- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
cnmm sevindim oglusun iyi olmasınaaa MAŞALLAHevet haklısın tadını çıkarmaya çalışıyorum bende sagol tatlımbugün dolaştık biraz ama hava serin geldi çok durmadık dışarıda...yarın kısmetse çıkıcaz yine.khayırlı günler arkadaşlargeçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim,oğlum soğuk algınlığını atlattı şükür,bir kaç gün çektik ama şimdi iyi çok şükürderinciğim gözün aydın canım,haklısın zor gelir ama arkadaşların da dediği gibi yaşadığın anın tadını çıkar,zaman çabucak geçer inşallahebrar canım arkadaşının bebeği olmuş herhalde,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah tatlım,darısı hayırlısıyla isteyen herkese olsun inşallahberrin çok geçmiş olsun kuzum sanada,dikkat et kendine,Rabbim sanada bebeğine de sağlık sıhhat versin canımarkadaşlar fazla geçmişe dönemedim hastalık vs.kusuruma bakmayın:26:bana gelirsek daha geçen hafta zamansız ve tuhaf bir adet dönemi geçirdiğimi yazmıştım,bir hafta olmadı daha yine lekelenme var,tam kanamaya da dönmedi,çok canımı sıkıyor bu durum ama biraz daha bekleyeceğim,hayırlısı artıkşimdilik ben kaçıyorum,müsait olunca yine gelirim
kızz havaya nazar ettikkkaynı duygular bende de vardı bayılıyorum yazın ilk gelmeye başladıgı günlere mis giib heryerrr güneş vuruyo ohhh.ama bugün serinnn üşüdük valla dısarıdacanoo bende kızıcam berrin gibi sana heee...bende tam tersi düşündümmm cnm adet oldugunu gören hamiş oluyo ona göreeMerhaba arkadaşlar nerelerdesiniz yaa.Bahar gelince herkes dışarımı attı kendini noldu.Ay bu bahar adamı nasıl coşturuyo ya Rabbi ne güzel bi mevsim.Kışın bütün rehavetini atın dercesine mis gibi bi koku ışıl ışıl bi hava herşey ne kadar nizamlı yaratılmış şükürler olsun.
Derincim eşinle vakit geçiriyosun ne güzel.Ankara ya uğrarsan görüşürüz inşallah.Eşinde baya çabuk kilo vermiş maşallah.
Flancım geçmiş olsun oğluna canm neyseki atlatmış.Adetin niye şaşırmış hayrolsun inşallah.
Derdanur sana ve kızınada geçmiş olsun canım
Berrincim tansiyon problemin varmış Allah iyilik versin.Cicilinin dediği gibi gebelikte daha dikkat etmek lazım galiba bu tansiyona
Kızlar ben bu gece rüyamda adet oldum ve bütün enerjim söndü olmadı bu ay diye.Bi rüyayla olurmu öyle şey demeyin çünkü ben bütün düşüklerimi rüyamda gördüm sabahına kanamam başladı hep.Umut her zaman var tabiki ama
canım valla senin adına cok sevindimm sık sık gidersiniz inş.gecer kuzum cabucakk inş. rabbim gönlüne göre verdi yakına düşürdü bak yeni yeni gitme fırsatları da cıkıyo
evet tatlımm ya bende seviniyorummm..ve bide varya;oradan hep kıbrıs,izmir,ankara,bursa gibi yerlere gidiyolarmış ma bu yıl yüzde 90ı doguya gitmişbenim kocişi yollamamışlar şükür..gidenlerede rabbim yardım etsin hepimizinkileri korusun