- 26 Nisan 2012
- 637
- 0
İyi akşamlar kızlar
Gökçecim ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum neyseki kavuştun yavruna sağlıcakla ayağıda düzelmiştir inşallah
Selinam geçmiş olsun grip mevsimi malum ama sen alternatif tıptada baya uzmanlaşmışsın maşallah bi an önce atlatırsın inşallah
Pelinim hadi hayırlısı canım Rabbim bekletmeden göndersin meleğini
Derinim sanada geçmiş olsun canım hava zaten hasta olmaya müsait hava değişimide eklenince kaçınılmaz olmuş
Ay kızlar sinir oldum yaa artık ben.şu vakitte komşum kapıyı çalıyo geçerken çalıyım demiş nasılım napıyorum diye bide torunu kapının kenarına saklanmış böö diye çıkmasınmı.Ben sakındıkça inadına bişeyler oluyo yaa.her geçen beni bi merak ediyo kapıyı çalıyo nasılsın bebiş nasıl iyimisin.size tuhaf gelcek belki ne güzel insanlar ilgileniyo demek diyceksiniz ama artık bunalttı valla ya.Sanki bebeğim uzaydan gelcek gibi herkeste bi merak anlatamam herkes karnıma bakıyo.doğum tarihimi duyan bende gelirim doğuma diyo.annemin evi müsait olsa valla eve gelmiycem doğumdan sonra o kadar yani of bunaldım dertleşeyim istedim sizlerle.telden yazıyorum altta kimler var göstermiyo varsa arkadaşlardan selamlar
canım sen insanları takma boşver cok az kaldı inş.rabbim sag salim kucagına almayı nasiip etsin inşallah