Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tüm kalbimde AMİNNNNNNNN...............

anladım zaten zeki kadınımdırdelikafadulden
azram sende hee niçin demiyon ki derin ben azra..güliiisiniz bide küstümm:umursamaz:
bende şaşırdım ilkin,anam dedim,ne girişken kadın,geldi topice tuğçeyle falan ne sıcak yazışmış,bide bakarım ki,crus falan,haaa dedim bizim kız.
kim şeyinii deyiştirmişşş kızzzz nikiniii hahahahahahah

hiiiiç,bi arkadaş.:roflol::roflol:

olsun kızzz ramiz dayı bizim herşeyimiz sandalyede de olsa... zaten o ölürse ben izlemem bir daha..... sırf onun için izliyom.... yegennnnnnnnnn

amin,, rabbim derinime en kısa zamanda bir bebek nasip etsin....

aminnnnnn diyorum canı gönülden
derinime rabbim enkısa zamanda hayırlı bir evlat versin
hatta şuanda göbüşünde olsun inşallah

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
rabbim inş.okuduğumuz şu dualar hürmetine,derinimizi daha bekletmeden meleğini gönderir ve tüm arkadaşlarımızada inş.aminnnnnnnn.

Kızlar ben kaçar kociş öldürcek beni adam aç acına beni bekliyo
öptüm sizi

Amin bitanemmm ALLAH razı olsun ...Rabbim katından sanada senin gibi güzel bi evlat nasip etsin..ay gözlerim doldu yaff sizi seviyorum sagolun canım arkadaslarımopuyorumnanaktan:gitme:

aminnnnnn diyorum canı gönülden
derinime rabbim enkısa zamanda hayırlı bir evlat versin
hatta şuanda göbüşünde olsun inşallah

inşallah göbüşündedir..

ebrar bende çok heyecanlıyım,, içimde tuhaf bir duygu var...
biliyor musun bana 11 de aşılama yapılacak, aynı doktor saat 12 de en yakın arkadaşıma sezeryanla doğum yaptırcak.. ikizlere hamile. rabbim onu tez zamanda kurtarsın banada bebek nasip etsin...

aminn kızlar Allahım hepimize birden versin alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

amin amin inş.herşey istediğin gibi olur

ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

allahım canımız güzel arkadasımız derinimize katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...

Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin[/quote]

aminnnnn aminnn aminnnn rabbimm tez zamandaa derincimm bebişini yollasın rabbim o güzel duyguyuu yaşatsın inşallahh canıı gönülden aminnn diyorum rabbim kabul etsinn bizlere müjdeli haberlerini vermekk nasip olsun tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cok sagol canım benim

ALEYNAM CNM NICE YILLARA BITANEM
cok teşekkürler canım benim
sagol gökcecim darısı seneye bebişinin DOGUM GÜNÜNÜ kutlarız İNŞALLAH
TURKUAZCIM HEM KADERDAŞIZ HEMDE AYNI GÜN DOGMUŞUZ KIZ SEN KACA BASTIN BAKİMMMMMMMMMM

aleynacım,hayırlı mutlu,bebekli yıllar nasib etsin rabbim sanada,bu bebeksiz geçirdiğin son günler olsun inş.
KARDELEN COK SAGOL CANIM AMİN İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ TEZ ZAMNDA İNŞALLAH
SAGOL CANIM SENDE HOŞGELDİN ARAMIZA TEKRARDAN

TURKUAZIM VE ALEYNAM YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUN
RABBİM DİLEDİĞİNİZİ BU YAŞINIZDA SİZE GETİRSİN
AMİN COK SAGOL ABLAM CÜMLEMİZİN ALLAHIM DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN EN KISA ZAMNDA İNŞALLAH AMİN
TURKUAZ VE ALEYNA canlarım doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnn...tüm sevdiklerinle beraber nice senelere...mutluluklarla....
AMİN CANIM COK SAGOL
KIZ AZRA SENMİSİN KIZZZZZZZZZZZZZ
COK SAGOL CANIM BENİM SENDE İYİYKİ VARSIN CANIM BENİM
DERİNİM CAK SAGOL CANIM AMİN RABBİM BİZE ANNE OLMAYI HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞALLAH AMİN
BİRSENCİM COK SAGOL CANIM
Kızlar ben kaçar kociş öldürcek beni adam aç acına beni bekliyo
öptüm sizi

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, birsen29+, derdanur+, DerinSu+, gulhayaldaghan, mavi2505+, samyeli26+, tugcal+

vaaav,aleyna,eskiyi almışın komple,ama yazana cevap vermeyi bende seviyorum,bazen oluyo ki,yazıyoz insanlara,özelliklede sorular sorduklarında,hiç bi selam vermeden geçip gidiyolar ya,ben buna çok takığım.

SELAM KIZLAR NASILSINIZ

KACIRDIGIM KİMSE VARSA ÖZÜR DİLİYOM ACELEDEN ATLAMIŞ OLABİLİRİM KUSURUMA BAKMAYIN

TEKRARDAN COK TEŞEKKÜR EDERİM İYİYKİ TANIMIŞIM SİZLERİ İYİKİ VARSINIZ CANIM KARDEŞLERİM KADERDAŞLARIM opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…