- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
Ay canommm uzun zamandır topicte karsılasamıyorduk,yeşil ışıgını görmek ne guzel:)topicte yazışmanın tadını unuttuk beee
valla öyle oldu canım bende altta seni görünce sevindim sanki yıllardır görüşmüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canommm uzun zamandır topicte karsılasamıyorduk,yeşil ışıgını görmek ne guzel:)topicte yazışmanın tadını unuttuk beee
Tamam kuzum görusuruk.aşkumuz kısa sürdü emmaa olsun:)bende balkonda sırtımı gunese verdım d vitamını alıyorum boynum gevşedi heee ohhhh.
kuzu farketmez istersen uzunda sürdürebiliriz :))ohhh şifa olsun güneş inşallah ama dikkat et rüzgarda var bugün
evet bı yandan hafif ruzgar var ama inan beynim acıldı yaaa:)msn actm canom gel.süpürgelı smileeeee!
Hahaha delüsn yaa kuzen:)evet bizim askımıs zatı uzun zamandır var hatta aşk ücgeni hehe:)hee aradı bugun de.sabah arayamadım özur dilerm dio:)
Tamam cano burda konuşak,sen bekleme diye ddm.malum telden rötarlı oluyo:)bu arada benim heryerm çözülmek üzere adet de olurum ben bugun bu cözülmekle hehe.
valla cnm cok ağır olmasada alerjik bronşit var.ama bu hapsurmalar herzaman yoktu .evet tozdan falan bide gunesten cok olurdu da..dışarı cıktıgm gibi başlıyo.sinuzitimle ilgisi olabilir mi acep.
Allah yardımcın olsun,hepımızın hayatında cesıtlı duzenszlıkler var merak etme.benımde eşim asker gitti mesela.2defa ev tasıdım,hemde kaynvaldmlerle oturuyorm şuan.takip edıyosun madem bilmen gerek:)
takıp derken profılıne arada gırıp actıgın konulara bakıyordum ıkınızınde
Kardeloşşş naber?yakaladım birini sonunda:)