selam hanımlar hayırlı geceler herkes iyidir inşallah
ben buara çok yoğundum görümceme gidip geldim sonra misafirim vardı pazartesi temizlikle geçti dünde misafirler geldi gitti filan bugünde anneciğimin günü vardı ona yardıma gittim yani şu 3 gündür fuldüm
sizler neler yapıyosunuz
BERRİNCİM canım çok sevindim kalp atışlarını duymuşsunuz maşallah minişe .ayrıca bolca dinlen o kanama alanıda gider inşallah kuzum öpüyorum seni
KARDELOŞUM hoşgeldin cano gerçi dün uzun uzun konuştuk ama yinede burdanda yazmak istedim
DERİNİM kocişinle vakit geçiriyosun az kaldı dimi şimdiden allah kavuştursun canım
BİRSOŞUM çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin çok çektirmesin inşallah .tahlillerde iyi çıkar inşallah paşanın
RANACIM demek minişle uğraşıyosun kolay gelsin canım
BANUŞ senlede konuştuk canım iyisin çok şükür
KARDELENİM senin rüyanda hayırlara çıksın tersine yoralım inşallah hadi az kaldı müjdeye
SELİNAM ilacın bitmiş gözünaydın canım inşallah bidaha gerek olmaz .buarada ben hiç kullanmadım ondan
BONCUĞUM hiç uğramamış merak ettim inşallah herşey yolundadır
PELOŞUM seninde tek yumoşmuş olsun kuzum tek olsun bizim olsun yeterki bebiş gelsinde tek çift farketmez inşallah döllenip göbüşüne yerleşir.moralini bozma şimdi ençok morale ihtiyacın olan dönemdesin stres yok kuzum
FLANIM sende ara kanamalar yaşıyomuşsun çok sinir bozucu gerçektende inşallah geçerde sende rahat edersin canım
SEVCANIM sende fırsat bulamıyosundur bıdıklardan benim için kokla yavruşları
kızlar buarada duaları unutmayalım lütfen SELİNAM VE ALEYNAM mesajınızı aldım ağzınıza sağlık .
bende okudum duamı allahım kabul etsin inşallah tostim sağlıkla doğumunu yapsın
buarada ANATOLİŞİMİN bebeği hala hastanede durumu daha iyi inşallah dahada iyi olcak dualarınızda onuda unutmayın
bide benim bu pc sorunlu umarım yazdıklarım gelir hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
hee bide gözaydın dileyen arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim bebiş çok tatlı tam fıstık küçük doğdu ama toparlanıcak inşallah
garibim sende yoksun ortalarda canım naaptın herşey yolundadır inşallah