- 26 Nisan 2012
- 637
- 0
herkese hayirli aksamlar arkadaslar,hepinizin kurban bayrami mübarek olsun insallah.rabbim nice bayramlara saglik afiyet ile bizi ve sevdiklerimizi ulastirsin insallah,dilerim yanliz ve garip olarak gecirdigiimiz son bayramimiz olurcok gecmise göz atamadim,hepiniz ziyaretlerdesinizdir sanirim,burda hic bayram havasi yok,siradan bir gun gibi sankiama noel'de,paskalya'da gunlerce hatta aylarca coskulu bir sekilde devam ediyor bayram eylencelerikeske bizlerde onlar kadar hasas olabilseydik dinimizi yasama bayramlarimizi kutlama adina........neyse bu hamur cok su göturur,en iyisi kapatayim ben bu konuyu..hasili dertliyimm,hüzunluyum ben bu bayramda her bayram oldugu gibineyse rabbim saglik afiyet versin,eslerimiz ile hayirli uzun ömurler versin hepimize,gerisi bos gerisi ANGARYA necip fazil'in deyimi ile..hepiniz allah'a emanet olun insallah.
amiin canımm insallah.üzülme garibim inan buraların da oralardan cok farkı yok eski bayramlarr gibi değil bide bende senin gibi buruk geciriyorum biliyosun ailemden kimse yok burda ama hayırlısı olsun canım rabbim huzurumuzu bozmasın inşşallahh