Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hemen anlatim,sabah erkenden dr a gittim,yani 10 da,,sonra eve geldim kuzen geldi,bendede bi gaz sıkışması,üstünüze afiyet,otobüstede ayakta gelince fena oldum,ordan iğneye gittik,ilk iğnemide vurundum bu arada,sonra çarşıya çıktık kuzenle,o ara teyzem bize gelmiş,koşa koşa eve geldim,yemeğimde yoktu,sonrada tlf geldi,hastanedeki akrabam taburcu olmuş,o geldi,sonrada o nun kocası geldi,derken bizim ev misafir kaynıyo,anca bulaşıkları makineye attım ve buraya geldim.

ay hadi hayırlısı kuzum şifa olsun iğneler sana bebiş olarak dönsünler kuzum
aman iyi ya rahatladım iyki geldin gece kemiricekti beni bişeyler

Kardelen anlat hadi kız ne yaptın dr ne dedi

niye gec kaldın

ayyyyyyy ne cok soru sordum dimi

dr la birebir görüşmedim,normal kontrollerden sonra,zaten geçen tlfnda demiştim ben aşılama istemiyorum,yumurta takibi gene diye,onlar benden önce öyle giriş yaptılar,bu sefer ekran bana dönük değildi,rahmimle müşerref olamadım,ama iyiydi demekki,iğneye başladık,bide kaç güğndür olamıyodum,bugün fenayım,neyse bide folbiol verdiler kan pıhtılaşması için,coraspin istedim,yada iğne,biz bunu veriyoz dediler,az daha zorlatsam,dr dan çok dr olmuşun diye kovarlardı beni.

sositosositosositosositosositososito
allah gönlüne göre versin görümceninde :1hug:
AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH BU AY BELLİ OLUR ABLA BAHCECİDE YAPTIRIYO BU AY CUMA TOPLAMA İŞİ VAR RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
aleynam çok haklısın busene yaptım bi manyaklık
ALLAH affetsin beni

ESTAGFRULLAH ABLA ÖYLE DEME KIZ

İNSAN BAZEN ÖYLE Bİ SEVAP YAPIYOKİ ORUC TUTMUŞ GİBİ OLUYO

SEN BİZİM ABLAMIZSIN SEVİYOM KIZ BEN SENİolumunekankayizsmile

sağolun kızlar,inş şifa olur,inş.bebiş olur,bu arada misafirlerimden biri 20 günlük bebek ve akşamdan beri koynumda duruyo,çok tatlı maşallah.
aleynam aşılama değil canım,elimde ilaçlar vardı ya,onlarıda kullanim dedim,gerçi her sefer vucuda hormon ekleniyo ama,organik olsun istiyorum bebeğimi,ondan.

dr la birebir görüşmedim,normal kontrollerden sonra,zaten geçen tlfnda demiştim ben aşılama istemiyorum,yumurta takibi gene diye,onlar benden önce öyle giriş yaptılar,bu sefer ekran bana dönük değildi,rahmimle müşerref olamadım,ama iyiydi demekki,iğneye başladık,bide kaç güğndür olamıyodum,bugün fenayım,neyse bide folbiol verdiler kan pıhtılaşması için,coraspin istedim,yada iğne,biz bunu veriyoz dediler,az daha zorlatsam,dr dan çok dr olmuşun diye kovarlardı beni.

sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:

KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................20
DERİN......................20
KARDELEN..............20
ALEYNA...................20
DERDA.....................20
TURKUAZ..................20
LEYLA.......................20
TUĞÇE......................20
HALE........................20
AFED........................20
BULUT.......................20
NANELİŞKR...............20
HAYAL......................20
SAMYELİ..................20
SU 41.......................20
BİRSEN.....................13

LİSTEMİZ TAMAMDIR
DUAMIZ CUMA AKŞAMI

Ayyyyy yerim ben onu cok küçüktür şimdi o

rabbim bizede versin hayırlı saglıklı evlatlar inşallah

inşallah bu sefer hayırlısıyla gelir küçük minişin kız

HERKESE İYİ GECELER RABBİME EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN HOŞCAKALINNNNNNNopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delüüü aslında kullanabilirsin coraspinde ama yinede doktounu dinle
hadi hayırlısı kuzum inşallah busefer olucak
AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH BU AY BELLİ OLUR ABLA BAHCECİDE YAPTIRIYO BU AY CUMA TOPLAMA İŞİ VAR RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH

ESTAGFRULLAH ABLA ÖYLE DEME KIZ

İNSAN BAZEN ÖYLE Bİ SEVAP YAPIYOKİ ORUC TUTMUŞ GİBİ OLUYO

SEN BİZİM ABLAMIZSIN SEVİYOM KIZ BEN SENİolumunekankayizsmile
bende hepinizi çok seviyorum canlarım iyki varsınız iyki tanıdım sizleri
bahçecide yaptırıyo demek negüzel inşallah tutar ya dua edelim onada inşallah
sağolun kızlar,inş şifa olur,inş.bebiş olur,bu arada misafirlerimden biri 20 günlük bebek ve akşamdan beri koynumda duruyo,çok tatlı maşallah.
aleynam aşılama değil canım,elimde ilaçlar vardı ya,onlarıda kullanim dedim,gerçi her sefer vucuda hormon ekleniyo ama,organik olsun istiyorum bebeğimi,ondan.

oyy yesinler onu maşallah iyileşti değilmi
allahım bidaha düşürmesin hastanelere

iyileşti gibi ebroşum,tam teşhis salı konulcakmış,gene gelcekler yani,ama iyi,kanı falan düzeldi şimdi.

ben bebek aspirini kullancam canım,onu dr a sormadım.

X