- 26 Nisan 2012
- 637
- 0
hayırlı cumalar arkadaşlarokuyorum ama çok yazamıyorum,gerçi okuduğumuda çok anlamıyorum çünkü harfleri çift çift görüyorum,sonrada bir bakıyorum ki balık gibi bilgisayar karşısında gözüm açık uyuyor gibiyim:93:önce sevcancığım kuzularına maşallah diyeyim canım,Rabbim uzun ömürler versin,analı babalı büyütsün inşallahboncuğum bir kız bir oğlan,berrinciğim de oğlan annesi oluyormuş,Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin,Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahselinacığım tatildeymiş herhalde,bol bol dinlen kuzum,insanın herzaman tatile ihtiyacı oluyor ama fırsat herzaman bulunmuyorkardelen 5233 sizin de doğuma az zamanınız kaldı canım,Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallahpelin aşılaman olmuş sanırım canım,inşallah bebeğin seninledir canım,dualarım seninlebirsenciğim sen nasılsın kuzumderinim eşinin yanına gidecekmişsin herhalde canım,hayırlısıyla git gel kuzumbugünlük benden bu kadar olsun çünkü biraz daha uzatırsam yine uyuklamaya başlayacağım,yazdıklarımıda gönderemeyeceğim,yine uğrarım inşallah
canım cok gecmişş olsunn aminn inşallah canımm rabbim bütün arkadaslarıma nasip etsin inş.