- 28 Kasım 2010
- 1.551
- 0
iyi geceler kızlar
Sizi de korkuttum kusura bakmayın.Öğlen karnımda batma şeklinde ağrılar vardı önemsemedim çok.Sağlık ocağına gittim kalp atımınıda dinledim iyiydi.Akşama kadar geçmeyince dr u aradım erken doğum olabilir hemen gel dedi.İyice heyecanlandım kötü oldum.Neyse gittim nst ye bağladılar kalp atımları iyi dediler.Serum bağladılar bi tane rahim ağzıda kapalı şu an için erken doğum görünmüyo dediler eve geldik.Ağrın sızın kanaman olursa hemen gel dediler.Doğsada yaşıycak durumda diyo dr ama yinede çok erken inşallah zamanında sağlıkla gelir bizim nazlı bebek.Dualarınız için teşekkürler kızlar çok gerildim tahmin edersiniz ki dinlenicem şimdi hepinizi öpüyorum
ayy ebrarin mesajini yüregim agzinda okudum kardelenim yaa,cesaret edemedim diger sayfaya gecmeyeneyseki önemli birsey yokmus coooooook sevindimrabbim vaktinde saglik ile kucagina almak nasip etsin insallah.
herkese slm canlarım kusura bakmayın haber veremedim sabah saat 10 da evimize geldik şükür biras zor bi doğum gecirdim normal doğumdu ama baya dikişim var oturamıyorum oglumda korkuttu biras sıkışmıştı yavrum ama çok sükür geldik evimize saat 9 da doğuma girdim 3 te cıktım en güzel yanı hepinize isim isim dua edebilmem oldu rabbim inş. burdaki bütün arkadaslarıma da nasip eder hepinizi çokk öpüyorumm allaha emanet
nvbr'cim gözun aydin canim,rabbim hayirli uzun ömurler versin pasa'ya.dilerim bu topikte hasreti sona ermeyen arkadasimiz kalmasin insallah.ayrica dualarinda unutmadigin icinde allah razi olsun.
hayirli aksamlar arkadaslar,herkes iyi gecmisi okudugum kadari ile.benden haberlere gelicek olursak ayni tas ayni hamambir süredir yogunluktan giris yapamadim topige,hos girdigimde de kimse ile karsilasamiyorumeski muhabbetleri özledim beaaaaneyse elbet birgun karsilasiriz insallah,saglik olsun.not:yazacaklarim vardi daha ama komsum geliyorgörusmek dilegi ile:16