Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar ben geldim bende aminnnnnnnn diyorum
selam canım..sagol Allah razı olsun derdamopuyorumnanakta
DERİNİM CAK SAGOL CANIM AMİN RABBİM BİZE ANNE OLMAYI HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞALLAH AMİN

[/QUOTE]

bütün kalbimle amin dyorum rabbim kabul eder inşallah

derine hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder inşallah güzel allahım amin
sagol canım benim Allah razı olsun aleynam..yeni yaşın da tekrardan kutlu olsunopuyorumnanaktan
tüm kalbimle Aminnn diyorum Mevlam tez valitte meleğine kavuştursun canım

hoşbulduk canım
Maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
ne gzel kalabalığız
aa canım hoşgeldinn..çok sagol duada bulundugun için..Allah razı olsun..opuyorumnanaktan
saol kardelenim hoşbuldum canım nasılsın
diğer kızlr siz naılısnız bakalım

iyiyim cnm sen nasılsın?

besmele1.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

AMİN AMİN AMİNN CNM ARKADASIM INSALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUSURSUN MELEGINE:Saruboceq::Saruboceq:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, aleyna84+, birsen29+, derdanur+, DerinSu+, ebrar_53+, gulhayaldaghan, mavi2505+, samyeli26+, tugcal+, ugurboncugum+

DERDAM BUGÜN BÜTÜN PASTALARI ÜSTÜME ALIYOM

COK YÜZSÜZ OLDUM AYOLLLLL

COK SAGOL CANIM BENİM
bu arada
Aleynacım ve Turkuazım doğum gününüz kutlu olsun canım Mevlam ailenizle ve bebişinizle hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin
MAVİM CANIM YA COK SAGOL TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN HAMİLELİYİN DARISI BİZİM BAŞIMIZA DUA ET KIZ BİZE HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ
derda aleyna mavi hoşgeldiniz kızlar biraz geç oldu kusura bakmayın...bir taraftan işleniyorum da evde....

SAGOL CANIM İŞLENİYON MU EVDE ONE KIZZZZZZ ANU ANLAYAMADIMkaydirigubbakcemile3

inşallah göbüşündedir..

ebrar bende çok heyecanlıyım,, içimde tuhaf bir duygu var...
biliyor musun bana 11 de aşılama yapılacak, aynı doktor saat 12 de en yakın arkadaşıma sezeryanla doğum yaptırcak.. ikizlere hamile. rabbim onu tez zamanda kurtarsın banada bebek nasip etsin...
canım ya inşallah sıkı sıkı tutunsunlar heyecanlı olman çok normal dualarım seninle bitanem
slm kızlar ben geldim bende aminnnnnnnn diyorum
derdam nasılsın balım özlüyorum seni
cok sagol canım benim

cok teşekkürler canım benim

sagol gökcecim darısı seneye bebişinin DOGUM GÜNÜNÜ kutlarız İNŞALLAH

TURKUAZCIM HEM KADERDAŞIZ HEMDE AYNI GÜN DOGMUŞUZ KIZ SEN KACA BASTIN BAKİMMMMMMMMMM

KARDELEN COK SAGOL CANIM AMİN İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ TEZ ZAMNDA İNŞALLAH

SAGOL CANIM SENDE HOŞGELDİN ARAMIZA TEKRARDAN

AMİN COK SAGOL ABLAM CÜMLEMİZİN ALLAHIM DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN EN KISA ZAMNDA İNŞALLAH AMİN

AMİN CANIM COK SAGOL

KIZ AZRA SENMİSİN KIZZZZZZZZZZZZZ
COK SAGOL CANIM BENİM SENDE İYİYKİ VARSIN CANIM BENİM

DERİNİM CAK SAGOL CANIM AMİN RABBİM BİZE ANNE OLMAYI HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞALLAH AMİN

BİRSENCİM COK SAGOL CANIM
nedemek bitanem tekrardan iyki doğdun
iyki varsın kuzum herşey güzel gönlünce olsun
eberım hadi doyur da gel kocişini yatcam ben heee uykum var ama gidemiyom gene takılı kaldım buraya... bağımlılık yarattınız ayol bende canlarım....opuyorumnanaktan
geldim kuzum kaçma biyere
iyiyim cnm bnm nolsun...he kızz ama gördügüm gibin anladım sen oldugunu anam gel öpemŞeniz

Allah razı olsunn tugçem benim çok sagol arkadasımŞenizsen nasılsın cnm?

sagol canım ALLAH razı olsun samyelim...inşallah senin bu ayki tedavin de iyi sonuç verir balımŞeniz

Allah razı olsun cnm tekrardan..inşallah dedigin gibidir degilsede dualarımız bebişlerimizi getirecek inşallah..bak günümüz nasıl kaldı hemencik:)

amin canım benim Allah razı olsun senden de kardeloşum..rabbim seni de en yakın zamanda o güzellige eriştirsin inşallah.Şeniz

amin cnm benim sagol Allah razı olsun..hepimize meleklerimizi yollasın AllahımŞeniz

aminnnnn aminnn aminnnn rabbimm tez zamandaa derincimm bebişini yollasın rabbim o güzel duyguyuu yaşatsın inşallahh canıı gönülden aminnn diyorum rabbim kabul etsinn bizlere müjdeli haberlerini vermekk nasip olsun tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ALLAH razı olsunn canım gülhayalim..ay zor oldu biraz gülhayal demek ama alışıcaz:))
çok sagol arkadasım..Allahım seni de tüm arkadaslarımı da güldürsünŞeniz

canım arkadaslarım okuyan dilleriniz dert görmesin tüm dilekleriniz kabul olsun..Rabbim size bian önce annelik duygusunu yaşatsın amin:Saruboceq:[/QUOTE]
aminnn kuzum inşallah hepimiz tez vakitte kalıcaz hatta senin göbüşünde belkim
allahım hepinizden razı olsun
ne yani,şimdi biz ona hep hayal mi dicez,ama ben alışamam ki.:gitme:
kızlar derinimin selamı var,pc de problem varmış,yaklaşık beş dakikadır yollamıyomuş yazdığı msjı,dedi kızlara söyle,pc ağır,yazamassam kusuruma bakmasınlar.
evet kuzu eskiyi unutun yeni hayalimiz bizimle ben bunu daha çok sevdim
ABLAAAAAAAAAAAAAA BU PASTA KİME YOKSAM BANAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:kedi:
evet balım senin için tabiki
mutlu yıllar
ALLAH razı olsunn canım gülhayalim..ay zor oldu biraz gülhayal demek ama alışıcaz:))
çok sagol arkadasım..Allahım seni de tüm arkadaslarımı da güldürsünŞeniz

canım arkadaslarım okuyan dilleriniz dert görmesin tüm dilekleriniz kabul olsun..Rabbim size bian önce annelik duygusunu yaşatsın amin:Saruboceq:
aminnn caımmm inşallahhhh kuzum bana kısaca hayal deyebülüsünn hahaha

sorma kuzumm sormaaa duyanlar duymayanlara olduuu hahahahah[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bizim kızların içi dışı bir anam naparsın

AMİN AMİN AMİNN CNM ARKADASIM INSALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUSURSUN MELEGINE:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin cnm benim..sagol Allah razı olsun fıstıgımopuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorum kusuruma bakmazsanız..az işim var..gelebilirsem gelicem inşallah.
tekrardan ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN....

X