selam kızlar...öncelikle içime günlerdir dert olan dua konusu hakkında konuşmak istiyorum...banum yazmış sagolsun.ama tam detaylı anlatmak istedim...BAŞTA BONCUGUM,EBRARIM VE TÜM ARKADASLARIM;DUA KONUSUNDA HEPİNİZDEN TEK TEK ÖZÜR DİLİYORUM CANLARIM
ebuşum hastane işlerinden dolayı benden rica etmişti takip edeyim diye...tabiki tamam dedim.ama netimin 30 gününün dolacagını hesaba katmadım.hemen kontür de alamadım..neyse dedim,anneme giderim zeynebe giderim gene girerim hallederim dedim...en son zeynodan size yazdım perşembeye kadar bitsin diye...sonra ögrendim ki zeynebin görümcesi neti daha ödememeiş kapanmış
neyse dedim annemden bakarım...yemin ediyorum bu kadar aksilik mi olur yaaa.deli oldum...annem demezmi abin ödememiş iki aydır kapanmış
((herzaman açık olan asla kapanmayan net kapalıııııı!!!!Allahım naapıcam naapıcam derken banuşa rica ettim mecburen öbür haftaya kaldı...tekrardan çok çok çok özür diliyorum...EBUŞUM ilk defa bana verdigin dua görevini zamanında yapamadım çok özür dilerim kuzum yaaa..
zaten bu haftamda karışıklıklar içinde geçti...evi 3 postada 1 haftada anca taşıdık...aksilikler üst üste...tv bile bugün baglandı çanak takıldı...netide karşı komşudan şifresini istedim kızlardan sınırsızmı onların ortak ödiyecegin şimdi:)inş bir aksilik yaşamayızda sürekli girebilirim...kızlarrr evimiz çokkkkkk şükür yerleşti artık..dün akşam odamı tamamen bitirdimm ohh çok rahatladık yaaa.şuan herşey oturmuş durumda...cuma günü de kısmetse kociş geliyor dagıtım izinine...ANKARAYA gidecek buradan.ANKARA,ÇANKAYA GENLEKURMAY BAŞKANLIGINA ÇIKMIŞ USTA BİRLİGİ...inş hayırlısı olur canlar...neyse şimdi beni geçelim gelelim mutlu haberleri kutlamayaaaa
SEVCANIMMMM kuzucumm mutlu haberini yolladıgın mesajla aldım o gün ama sana dönüp arayamadıgım için çok üzüldüm...rabbim saglıkla büyütmeni nasip etsin ve isimlerini de çokkk begendimmmm gözünüzaydın canım yaaaaaa çok öpüyorum seni ve ogluşlarını
BONCUGUM canım benimmm demek ikisinin de kalp atışı duyuldu yaaa çok sevindim vallahi yaaaa
bencede doktoruna güven boşver kanamaları cano Allahın izniyle senin dogumunuda böyle sevcanınki gibi kutlayacagız ikizlerimizi coşkuyla karşılayacagız
EBUŞUM canım arkadasım..yukarıda da belirttigim gibi dua için çok özür dilerim canım benim...bu hafta Allahın izniyle halledicem inş.inşş nette sorun olmaz
(görümcenede tekrardan çok geçmiş olsun cano Allahım şifa versin inş şimdi dahada iyidir...bugün çagrı attım sesini duyayım diye ama işin vardı galiba cnm...öptüm seni çokkkk
BANUŞUM sen napıyosun cnm?topice dua olmayacagını haber ettigin için çokkkk sagol...umarım iyisindir kuzum çok öptüm seni
SELİNACIMMM cuma günü çok güzelll dua etmişsin agzına saglık canım benim...Allah razı olsun kabul buyursun rabbim..
KARDELEN49UM yumoşlar yakışıklı dimek delü güldüm hee
inşşş o yumoşlar bu ay bebişe döncek canımmmmm
PELOŞUM adet olmuşsun cnm sıkma canını lütfen..inş aşılama olursan aşılaman tutarda senin de ikizleri karşılarız
GÖKÇEMMMMMM kızz ne güzel bi rüya görmüşsün hayır olsun inşş.bana güzel gibi geldi yaww...yeşil bide..temiz kalplim benim..
hayıırlara çıksın canom..sen naptın gökçem nasıl yaramazlık tam gaz mı gene
BERRİNİM bebiş saglıkla gelişsin inş cnm..kese görünmüş şükür çokkk sevindimmm
RANACIM güzel duaların için sagol canım bende sizi öptüm kızçeni ve seni
FLANCIM,KARDELOŞUM,ALEYNACIM,GARİPÇİM VE tümm canım arkadaslarım hepinizi çokkk öpüyorumm çok çokkkk...ay ne çok özlemişim yazmayı yaaaa...begen butonu da gelmiş ohhh:)))
kızlar alıntı almadım ama geçmişi okudum çok alıntı olur diye böyle yazim dedim unuttugum mutlaka olmuştur yaa kusura bakmayın nolur:26: