- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
ayyy canım ya nasıl heyecanlandım seni tahmin edemiyorum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrunu allahım bir avazda kurtarsın dualarında unutma bizi benim duamda olucaksın canım sen haber veresiye çaylıycaz berrinim yaa enkısa zamanda haber et bize allahım yar ve yardımcın olsun canım öpüyorum seniben geldimm teyzeleri size bi haberimiz var doktora gittik bu gün doktor 4cm acılman var doğum baslamış sayılır dedi yarın sabah 8 de hastanede ol o zamana kadar da tamam olur biras da suni sancı verirriz dedi.dua edinn bize insallah sag salim evimize geliriz inşallah cok heyecanlıyım hepinizi cok cok öpüyorum allaha emant olun inş. en kısa zamanda haber vermeye calışırız insallah
Ayyy hadi bakalım canım benim vakit geldi sonunda.Allah yardımcın olsun kolaylığını versin.Normal bi doğum olur o zaman hayırlısıyla suni sancıya bile gerek kalmadan gelir oğluşun.Dualarımız seninle sende bizleri unutma inşallah dualarında.Anammm sıra banamı geliyo ne.Ama zamanında lütfenn şimdi değil:)))
sen daha dur zaten çok korkuttun beni :))daha 2 ay var oğluşda uslu dursun yerinde :))sonrada sağlıkla gelsin inşallah canım
inşallah vaktinde saatinde gelir kuzu bidaha korku yaşamazsın öptümm
selamlar canlar nasılsınız ?
biz bugün dışarlardaydık yeni geldim eve berrinimi okyunca heyecanlandım darısı hepimize inşallah .valla hamişler tek tek doğuruyo artık yeni hamişler gelsin inşallahhhhhhhhhhhh
hepinizi öptüm hayırlı akşamlar