Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bnede çıkıyorum gene girerim gece işşallah benimkinden fırsat bulabilirsem tabe:kedi::kedi::kedi:

oyyy kuzum kıyamam sana kızlar öyle dalmışki yemek muhabbetine ondandır kuzum
bende yoktum pc başında yeni geldim küsme gel öpeyim seni balım Şeniz

bende sana kıyamam ebrarım senın yemek yaptıgını bılıyorum canım dedıgın gıbı gozden kacırmıslardır ama yıne kacırdım sızlerı tlefondan zor oluyo yazmak ya yetısemıyorum kımseye:KK43:(bende senı kocaman opuyorum gorusuruz tatlım

herkese selam duayı bitti yazabilirsiniz

RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH

hemen cıkmam lazım eşim cagırıyo gece gelmeye calışcam cok öptüm bayyyyyyyyy

kız çok kötü hayin planlar düşünüyorum bende allahtan korkuyorum inana hamile olmasaydı geçen beni sinir etmişti yemin olsun evire çevire dövücektim onu ya :mymeka::mymeka::mymeka: karının karnındaki umrunda bile degil aman diyo durursa durur ölürse ölür diyo karı ah ben bebegie bişey olmasın diye çırpındım karının umrunda degil yawdelikafaduldendelikafadulden

sevtunum canım bebekleri sağlıklı oluyo olabilir ama böyle insanların bebeklerinin hayırlı evlat olacağını bilemeyiz

sevtunum canım bebekleri sağlıklı oluyo olabilir ama böyle insanların bebeklerinin hayırlı evlat olacağını bilemeyiz

öle canım dogru dedin ya kız kızı kasımda 3 dicek agzı çok bozuk nerde pis laflar var ögretmişler kız ya çok üzülüyorum anneligi bile beş para etmez çok dövüyo halıyı nasıl patpatlarsın aynı öyle dövüyo sinir oluyorum geçen kızdım dedim karnındakinin ve yanındakinin kıymetini bil dedim vurma ona dedim yazık bak benim bebeklerim ölüyo yaşamıyo kıymetini bil yoksa onlara bişey olursa çok üzülürsün dedim ama bir kualgından girdi bir kulagından çıktı hatunun:mymeka::mymeka:

sevtuncum benden sana tavsiye.imkanın varsa biraz uzaklaş şu anki ortamından bi yerlere git kafanı boşaltabileceğin.yaşadığın çok zor bişey bunu sadece senin yaşadığını yaşayan bilir.o kadar hassas bi dönemdesinki iyi niyetle bile bişey söylense sen alıncak bişey bulabilirsin.yada benim gibi klişe sözlerden daral gelebilir.ben biliyorum canım benim bebeğimi kaybettiğimde hep uyuyum istiyodum uyuyum uyuyum zaman geçmiş acımı biraz hafifletmiş olsun kimse beni teselli etmesin çünkü hiç faydası yokkkkk

sevtuncum benden sana tavsiye.imkanın varsa biraz uzaklaş şu anki ortamından bi yerlere git kafanı boşaltabileceğin.yaşadığın çok zor bişey bunu sadece senin yaşadığını yaşayan bilir.o kadar hassas bi dönemdesinki iyi niyetle bile bişey söylense sen alıncak bişey bulabilirsin.yada benim gibi klişe sözlerden daral gelebilir.ben biliyorum canım benim bebeğimi kaybettiğimde hep uyuyum istiyodum uyuyum uyuyum zaman geçmiş acımı biraz hafifletmiş olsun kimse beni teselli etmesin çünkü hiç faydası yokkkkk

dogru dedin canım kardeşim memleketten gelsin ona gidicem enazından biraz kafayı yicam aklımda zaten sag olasın insanlar okadar mikropki laf nereye gidicek bilmiyolar ya ben olsam lafları tartar öle konuşurum aman kimsenin kalbi kırılmasın diye okadar dikkat ediyorumki herkez benim gibi düşünse keşke okadar üzlmez insanlar demiolumunekankayizsmile

kızlar ben duamı okudum rabbim kabul etsin dilerim tez zamanda
şimdi çıkıyorum duayada şimdiden amin d,yorum iyi bakın kendinize

kızlar geçmişteydim ama fazla bakamadım ben bugün aşılama oldum ama yumurtalarım çatlamamış yarın gidebilirsem tekrar gidecek ultrasonda bakacak kızlar inşallah çatlamıştı ya tam rahime enjekte ettiği için 72 saat canlı kalırmış spermler 1 kaç damla kan geldi ama öyle akıntı olmadı inşallah tutar sizler nasılsınız

X