- 19 Mart 2011
- 612
- 2
ewet canım hayrlısıyla çıkardık kırkımızı...uzun zamanım olduğu zaman sorarım canım bu hafta kafamı kaşımaya fırsantım yok ok.... canım ya dün acelem vardı gökçeranaya yazacağımı sana yazmışım kusura bakma k.i.bbu ara çok geziyoruz ablacım eee evde tıkanıp kaldığımızın acısnı çıkartıyoruzzzz
ben eklerim o zaman ablacım öpüyorum seni...
RAVZAnın iyi olmasına sevindim cnm kırkınızda çıkmış hayırlısıyla büyüsün miniğin...
sen geldiğin zaman sor biz anlatırız sana tanışsın kuzucun teyzeleriyle ...
cnm doğum günü olan GÖKÇERANA ben değildim...
cnm bişi olmadığına sevindim inş doğum kontrol hapıyla düzene girer eşin gelmeye ...
dimi yaa biz eksik kalıyoruz muhabbetlerden ....
cnm hoşgeldin,,,
kilo konusunu hiçte kafana takma sakın sağlığı yerinde olsun elbet alır kiloyu...sütünü kontrol et emdikten sonra sağ ki daha iyi anlayasın...
kız nie öyle oldu o zaman dur bakıyım ben bidaha :44:
ewet canım doldurduk artık kırkımızı rahatladık gezeriz artık...sağol canım inşallah çabuk geçer.... dr a gitmişsin inşallah eşin geldiğinde bebişinde gelir öphic napım cnm ya...braz canım sıkkın.daralıyorum resmen.
cnm hg..demek 40dolduyazda geldı bol bol gezersınız artık.bu arada,cok gecmis olsun canım.
SELİNAM gercekten bende yazdklarna cok mutlu oldum.işte böyle yaaa herkese örnek olsun umutlu olman.ınş bebis bu ay seninle olacak kuzum.
PELOŞUMsagol cnm gittim sonunda,bi sorun yok şükür.
ÖZGULUMMM döndunmu sahalara kızz:)dogum günün kutlu olsun cano nice mutlu seneler ins yavruların ve esinle.
FLANCIMyarın test yaptrcaktn galiba hadi inş bebis haberı ver bıze cnm.
RANAM kız ben kabul ettim ama seni çoktannnnn.neden olmadı acep ki.
çok teşekkür ederim kızlar sagolun:) rabbim nice güzel yaşlara girmek nasip eder sevdiklerimle inş.
ececim 15 haftalık oldu kısmet olursa inşallah darısıisteyen tüm arkadaşlarıma olsun ikili testi yaptırdım iyi çıktı iki hafta sonra kontrol var gidicez bakalım hayırlısı olsun ..ebroşum bulantılarım azaldı daha iyiyim gökce nazıda perim teyzesi oda ellerinden öpere
derinim sonucun iyi çıkmış sevindim inş herşey yolunda gider kociş gelene kadar:)
maşallah canım hayırlısıyla kucağına al inşallah testin ii çıkmasına sevindim inşallah sorunsuz geçirirsin hamileliğini canım ya dün sana doğum günü mesajı yazıyorum diye rana ya yazmısım ya kusura bakma aceleden karıştırmışım k.i.b öp
kızlar nasılsınız neler yaptınız bakennnn bende temizlik yapıyordum bi size bakayım dedim neyse ben çıkıyorum ravzam uyanmadan işlerimi bitirmem gerek öptük hepinizi byyyyyyyy