- 26 Nisan 2012
- 637
- 0
Eki Görüntüle 531419 Eki Görüntüle 531420
günaydın kızlar hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günde cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah.
ben iyiyim kızlar arada okuyup çıkıyorum.bu sıralar kafam estiği gibiyim.kendimde kendimi anlamıyorum.bayram yaklaşıyor ve ben sevinemiyorum.çünkü bayramda kv ve kp evine gitmek zorundayım ve bunu içim hiçmi hiç almıyor.aklıma geldikçe mideme taş oturuyor sanki sıkıntıdan..bu konudan ötürüde canım epey sıkkın...neysee
banucum hep aklımdasın canım inşallah bebiş ve bebişler sana sımsıkı tutunucak.Rabbim bu mübarek günde duaların kabul olduğu vakitlerden eyleyip dileğimi kabul buyursun.bide o komşunu bana göndersen benim azcık stres atacak birine ihtiyacım var senin için en güzel şekilde onu hallederim yanii.gereksiz insanlar için kendini hiççç üzme.Rabbim büyük onu dediğine pişman etmeyi de bilir.öptm canım seni.
pelinim sende iyisin inşallah.öptm canım
kardelenim sen napıyon canım?
berrinim sancın olmuş sanırım normal bu sıralar yoklaması doğuma hazırlıktır herhalde.dr dan da güzel haberlerle gelmişsin bebiş kilosu çok iyi canım zaten kasıma kadar 1 kilo daha alır kesin.Rabbim sağlıkla kucağına almak nasib etsin kilo çok önemli değil.sütün yarasın büyüsün bebişin.öptm canım.
kardelencim senle konuştuk gerçi dün.öptm.
ebrar ablam sen nasılsın?ben iyiyim şükür ablacım bu sıralar kaçak gibiyim ama Rabbim başka sıkıntı vermesin işte keyfimde yok yani.
anatoliam sen nasılsın canım beratla uğraşmak haricinde.öpüyorum sizide.
derinim gözün aydın diyelim eşin yanında tahlillerde iyi Rabbim sağlık sıhhat versin canım.öptm senide.
birsenim sen napıyon bacım nasılsın?yoğun hatun yaff..öptüm sizi.
sağolasın canım rabbim razı olsunn haklısın canım kilo okadar önemli değil saglıklı olsunda inş.sende canını sıkma canım anlasılan pek gitmek istemiyorsun ama ne yapacaksın eşin için mecbursun belki umduğundan güzel gecer bayramda burnundan gelmezzz inş.