canım çok geçmiş olsun allah şifa versin ravza zayıf heralde çok sık hasta oluyo allahım beterlerinden korusun kuzucuğu öp benim için
ezgicim malesef eskisi gibi toplanamıyoruz canım ama yinede kopmadık herşekilde girip haberdar ediyoruz birbirimizi inşallah karşılaşırda konuşuruz
derinim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım buarada hiçbişey yazmamışsın ultrason filan çekilmişti sonuçlar iyidir inşallah
canım benim kıyamam az kaldı ha gayret :))
garipcim hayırdır kuzum ya msnyede uğramıyosun özlettin iyce kendini inşallah enkısa zamanda görüşürüz
buarada saol kurs güzel gidiyo tatlım
telde konuşmuştuk zaten sinir bozucu bir durum insanları tanıyoruz işte böylelikle banum sıkma canını terbiyesiz insan çok etrafımızda tavrını koyarsın olur biter .
ebroş burdaaaaa :))))sen nerdesinnnnnnnnnn
kuzumun doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah zaten konuştuk telde Ama burdanda kutlayım dedim
canım yaaa zorlanıyosun demek allahım kolaylkılar nasip etsin buarada sanada dua yapalım ne zaman istersen haber et tatlım
ah yollar ah uzaklık olunca olmuyo işte keşke nasip olsada berenimide öpüp koklasaam
delüüüüüü geldiler galiba sana gebertirim hee seni hamile filan dinlemem :))))allahım yokluklarını vermesin kanka ...öpüyorum sizi
banummm canım benim dualarım hep seninle inşallah herşey çok güzel olucak .o baş dönmeleri progestandan haberin olsun tabi kuzuckda yer arıyodur kendine :))
stres yok rahat ol relakssss öptümmm seni
selam canım arkadaşlarım herkesler iyi gördüğüm kadarıyla allahım daha iyi etsin
bende dün anatolişimdeydim berat kuzusunu tüm gün sevdim oyy nasıl bal nasıl bal teyzeleri maşallah kuzuma allahım anatolişime bağışlasın .anlatmaya kelimeler yetmez teyzesinide çok sevdi bütün gün öptüm gıdışından ilk kez topikden bir arkadaşımın evladını sevdim başka oluyomuş yaa .ordan çıktığım andan itibaren özledim kuzuyu .inşallah enkısa zamanda oda bana gelicek ozamanda koklaşırız beratımla .yanlız feci yaramaz bir dk yerinde durmuyo zıp zıp sürekli .buarada alttan dişi çıkmış ve teyzesi gördü hemen :))
bidahaki görüşmede ısırmaya başlar artık .anatolişime dedim giremiyo olman çok normal çünkü gerçekten haylaz berat paşa bide sadece 15 dakika uyuyor yaa resmen kuş uykusu .allahım korusun kuzumu hepinizin kuzularını inşallah .keşke yakın olsada hepsini öpüp koklasam .
benden bukadar hepinizi öptümmmm