selammmm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzzz
bersuuu, birsen29, bulut83, ebrar_53, tugcal nasılsınızzz canlarrrr dua olacakmıı kuzummm
ezel bitti ay dayııı öldümükii acebaa çok merak ettimm üzüldümm dayıya
bersuuu, birsen29, bulut83, ebrar_53, tugcal nasılsınızzz canlarrrr dua olacakmıı kuzummm
ezel bitti ay dayııı öldümükii acebaa çok merak ettimm üzüldümm dayıya
kızz kuzumm gülme yawww hahaha nasılsınnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayalim ebrarım hoşgeldiniz kızlar.....
kızz kuzumm gülme yawww hahaha nasılsınnn
hoşbuldukk kuzum iyiiym ben sen nasılsınn dayıyı kaybettik sanırım ona biraz üzüldümm inşallah haftaya canlanırr
selam bende geldimm..
kardeloş söyle bakim niye gülüyon o kadan?kaydirigubbakcemile gülhayal tanıdık biri mi ki?
gülhayall hoşgeldinn ama pek samimi geldin :)) birden seni tanıyo olabilwecegimizi düşündüm..
anam anamm dayıyı sandalyeyemi mahkumm ettilerr gayrıı dayanamamm ben buu acıyaaaa hahahahayok kız dayı ölürse biter ezel de biter... zaten bu sezonun ilk bölümünde 6 ay öncesinde dayıyı tekerlekli sandalyede göstermişlerdi....
selam bende geldimm..
kardeloş söyle bakim niye gülüyon o kadan?kaydirigubbakcemile gülhayal tanıdık biri mi ki?
gülhayall hoşgeldinn ama pek samimi geldin :)) birden seni tanıyo olabilwecegimizi düşündüm..
ölmüş galiba,anlaşması bitmiş diziyle duyduğuma göre.
tuğçecim,nasılsın canım,bendede ütüler var,bi ucundan tutsakta beraber yapsak olar mı?
selam bende geldimm..
hah işte,bulcan şimdi.
kız bizim azramız o,şeyini değiştirmiş,nikini.
hah işte,bulcan şimdi.
hah işte,bulcan şimdi.