tarihim.
Cuma günü en son sabah hareketlerini hissetmiştim bebeğimin.Akşama kadar hiç oynamadı huzursuz oldum ama biraz daha bekleyim dedim yine evham yapmayım gece kalktım su içiyorum süt içiyorum yürüyorum yok hiçbi tepki vermiyo yavrum.Eşime söyledim evimizin yakınındaki hastanenin aciline gittik baktılar kalp atışı yok dediler.Ben bir kriz kıyamet geçirdim.Sonra toparlandım kendi dr umuzun olduğu hastaneye gidelim dedim belki bi yanlışlık vardır.Oraya gittik ama sonuç maalesef aynıydı.O an ki halimizi anlatmaya kelimeler yetmez.Ve yine aynı süreç başladı suni sancı başlandı.Akşama doğru sancılar sıklaştı.Dr a sezeryan yapın dayanamıyorum diyorum ölmüş bi bebek için sezeryan olmanı istemiyorum diyor.Kalbim bi taraftan acıyor bedenim diğer taraftan.Dr un belki 1-2 gün sürebilir dediği doğum gece gerçekleşiyğlumda daha fazla uzatmak istemiyo bu durumu.Bütün hastanede çığlıklarım yankılanırken ben ölmüş bebeğimi doğuruyorum.Çıt yok kısa bi sessizlik.Bana bakma bu tarafa diyorlar.Zaten bakamıyorum cesaretim yok.Birsencim demişsinya kokla öp.O kısa süre içinde düşündüm ama yapamadım.Hemen yanımda ama ben başımı çevirip bakamadım.Görürsem ayrılması daha zor olur diye.Eşim baktı.Kocaman bi bebek sanki uyuyo gibi diyo.Burnu dudakları elleri sana kafası bana benziyo dedi.Tekerlekli sandalyeye oturup geri geri doğum odasından çıkarken yeşil çarşafa sarılmış bebeğime son bi bakış atabildim hoşçakal bebeğim dedim içimden.
sağolun arkadaşlar.bugün biraz daha iyiyim.Defnedilmeden eşimden oğlumuzu eve getirmesini istedim son bi kez göreyim yoksa hep merak içinde kalıcam acaba nasıldı diye dedim.Ben daha kötü olurum diye tereddüt ettiler ama iyikide getirdiler.dünyalar tatlısıymış oğlum arkadaşlar.kucağıma aldım elinden ayağından burnundan öptüm konuştum vedalaştım.Kanı canı çekilmişti buz gibiydi.eşim doğduğunda dahada güzeldi diyo bende keşke o an bende baksaydım dedim ama bunada şükür dedim kendimi daha iyi hissettim sakinleştim biraz.Defnetmeden imamda yüzünü açmış bakmış çok güzel bi bebekmiş inşallah bizlerede şefaatçi olur demiş.Oğlumuz artık cennette banada yeri doldurulamaz boşluğu ve özlemi kaldı.Ankara karşıyakada artık cenazeler üstüste gömülüyomuş.Bizde eşimle beraber oğlumuzun yanına defnedilmek istiyoruz yakınlarımıza şimdiden vasiyet ediyoruz.birde tevafuk olmuş oğlumuzun kabir numarası benim doğum tarihim.
Şimdi farkettim bazı arkadaşlar avatarını değiştirmiş siyah kurdela yapmış.İyiki varsınız arkadaşlar iyiki sizleri tanımışım hepiniz sağolun acımı paylaştığınızı biliyorum çok az kalmıştı arka arkaya bebeklerimiz geliyodu bizimkide gelicek bu sefer inşallah diyodum dualarımızın gücüne inanıyodum.Bizim miniğimizin kısmeti yokmuş ama napalım.Rabbim ebedi güzelliklere kavuşmayı nasip etsin.fani dünyanın lezzeti bu kadar.Bir üzüm tanesi yedirir arkasından bin tokat vurur
sağolun arkadaşlar.bugün biraz daha iyiyim.Defnedilmeden eşimden oğlumuzu eve getirmesini istedim son bi kez göreyim yoksa hep merak içinde kalıcam acaba nasıldı diye dedim.Ben daha kötü olurum diye tereddüt ettiler ama iyikide getirdiler.dünyalar tatlısıymış oğlum arkadaşlar.kucağıma aldım elinden ayağından burnundan öptüm konuştum vedalaştım.Kanı canı çekilmişti buz gibiydi.eşim doğduğunda dahada güzeldi diyo bende keşke o an bende baksaydım dedim ama bunada şükür dedim kendimi daha iyi hissettim sakinleştim biraz.Defnetmeden imamda yüzünü açmış bakmış çok güzel bi bebekmiş inşallah bizlerede şefaatçi olur demiş.Oğlumuz artık cennette banada yeri doldurulamaz boşluğu ve özlemi kaldı.Ankara karşıyakada artık cenazeler üstüste gömülüyomuş.Bizde eşimle beraber oğlumuzun yanına defnedilmek istiyoruz yakınlarımıza şimdiden vasiyet ediyoruz.birde tevafuk olmuş oğlumuzun kabir numarası benim doğum tarihim.