- 27 Eylül 2010
- 328
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
bende şaşırdım ilkin,anam dedim,ne girişken kadın,geldi topice tuğçeyle falan ne sıcak yazışmış,bide bakarım ki,crus falan,haaa dedim bizim kız.anladım zaten zeki kadınımdırdelikafadulden
azram sende hee niçin demiyon ki derin ben azra..güliiisiniz bide küstümm:umursamaz:
kim şeyinii deyiştirmişşş kızzzz nikiniii hahahahahahah
anam anamm dayıyı sandalyeyemi mahkumm ettilerr gayrıı dayanamamm ben buu acıyaaaa hahahaha
hoşgeldinnn kuzummm tanışıyormuyuzz aceba senleee ben kendimi tanıtayımm
ismim hayal gencim güzelim seni üzerimmm hahahahaha tanıştıkmı şimdi kuzumm
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
YA RABBİ
aminnnnnn diyorum canı gönülden
derinime rabbim enkısa zamanda hayırlı bir evlat versin
hatta şuanda göbüşünde olsun inşallah
YA RABBİ
inşallah göbüşündedir..
ebrar bende çok heyecanlıyım,, içimde tuhaf bir duygu var...
biliyor musun bana 11 de aşılama yapılacak, aynı doktor saat 12 de en yakın arkadaşıma sezeryanla doğum yaptırcak.. ikizlere hamile. rabbim onu tez zamanda kurtarsın banada bebek nasip etsin...
cok sagol canım benimhem de ne şok ebrarım başta görmedim ben bir girdim kk ya aa bizim topic kilitli noluyo dedim walla seni arıcaktım sabah sabah ebrar kalk topici kilitlemişler diye:roflol::roflol:
yaaa kuzum sorma akşama kadar hazırlandım süslendim saçıma fön neyin çektim akşam üstü bizim dükkan tadilata girdi... bir gün daha bekleyemedi zaarr....:roflol::roflol:
hayırlı olsun canım benim iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız......a.s.
boncuğum seni çok özledim... inşallah tez zamanda seni üzen konular düzelir de gelirsin yine....
napalım ebrarım... önümüzdeki aya inşallah... belli mi olur belki hep beraber kalırız... sen ben kardeloş aleyna azra boncuk turkuaz derda hale ve daha adını sayamadığım tüm arkidişler... derinim seni özellikle yazmıyorum senden güzel haberler bekliyorum çünkü heeee.....
turkuazım doğum günü kutlu olsun canım benim yeni yaşın sana en başta sağlık ondan sonra bebe getirsin tüm güzellikler seninle olsun balım.....
canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun... Allah eşini yanı başından hiç ayırmasın hep birlikte yumoş yumoş dede nine olun 30 tane de torununuz olsun inşallah.....:lepi:
aleynam senin de doğum günün kutlu olsun canım benim... hiç üzülme yeni yaşında inşallah yavrun da yanında olur balım...
cok teşekkürler canım benim
ALEYNAM CNM NICE YILLARA BITANEM
sagol gökcecim darısı seneye bebişinin DOGUM GÜNÜNÜ kutlarız İNŞALLAHslm güzeller yeni topic hayırlı ve ugurlu olsun inşallahh bol hamiş haberi alın bu sayfalardan inş
turkuazcım dogum günün kutlu olsun nice yaşlara yeni yaşında bebeginde seninle olsun amin...
bulutcum evlilik yıldönüümüz kutlu olsun rabbim salih evlatlar nasip etsin sizede yeni yılınızda inşş
aaleynacım seninde dogum günün kutlu olsun nice yıllara umarım geçirdigin son bebeksiz yıl olur inş
TURKUAZCIM HEM KADERDAŞIZ HEMDE AYNI GÜN DOGMUŞUZ KIZ SEN KACA BASTIN BAKİMMMMMMMMMMAblammmmmmmmm çok tşk ederim inşaalllahhhhhhh aminnnnnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kardeloşummmmmmm çok tşk ederim,aminnn Allah razı olsunn ŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz
evlilik yıldönümünüzz kutlu olsun cnm,imş bebişte en kısa zamanda gelir
ayyy aleynamm çok sağol cnm...
Ayy kuzumm sevindim,o zaman seninde DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YENİ YAŞIN SANA BEBİŞİNİ GETİRSİN EN KISA ZAMANDA İNŞAALLAHHŞenizŞeniz
Tuğcem cnm bnm çok tşk ederim,inşaallahhh
oyyyy kuzummmm çok tşk ederim,inş cnm hayırlısıylaa
yaa kızlarr hepinizee çok çooookk teşekkür ederimm,iyiki varsınız iyi ki sizi tanımışım
yaaaaaaa tek dileğim hepimizin biran önce meleklerine kavuşması...
Bu arada yeni topiğimizde uğur getirir inş,sabitlendik heeedelikafaduldendelikafadulden
kim halletti bu işi vereliniortak
KARDELEN COK SAGOL CANIM AMİN İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ TEZ ZAMNDA İNŞALLAHaleynacım,hayırlı mutlu,bebekli yıllar nasib etsin rabbim sanada,bu bebeksiz geçirdiğin son günler olsun inş.
SAGOL CANIM SENDE HOŞGELDİN ARAMIZA TEKRARDANGÜNAYDIN KIZLAR,BEN GELDİM GEÇMİŞİ OKURKEN DALMIŞIM TEK TEK ALINTI YAPMAYI UNUTTUM.DOGUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLARIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYOR RABBİMDEN SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU YILLAR VE YAŞLAR GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM.AYRICA YENİ TOPİC TE HAYIRLI HABERLERLE DOLAR İNŞALLAH TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ.EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARADA TEZ ZAMANDA BEBEK MÜJDESİYLE TAÇLANDIRMALARI DİLEĞİMLE.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜLE GÖRE VERSİN İNŞ.:Saruboceq:
ALEYNAM
AMİN COK SAGOL ABLAM CÜMLEMİZİN ALLAHIM DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN EN KISA ZAMNDA İNŞALLAH AMİNTURKUAZIM VE ALEYNAM YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUN
RABBİM DİLEDİĞİNİZİ BU YAŞINIZDA SİZE GETİRSİN
AMİN CANIM COK SAGOLTURKUAZ VE ALEYNA canlarım doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnn...tüm sevdiklerinle beraber nice senelere...mutluluklarla....
KIZ AZRA SENMİSİN KIZZZZZZZZZZZZZturkuazımmm aleynammmm dogum günleriniz kutlu olsunn canlarımm
rabbim inşallah yeni yaşınızdaönce saglıkk sonrada bebişlerinizi nasipp etsinn
inşallahh yenii yaşınızdaa rabbimden dilegimm o bebişlerinizle ugraşmaktan iş güçç yapamayınızz
iyiki dogdunuz iyiki varsınızz canlarımm rabbim bütün dileklerinizi kabull etsin inşallah
DERİNİM CAK SAGOL CANIM AMİN RABBİM BİZE ANNE OLMAYI HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞALLAH AMİNben geldim..birsürü alıntı yapmıştım ama mozilla çöktü silidiler yaaa..
digerinden girdim bi daha da yapmadım çok uzun sürer diye...
ALEYNACIM,TURKUAZIM dogum gününüz kutlu olsun kızlar..yeni yaşınız size en çok istediginiz şeyi getirsin ilk başta..ve hep mutlu olun hayatınız boyunca..sizi seviyorummmmopuyorumnanaktan
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişlerŞeniz
DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20bitti
kardelen...............20bitti
hale.....................20bitti
boncuk................20bitti
derda...................20bitti
leylamecnun.........20bitti
samyeli................20bitti
pelin....................20bitti
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20BİTTİ
maviş....................20bitti
nigar abla.............10bitti
azra......................20bitti
tuğçe....................20bitti
makber...................13bitti
zeyno......................10 BİTTİ
kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZARTESİ AKŞAMI DUAMIZ VAR
BİRSENCİM COK SAGOL CANIMamanin yeni sabit topik yeni bebişler demek ne kadar güzel olmuş ebrarım senin ve bütün kızların katkılarıyla sabitlenmişiz hayırlı mutlu haberler almak dileğiyle bu arada aleynam ve turkuazım doğum gününüz kutlu olsun...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :bbo:
Kızlar ben kaçar kociş öldürcek beni adam aç acına beni bekliyo
öptüm sizi