- 26 Nisan 2012
- 637
- 0
peloşum üzülmene gerek yok kuzum rahat ol dediğim gibi nasıl rahat hissediceksen kendini öyle davran şuanda en rahat olman gereken dönem canım
yumoş büyümüş çok şükür inşallah hayırlısıylada tutunur yavruşun sana canım dualarım seninle inşallah bi 15 gün sonra müjdeyle topiğimiz şenlenicek canım
oyy kıyamam demek gaz var bebeklerin hepsi çekiyo yaa allahım kolaylık versin canım yusufumada şifa inşallah
buarada çok saol canım bizim ufaklıkda çıktı yoğunbakımda şükürler olsun
saol canım allah razı olsun allahım herese şifalar versin
beren kuzusu yoruyor sizi canı saolsunda hepsi tatlı telaşlar koşturmacalar canım öpüyorum sizi buarada sonunda yolladım sana mesaja bakarsın :))
aleynacım hoşgeldin canım uzun zaman oldu baya merak ettim seni birkaç kez profiline baktım ama hiç girmemiştin
moralin bozuk gibi ama bukadar sıkma kendini canım yaa allahım büyük inşallah enkısa zamanda sende bizlerde evlatlarımıza kavuşuruz
buarada sanada geçmiş olsun yara çok büyük sorun değil inşallah tedaviyle hallolur tatlım
bundan sonra buralarda olursun inşallah öpüyorum seni
derinim bende girmeyince dedim heralde süren doldu gerçi ablana gideceğini biliyodum ama görmeyince merak ediyo insan
biz alıştık artık cano değilmi o 0 li rakamlar eskisi kadar koymuyor hayırlısı olsun
demek almıycaksın söktürücü niyekü canım sıkıntıların hafiflerdi neyse tabi sen bilirsin
canlar selam nasılsınız
kardelenim sen nerelerdesin meraklandım hiç gözükmedin herşey yolundadır inşallah
buarada kardeloşla konuştum baya yorgundu ailesi taşınıyomuş selamı var sizlere
hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım görüşmek üzere
cok sükür cıkmış canımm .sağolasınn canım hemde nasıl cekiyoruz kıvranıyo teyzesi yusufcuk gecen gece acile gittik kolik dedi doktor dısarı cıkınca susuyo bizim yaramaz :)