herkese hayirli aksamlar arkadaslar
gecmisi okudugum kadari ile herkes iyi
bende arada agriyan belimi saymaz isek iyiyim sukurler olsun.kizlar ben uzun suredir bir turlu baslayamadigim klomeni bu ay kullanmaya karar verdim,bu aksam ilk klomenimi icmis bulunmaktayim.bugun esim doktordan gelcek hafta icin randevumuzu aldi.hakkimizda hayirlisi olur insallah.bende haberler bu kadar
EBRARIM,görumcen hastaneden cikmis cok sevindim canim,rabbim sifa versin.bu arada sende temizlik yapiyormussun benim gibi,ah ahh nedir su evlerin temizliginden cektigimiz dimi,bir turlu bitmek bilmiyorlar
DERINIM,tasinmissin hayirli olsun canim,ayrica esin geliyormus simdiden gözun aydin insallah.
KARDELENIM,seninde bekleme suren baslamis,rabbim guzel haberler duyursun insallah canim.
PELINIM,sende klomene baslamissin bu ay hayirli olsun canim,bu ay sen,ben ve kardelen 3. muzde klomen iciyoruz ne tevafuk:)hayirlara vesile olsun insallah
BERRINCIM,sende keseyi görmussun.hayirli olsun insallah,rabbim kucaginada almak nasip etsin insallah.
SELINACIM,cok gecmis olsun canim,uzme kendini
BONCUGUM,sende kalp atislarini duymussun,tebrik ederim.rabbim kucaginada almak nasip etsin
BANUCUM,seninde sIKIntilarin varmis.rabbim ferahlatsin insallah
SEVCANCIM,ikizlerimiz gelmis,tebrik ederim insallah canim.adlarida bahtlarida hayirli ugurlu olsun
RANACIM,sen nasilsin canim?yiyenimiz nasil?
KARDELENCIM,sende gelmemissin annenden,yoklugun cok belli
TOSTI,DERDANUR,BIRSEN ve unuttugum tum arkadaslarim hepiniz iyisiniz insallah?