herkese hayirli aksamlar arkadaslar,ugrayamadim bu aralar topige,misafirlerim vardi,biz misafirlikteydik derken anca musait oldum.benden haberlere gelicek olursak,henuz adet olmadim bugun itibari ile 4.gunum gecikeli.umitlenip kaptirmiyorum kendimi,cunku bazi aylar gununde bazi aylar ise gecikebiliyorum,hayirlisi olsun hakkimizda ne diyim.ayrica
tup bebek merkezine gidip asilama yaptirmaya karar verdim,gerci hala randevu alamadim ama,buyuk bir olasilik izin sonu randevu verirler diye dusunuyorum,izine cok fazla kalmadi cunku,asila icin 1 ay öncesinden görusmek gerek diye dusnuyorum ama ben yinede arayip konusmak istiyorum insallah.hakkimizda hayirlisi olsun insallah ne diyim.
Selinam,adet olmussun cok umitli idim senden bu ay,herseyde bir hayir vardir,dilerim bir daha ki ay gelir bebesin.ayrica tatilde imissin,ne guzel arada bir cok iyi oluyor gercekten.
Kardelencim,seninde basin agriyormus,cok gecmis olsun.cok az kalmis dogumada rabbim yardimcin olsun.
Derincim,yeni ise baslamissin,hayirli olsun canim.
Sevcancim,masallah ikizlere cok tatlilar,bahtlarida kendileri gibi guzel olur insallah.
Ranacim,masallah rana buglem cok tatli,hayirli evlat olur insallah.
Ebrarcim,canim arkadasim bu aralar yogundum misafir vs vs,derken görusemedik.bende seni özledim beaa
Kardelenim,kalp atislarini duymussun(konustuk gerci ama)rabbim kucagina aldigin,kokusunu icine cektigin gunleride göstersin canim arkadasim
Birsencim,cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin kuzulara.
Boncugum,sende cinsiyetini ögrenmissin.masallah rabbimin lutfu cok genis,kucagina almakta nasip olur insallah.
Berrincim,sende cinsiyetini ögrenmissin,bir erkek daha geliyor topige desene
aklimda kalanlar simdilik bu kadar arkadaslar,unuttuklarim kusura bakmasin,tekrar görusmek dilegi ile