Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben de iyiyim kızlar sağolun... evet bu akşam baya kalabalığız maşallah....

slm kızlar ben geldim bende aminnnnnnnn diyorum
selam canım..sagol Allah razı olsun derdamopuyorumnanakta
DERİNİM CAK SAGOL CANIM AMİN RABBİM BİZE ANNE OLMAYI HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞALLAH AMİN

[/QUOTE]

bütün kalbimle amin dyorum rabbim kabul eder inşallah

derine hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder inşallah güzel allahım amin
sagol canım benim Allah razı olsun aleynam..yeni yaşın da tekrardan kutlu olsunopuyorumnanaktan
tüm kalbimle Aminnn diyorum Mevlam tez valitte meleğine kavuştursun canım

hoşbulduk canım
Maşallah
ne gzel kalabalığız
aa canım hoşgeldinn..çok sagol duada bulundugun için..Allah razı olsun..opuyorumnanaktan
saol kardelenim hoşbuldum canım nasılsın
diğer kızlr siz naılısnız bakalım

iyiyim cnm sen nasılsın?

AMİN AMİN AMİNN CNM ARKADASIM INSALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUSURSUN MELEGINE:Saruboceq::Saruboceq:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, aleyna84+, birsen29+, derdanur+, DerinSu+, ebrar_53+, gulhayaldaghan, mavi2505+, samyeli26+, tugcal+, ugurboncugum+

DERDAM BUGÜN BÜTÜN PASTALARI ÜSTÜME ALIYOM

COK YÜZSÜZ OLDUM AYOLLLLL

COK SAGOL CANIM BENİM
bu arada
Aleynacım ve Turkuazım doğum gününüz kutlu olsun canım Mevlam ailenizle ve bebişinizle hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin
MAVİM CANIM YA COK SAGOL TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN HAMİLELİYİN DARISI BİZİM BAŞIMIZA DUA ET KIZ BİZE HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ
derda aleyna mavi hoşgeldiniz kızlar biraz geç oldu kusura bakmayın...bir taraftan işleniyorum da evde....

SAGOL CANIM İŞLENİYON MU EVDE ONE KIZZZZZZ ANU ANLAYAMADIMkaydirigubbakcemile3

canım ya inşallah sıkı sıkı tutunsunlar heyecanlı olman çok normal dualarım seninle bitanem
slm kızlar ben geldim bende aminnnnnnnn diyorum
derdam nasılsın balım özlüyorum seni
nedemek bitanem tekrardan iyki doğdun
iyki varsın kuzum herşey güzel gönlünce olsun
eberım hadi doyur da gel kocişini yatcam ben heee uykum var ama gidemiyom gene takılı kaldım buraya... bağımlılık yarattınız ayol bende canlarım....opuyorumnanaktan
geldim kuzum kaçma biyere

ALLAH razı olsunn canım gülhayalim..ay zor oldu biraz gülhayal demek ama alışıcaz:))
çok sagol arkadasım..Allahım seni de tüm arkadaslarımı da güldürsünŞeniz

canım arkadaslarım okuyan dilleriniz dert görmesin tüm dilekleriniz kabul olsun..Rabbim size bian önce annelik duygusunu yaşatsın amin:Saruboceq:[/QUOTE]
aminnn kuzum inşallah hepimiz tez vakitte kalıcaz hatta senin göbüşünde belkim
allahım hepinizden razı olsun
evet kuzu eskiyi unutun yeni hayalimiz bizimle ben bunu daha çok sevdim
ABLAAAAAAAAAAAAAA BU PASTA KİME YOKSAM BANAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:kedi:
evet balım senin için tabiki
mutlu yıllar
aminnn caımmm inşallahhhh kuzum bana kısaca hayal deyebülüsünn hahaha

sorma kuzumm sormaaa duyanlar duymayanlara olduuu hahahahah[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bizim kızların içi dışı bir anam naparsın

AMİN AMİN AMİNN CNM ARKADASIM INSALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUSURSUN MELEGINE:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin cnm benim..sagol Allah razı olsun fıstıgımopuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorum kusuruma bakmazsanız..az işim var..gelebilirsem gelicem inşallah.
tekrardan ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…