Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMAN BE valla bilmiyorum başka yerde kalmışlar .
aa çok geçmiş olsun kuzum yaa allah şifa versin ee ana bu rahat etmez tabi annenin içi umarım enkısa zamanda şifa bulur ananen .
amin ablacım inşallah.Rabbim tüm hastalara şifa versin.akşamdan öncede bilet yok
vay be listeye bak maşallah topiğimize nekadar çok yavrumuz oldu
darısıda bize inşallah hayırlısıyla
aaminn cAnım amin
tüh yaa baya üzülücek anneciğin neyse vardır herşeyde bir hayır diyelim
amiinn inşallah abla.kimse kalmasın burda bebişsizzz.hamişlerde sağlıkla kucağına alsınlar.bebişliler sağlıkla mutlulukla büyütsünler inşallahh.
amiinn inşallah abla.kimse kalmasın burda bebişsizzz.hamişlerde sağlıkla kucağına alsınlar.bebişliler sağlıkla mutlulukla büyütsünler inşallahh.
Merhaba hanımlar.. Benim de dileğim anne olmak
amin ablacım inşallahhhhhamin canım inşallah
ya nedense bugün liste çok güzel geldi gözüme allahım yukarda olan bizleride alt katlara indirsin inşallah :))
hayırlısıyla inşallah ablabu arada selinoş seni 3 yıl yaptım kuzum farketmişsindir heralde
inşallah bundan sonraki değiştirmem hamiş kaldığında olsun
merhaba canım hoşgeldin.inşallah dileklerimiz gerçekleşir canım.Merhaba hanımlar.. Benim de dileğim anne olmak
selinoşum ben kaçtım kuzum işlerim var hallediyim onları sonrada pazara gidicem
birsoşum senide altta gördüm öpüyorum ama çıkmam gerek
sonra görüşürüz kendinize iyi bakın hatunlar
ay bılmem yaaaa valla kuzu gecen haftasonu pcyı bozdum formatladık e tabı tum sıfreler gıttı ınsallah hatrlarsam acıcam m sn ama su an hep yanlıs gırdınız dıyor hep otomatık acarsan olacagı bu kavga esımle aramızdakı ufacık bır munakasaya karısmasından ve olayı buyutmesınden cıktı sonucta da gıttı ıste benım sımdı esımı bıraz rahatlatmam gerekah canım yaa.nedir bu karıların gelinlerden istedikleri anlamıyorum kii.neden çıktı tartışma? msn aç istersen.
neden hep erkek annelerı bole sorunludur anlayamıyorum hıc anlayamıyorum cok uzgunum su an ablacım berencık de dun ne oldugunu sasırdıhepinize hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız ?
ben koşturmacaya devam ediyorum bugün erken kalktım bi selam veriyim dedim
bu hfta berrinime dua okuyoruz çoğunuza bildirdim sayılır perşembe akşamı duasını yapmak istiyorum ozamana kadar haber ederseniz sevinirim .
deryacım canım çok üzüldüm sıkma canını oluyo maleef böyle şeyler ama evladına öyle şeyler demesi hoş olmamış umarım düzelir bu durum .sende sıkma canını bereni düşün lütfen
selinoşum sende alttasın nasılsın kuzum
banuşum iyi olmana çok çok sevindim hep iyi ol inşallah hadi bakalım müjdeye çok az kaldı
amin amin amin insallah canı gonulden dılıyorumvay be listeye bak maşallah topiğimize nekadar çok yavrumuz oldu
darısıda bize inşallah hayırlısıyla
bınlerce kez amin canm ablamamin canım inşallah
ya nedense bugün liste çok güzel geldi gözüme allahım yukarda olan bizleride alt katlara indirsin inşallah :))
ay bılmem yaaaa valla kuzu gecen haftasonu pcyı bozdum formatladık e tabı tum sıfreler gıttı ınsallah hatrlarsam acıcam m sn ama su an hep yanlıs gırdınız dıyor hep otomatık acarsan olacagı bu kavga esımle aramızdakı ufacık bır munakasaya karısmasından ve olayı buyutmesınden cıktı sonucta da gıttı ıste benım sımdı esımı bıraz rahatlatmam gerek
neden hep erkek annelerı bole sorunludur anlayamıyorum hıc anlayamıyorum cok uzgunum su an ablacım berencık de dun ne oldugunu sasırdı
amin amin amin insallah canı gonulden dılıyorum
bınlerce kez amin canm ablam
ay bılmem yaaaa valla kuzu gecen haftasonu pcyı bozdum formatladık e tabı tum sıfreler gıttı ınsallah hatrlarsam acıcam m sn ama su an hep yanlıs gırdınız dıyor hep otomatık acarsan olacagı bu kavga esımle aramızdakı ufacık bır munakasaya karısmasından ve olayı buyutmesınden cıktı sonucta da gıttı ıste benım sımdı esımı bıraz rahatlatmam gerek
neden hep erkek annelerı bole sorunludur anlayamıyorum hıc anlayamıyorum cok uzgunum su an ablacım berencık de dun ne oldugunu sasırdı
amin amin amin insallah canı gonulden dılıyorum
bınlerce kez amin canm ablam
netice burnunu sokmasıyla başaldı yani.zaten farklı bi harekette beklenmiyo ki onlardan.hayrett hiçmi duymamış karı koca arasına girilmez diye...hem suçlu hem güçlü hesabı bide hepinizin içine lafı batırmış gitmiş.sen eşinle ilgilen canım.her anne oğul arasında olabilen bişey olduğunu anasınında kızgınlıkla o lafları söyledini fln söyle işte üzülmesin ciddiye almasın karının laflarını.düzelir inşallah..
oo daha çok yeni evlisin :)Allah ögnlüne göre versin iclal.biz bu konuda senin yanında baya bayaa tecrübeli kalıyoruz.ben 7 yıldır bebegimin olmasını bekliyorum meselasıkıntı yapma inş çok beklemeden olur.
kızlarr hepinize selamlarrrrr
ay o kadar cırkefkı anarmı o laftan esıme de soledıyse solemıstr esek ınadı vr oglunu resmen sıldı