iyiyim cnm bnm nolsun...he kızz ama gördügüm gibin anladım sen oldugunu anam gel öpemŞeniznasılsınn derinimmm
anamm güya saklandımm afişee etti bu kızlarrr ayyy ölcemm benn hahahahahaha
Allah razı olsunn tugçem benim çok sagol arkadasımŞenizsen nasılsın cnm?tüm kalbimde AMİNNNNNNNN...............
sagol canım ALLAH razı olsun samyelim...inşallah senin bu ayki tedavin de iyi sonuç verir balımŞenizamin,, rabbim derinime en kısa zamanda bir bebek nasip etsin....
Allah razı olsun cnm tekrardan..inşallah dedigin gibidir degilsede dualarımız bebişlerimizi getirecek inşallah..bak günümüz nasıl kaldı hemencik:)aminnnnnn diyorum canı gönülden
derinime rabbim enkısa zamanda hayırlı bir evlat versin
hatta şuanda göbüşünde olsun inşallah
amin canım benim Allah razı olsun senden de kardeloşum..rabbim seni de en yakın zamanda o güzellige eriştirsin inşallah.ŞenizYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
rabbim inş.okuduğumuz şu dualar hürmetine,derinimizi daha bekletmeden meleğini gönderir ve tüm arkadaşlarımızada inş.aminnnnnnnn.
amin cnm benim sagol Allah razı olsun..hepimize meleklerimizi yollasın AllahımŞenizaminn kızlar Allahım hepimize birden versin alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
allahım canımız güzel arkadasımız derinimize katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
[ımg]http://www.2001yayinlari.com/galeri/resim/2001%20yay%c4%b1nlar%c4%b1/besmele1.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
allahım canımız güzel arkadasımız derinimize katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
BENDE SEVİYOMDA KARDELEN BAZEN DE OKUYAMADIGIM OLUYOvaaav,aleyna,eskiyi almışın komple,ama yazana cevap vermeyi bende seviyorum,bazen oluyo ki,yazıyoz insanlara,özelliklede sorular sorduklarında,hiç bi selam vermeden geçip gidiyolar ya,ben buna çok takığım.
CANIM NE SORDUN BİDAHA DE HELEbir soru sordum,askıda kaldı,cevap vercek bi yiğit yok mu aranızda.:roflol::roflol:
DERDAM COK SAGOL CANIM BENİMaleynam ve tyrkuazım iyiki doğdunuz kılar
BİŞEY DİYCEM HAYAL İYKİ SAKLANDI HEPİNİZ MAŞLLAH İYİ DEŞİFRE ETTİNİZ KIZLAR kaydirigubbakcemile3
BİŞEY DİYCEM HAYAL İYKİ SAKLANDI HEPİNİZ MAŞLLAH İYİ DEŞİFRE ETTİNİZ KIZLAR kaydirigubbakcemile3
yokk anamm ben almayamm ütü yapan birinii buldukkk bende ona verecemm artıkınn hahahahahayok balım sen hayale ver içimizde en çok seviyoooo... Hem yeni yüzüyle bugün neşesi yerinde yapar bence.... Hahahahah....
Evet hem de çok tanıdık biri derinim... Bil bakalım kimmm......ayrıca biraz da yüssüz arkadaş hemen kanka moduna giriyooooo.... Hahahaha.....
anacımm crus falan dedimki tanıyın anlayın benemm diye hahahabende şaşırdım ilkin,anam dedim,ne girişken kadın,geldi topice tuğçeyle falan ne sıcak yazışmış,bide bakarım ki,crus falan,haaa dedim bizim kız.
Hiiiiç,bi arkadaş.:roflol::roflol:
yegennnn eyerrr dayıı ölürsee yegenn demem okii dizii sallantıya girerr yegennnnnnn hahahahaolsun kızzz ramiz dayı bizim herşeyimiz sandalyede de olsa... Zaten o ölürse ben izlemem bir daha..... Sırf onun için izliyom.... Yegennnnnnnnnn
tamam kuzu öptüm çok kolay gelsin afiyet olsunkızlar ben kaçar kociş öldürcek beni adam aç acına beni bekliyo
öptüm sizi
canımmm inşallah inşallhhh herşeyy güzel olur canımm dogum yapacak arkadaşınıda allahım saglıkla kurtarsın bebişiyle onuinşallah göbüşündedir..
Ebrar bende çok heyecanlıyım,, içimde tuhaf bir duygu var...
Biliyor musun bana 11 de aşılama yapılacak, aynı doktor saat 12 de en yakın arkadaşıma sezeryanla doğum yaptırcak.. Ikizlere hamile. Rabbim onu tez zamanda kurtarsın banada bebek nasip etsin...
slm kızlar ben geldim bende aminnnnnnnn diyorum
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
derdoşum,hoşgeldin balım,nasılsın?
mavişim sende hoş geldin canım.
birsen kız,senle selamlaştık mı biz,yoksa ben yazdım yazdım çıktımda,arada mı kaldı,sende hoş geldin,biraz geç oldu emme.
ne yani,şimdi biz ona hep hayal mi dicez,ama ben alışamam ki.:gitme:
kızlar derinimin selamı var,pc de problem varmış,yaklaşık beş dakikadır yollamıyomuş yazdığı msjı,dedi kızlara söyle,pc ağır,yazamassam kusuruma bakmasınlar.
iyiyim cnm bnm nolsun...he kızz ama gördügüm gibin anladım sen oldugunu anam gel öpemŞeniz
Allah razı olsunn tugçem benim çok sagol arkadasımŞenizsen nasılsın cnm?
sagol canım ALLAH razı olsun samyelim...inşallah senin bu ayki tedavin de iyi sonuç verir balımŞeniz
Allah razı olsun cnm tekrardan..inşallah dedigin gibidir degilsede dualarımız bebişlerimizi getirecek inşallah..bak günümüz nasıl kaldı hemencik:)
amin canım benim Allah razı olsun senden de kardeloşum..rabbim seni de en yakın zamanda o güzellige eriştirsin inşallah.Şeniz
amin cnm benim sagol Allah razı olsun..hepimize meleklerimizi yollasın AllahımŞeniz
aminnnnn aminnn aminnnn rabbimm tez zamandaa derincimm bebişini yollasın rabbim o güzel duyguyuu yaşatsın inşallahh canıı gönülden aminnn diyorum rabbim kabul etsinn bizlere müjdeli haberlerini vermekk nasip olsun tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh