- 20 Temmuz 2009
- 3.585
- 0
hepinize hayırlı günler arkadaşlar geçmişe bakamadım direk yazıyorum herkes iyidir inşallah
ben çok rahatsızım cumartesi günü görümcemleri rizeye yolcu ettik çocuklarına ben bakıcam neyse akşam eşim işten çıkınca görümcemlere geçicektik benim boğazlarım feci ağrımaya başladı bende daha kötü olmasın dedim evde antibiyotik vardı ondan içtim .1 saat sonra tuhaf şeyler olmaya başladı önce başım dönmeye sonra kollarımda uyuşma oldu elimi yüzümü yıkıyorum filan yok geçicek gibi değil çocukları korkutmak istemedim ama ilacın dokunduğunu anladım .enson nefes alamamaya başladım anladımki fenayım çocuklara dedim komşuyu çağırın ben iyi değilim korktular tabi o arada zor zar eşimi aradım kötüyüm diye .komşum geldi ayran yaptı içirdi ama yok geçmiyo kalbim sıkışıyo filan eşim geldi heen hastaneye gittik o araya kadar sol kolumda bir uyuşma oldu dedim gidiyorum heralde .neyse doktora ilacı gösterir göstermez antibiyotik zehirlenmesi hemen iğne yapın dedi iğneyi yaptılar ve oksijene bağladılar beni nefes almam çok zordu .tansiyon filan yükselmiş ta bi neyse iğne azcıkda olsa rahatlattı özellikle okijen nefes alabilmek negüzelmiş şükürler olsun .baya muşade altında tuttular sonra herşey normale dönünce taburcu oldum .buarada çocuklarda evde .neyse evimize döndük .dün akşama kadarda baya kötüydüm ilacın zehiri 24 saatte atılıyormuş dün akşam üzeri kendime geldim ama buseferde hastalıkla uğraşıyorum feci grip oldum ve bide çocuk sorumluluğu var tabi anladımki çocuk zormuş .ee karınları acıkıyo ihtiyacları var zorda olsa yapmaya çalışıyorum .saolsun dün gelinimiz yemeğe çağırdı gittik ben orda yattım yemeğimizi yiyip geldik .bugünde şimdilik kahvaltılarını verdim sabah hasta hasta okula götürdüm şimdi ilaç içmeyede korkuyorum bu hastalık nasıl geçicek bilmiyorum .benden bukadar hanımlar dualarınızda unutmayın beni .hepinizi öpüyorum
çook geçmiş olsun canım inş da iyisindir mervlam korumuş dikkat et kendine
çocuklar içinde kolay gelsin gerçekten zordur hasta hasta mevlam tez vakitte şifa versin inş