Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

eberım hadi doyur da gel kocişini yatcam ben heee uykum var ama gidemiyom gene takılı kaldım buraya... bağımlılık yarattınız ayol bende canlarım....opuyorumnanaktan

nasılsınn derinimmm

anamm güya saklandımm afişee etti bu kızlarrr ayyy ölcemm benn hahahahahaha
iyiyim cnm bnm nolsun...he kızz ama gördügüm gibin anladım sen oldugunu anam gel öpemŞeniz
tüm kalbimde AMİNNNNNNNN...............
Allah razı olsunn tugçem benim çok sagol arkadasımŞenizsen nasılsın cnm?
amin,, rabbim derinime en kısa zamanda bir bebek nasip etsin....
sagol canım ALLAH razı olsun samyelim...inşallah senin bu ayki tedavin de iyi sonuç verir balımŞeniz
aminnnnnn diyorum canı gönülden
derinime rabbim enkısa zamanda hayırlı bir evlat versin
hatta şuanda göbüşünde olsun inşallah
Allah razı olsun cnm tekrardan..inşallah dedigin gibidir degilsede dualarımız bebişlerimizi getirecek inşallah..bak günümüz nasıl kaldı hemencik:)
amin canım benim Allah razı olsun senden de kardeloşum..rabbim seni de en yakın zamanda o güzellige eriştirsin inşallah.Şeniz
aminn kızlar Allahım hepimize birden versin alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
amin cnm benim sagol Allah razı olsun..hepimize meleklerimizi yollasın AllahımŞeniz

aminnnnn aminnn aminnnn rabbimm tez zamandaa derincimm bebişini yollasın rabbim o güzel duyguyuu yaşatsın inşallahh canıı gönülden aminnn diyorum rabbim kabul etsinn bizlere müjdeli haberlerini vermekk nasip olsun tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE]

ALLAH razı olsunn canım gülhayalim..ay zor oldu biraz gülhayal demek ama alışıcaz:))
çok sagol arkadasım..Allahım seni de tüm arkadaslarımı da güldürsünŞeniz

canım arkadaslarım okuyan dilleriniz dert görmesin tüm dilekleriniz kabul olsun..Rabbim size bian önce annelik duygusunu yaşatsın amin:Saruboceq:

bütün kalbimle amin dyorum rabbim kabul eder inşallah

derine hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder inşallah güzel allahım amin

BİŞEY DİYCEM HAYAL İYKİ SAKLANDI HEPİNİZ MAŞLLAH İYİ DEŞİFRE ETTİNİZ KIZLAR kaydirigubbakcemile3

derdoşum,hoşgeldin balım,nasılsın?
mavişim sende hoş geldin canım.
birsen kız,senle selamlaştık mı biz,yoksa ben yazdım yazdım çıktımda,arada mı kaldı,sende hoş geldin,biraz geç oldu emme.

vaaav,aleyna,eskiyi almışın komple,ama yazana cevap vermeyi bende seviyorum,bazen oluyo ki,yazıyoz insanlara,özelliklede sorular sorduklarında,hiç bi selam vermeden geçip gidiyolar ya,ben buna çok takığım.
BENDE SEVİYOMDA KARDELEN BAZEN DE OKUYAMADIGIM OLUYO
AMA OKUMAK LAZIM DOGRU DİYON CANIM
bir soru sordum,askıda kaldı,cevap vercek bi yiğit yok mu aranızda.:roflol::roflol:
CANIM NE SORDUN BİDAHA DE HELE
aleynam ve tyrkuazım iyiki doğdunuz kılar
DERDAM COK SAGOL CANIM BENİM
BİŞEY DİYCEM HAYAL İYKİ SAKLANDI HEPİNİZ MAŞLLAH İYİ DEŞİFRE ETTİNİZ KIZLAR kaydirigubbakcemile3

VALLA ABLA KIZI TAMAMİYLE DEŞİFRE ETTİK BRAVO BİZEkaydirigubbakcemile3

ne yani,şimdi biz ona hep hayal mi dicez,ama ben alışamam ki.:gitme:
kızlar derinimin selamı var,pc de problem varmış,yaklaşık beş dakikadır yollamıyomuş yazdığı msjı,dedi kızlara söyle,pc ağır,yazamassam kusuruma bakmasınlar.

yokk anamm ben almayamm ütü yapan birinii buldukkk bende ona verecemm artıkınn hahahahaha
kızz kuzumm tabiii yüzsüzümm deyiştimm yüzümmüüü bakkk hahahahaha yeni estetikk oldumm ayolll

bende şaşırdım ilkin,anam dedim,ne girişken kadın,geldi topice tuğçeyle falan ne sıcak yazışmış,bide bakarım ki,crus falan,haaa dedim bizim kız.

Hiiiiç,bi arkadaş.:roflol::roflol:
anacımm crus falan dedimki tanıyın anlayın benemm diye hahaha
olsun kızzz ramiz dayı bizim herşeyimiz sandalyede de olsa... Zaten o ölürse ben izlemem bir daha..... Sırf onun için izliyom.... Yegennnnnnnnnn
yegennnn eyerrr dayıı ölürsee yegenn demem okii dizii sallantıya girerr yegennnnnnn hahahaha
kızlar ben kaçar kociş öldürcek beni adam aç acına beni bekliyo
öptüm sizi
tamam kuzu öptüm çok kolay gelsin afiyet olsun
canımmm inşallah inşallhhh herşeyy güzel olur canımm dogum yapacak arkadaşınıda allahım saglıkla kurtarsın bebişiyle onu
canım doguma gircek arkadaşın beklerken dua etsin sana bol boll o kapıda dualar kbull olurmuşş kuzumm rabbimm güldürsünn inşallahh yüzünü canımm benimmm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
slm kızlar ben geldim bende aminnnnnnnn diyorum

as kuzum hoşgeldinn nasılsınnnn ben yenii arkadaşınızım hahaha

kız kardeloş galiba bizi çok yazıyoruz paylaşım da güzel oluyor diye sabitlediler... sadece nesaj sayısına göre olduğunu sanmıyorum içerik de dolu dolu bizde... bundan bilmem kaç mesaj önce yazmışsın şimdi geçmişi okurken gördüm....

tüm kalbimle Aminnn diyorum Mevlam tez valitte meleğine kavuştursun canım

hoşbulduk canım
Maşallah
ne gzel kalabalığız

saol kardelenim hoşbuldum canım nasılsın
diğer kızlr siz naılısnız bakalım

ben de kaçtır azra yazıyom sonra farkedip siliyorum hiç alışamadım daha....

bu arada
Aleynacım ve Turkuazım doğum gününüz kutlu olsun canım Mevlam ailenizle ve bebişinizle hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin

derda aleyna mavi hoşgeldiniz kızlar biraz geç oldu kusura bakmayın...bir taraftan işleniyorum da evde....

ALLAH razı olsunn canım gülhayalim..ay zor oldu biraz gülhayal demek ama alışıcaz:))
çok sagol arkadasım..Allahım seni de tüm arkadaslarımı da güldürsünŞeniz

canım arkadaslarım okuyan dilleriniz dert görmesin tüm dilekleriniz kabul olsun..Rabbim size bian önce annelik duygusunu yaşatsın amin:Saruboceq:[/QUOTE]
aminnn caımmm inşallahhhh kuzum bana kısaca hayal deyebülüsünn hahaha

sorma kuzumm sormaaa duyanlar duymayanlara olduuu hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…