inş canım hayırlı olsun artık napalım rabbim dualarımızı kabul eder inş seni ve bebişini öpüyorum...
kardeloşum aslında aşılamadan umudum yok o yüzden direk tüpe gecmek istiyorum ama haenüz tam karar vermiş degilim hayırlısı neyse o olsun öpüyorum seni yakışıklı ogluşunu canım...
canım ya baya zor zamanlar gecirmişsin ama şimdi her şeyin yolunda olmasına sevindim seni ve ikiz bebeişlerini öpüyorum...
amin canım...henüz tam karar vermedim derinim ama ben tüp bebek denemek istiyorum bakalıım hayırlısı...sanada kolay gelsin derinim cok yorma kendini öpüyorum cok...
canım ya kıyamam sana dedigin gibi saglık olsun inş en kısa zamanda gidersin aileni görmeye seni ve prensesimi cok öpüyorum...
amin eboşum gercekten kelimeler tükeniyo canım duadan başka elimizden bişey gelmiyo hepimizin hakkında hayırlısı olsun öpüyorum cok...
amin canım benim allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız seni ve bebişini öpüyorum...
canım ya insan ne sinir oluyo dimi erkekler hep öyle benim annemde bana geliyo eve bir gidiyo baştan aşşagı temizlik tabii ben yakında olamadıgım icin yardım edemiyorum...senide cok öpüyorum selinacım...
daha iyiyim kardelenim sagol...aman canım cok yorma kendini bebişine ve kendine dikkat et...
kolay gelsin canım bende seni kızını ve ogluşunu öpüyorum...
selam kızlar...bayramınız mubarek olsun... dualarımız kabul olsun inş...bidaki bayrama hamişler bebişleri kucagında... hamiş kalmak isteyenlerde hamile olarak gireriz inş...kızlar ben yarın anneme gidiyorum bir hafta kadar kalacam geldigimdede istanbula gidip tüp yada aşılama yaptırmayı düşünüyorum...biraz moral depolayım hepiniz allaha emanet olun her zaman dualarımdasınız