- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
yaa evett şaşırdım okuyunca hayırlısıyla gelsin gökçemizin kardeşi inşşşşevet dua tamam canım.geri kalanı okuyacagım bende bu akşam.sen hep iyi ol cnm emi seni çokk seviyorumbu arada kardeloşla konusursam selamımı ilet canom.yaa evet gökçeme kardeş geliyo inşallah cano abla olcak cimcime:))
konuşursam iletirim canım saol bugün konuştuk senle zaten dua konusunuda hallediyoruz inşallah
kuzum yaa kıyamam inanki oyorgunluk hali bendede var aslında konuştuğum çoğu kişide var belkide bahar sendromu yaşıyoruz .
selinam bazı dk hapları yapıyo öyle banada olmuştu hangisini kullanıyosun kuzum ?inşallah biran önce biterde düzene girersin allahım şifa versin sen iyi olda biz kusura bakmayız canım öptüm seni çok
aminnn berrinim inşallah .valla kendime gelmeye çalışıyorum canım ama üzerimde bir yorgunluk hali varki sorma .sen nasılsın bidaha nezaman gideceksin doktora ?
derdam görümcem daha iyi anatolişimin bebişide daha iyi maşallah inşallah dahada iyi olucak
sen nasılsın temizlik yapıyosun demek allah kolaylık versin esmayıda senide öptümm
garibim sende klomene başlamışsın hadi hayırlı olsun caım inşallah buay 3 müjde birden alırız .allahım emeklerinize boşa çıkarmasın
ben köklü temizlik yapmadım kuzum zaten şuanda hiç halim yok yapmaya günlük işler işte :))
görüşemedik buara özletme kendini
kuzummmm kıyamam sana yaaa allahım bildiği gibi yapsın gerçektende çok çektin nasıl bir şans var bizde anlamıyorum :))
peloşum saol canım allah razı olsun evet buara bahar gelmesindenmidir nedir keyifliyim yorgunluğu takmıyorum bile :))
klomen bitiyo demek hadi bakalım inşallah yumoşlar hayırlısıyla döllenirlerde bebişler gelir sevcan yolu açtı ikizler peş peşe gelsin :))
canım konuşursam selam söylerim tabiki saolasın
boncuğum nedemek canım allahım kabul etsin inşallah bebişler sıkı sıkı tutunsunlar sana canım .
görümcem daha iyi hamdolsun .sen napıyosun demek anacıın gidiyo allah kavuştursun canım üzülme yine gelir yada sen gidersin
canım daha iyi olmana sevindim allahım dahada iyi etsin seni eniyi ben anlarım çok zor diş olayı inşallah son olur busıkıntı
konuştuğumuz gibi sen hiç takvime bakma inşallah hayırlısıyla yerşleşiyo bebiş şuanda :))
canım hadi gözünaydın daha çok yeni gözükmemesi normal bence bide üstten baktıysa hiç gözükmez yani
selam hanımlar hepinize hayırlı akşamlar bugün kocişim evde anca fırsat buldum
kardeloşumla konuştuğumuzda ay sonu gibi geleceğini söylemişti bi süre daha özliycez onu yani
buarada banuşumunda bataryası arızalanmış oyüzden giremiyor nete selamı var sizlere .
benden bukadar hanımlar şimdi çıkmam gerek sonra görüşürüz inşallah
iyim ya napim yemek yaptık oturduk kv iletamam cnm gece görüşürüz inş.iyidir delüm nolsun sen naparsın
ben çıkıyorum canım gece görüşürüz tamammı
KIZLAR BONCUGUMUZUN DUASI TAMAMDIR...YARIN CUMA VAKTİ DUADA ÇOK KİŞİ OLALIM İNŞALLAH.