ebrarcım evet cnm düzenlidir adetlerim ben baya uzun zamandır bekliyorum bebişimi inşallah hayılısıysa gelir derinsu cnm inşallah hepimizin heyecanı boşa çıkmazda en kısa zamanda güzel haberleri veririz hepimiz
ay hadi bakalım inşallah bebişin seninledir haber ver bize tatlım opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrr
sevtuncum sizler içinde dua ediyom hatta bi liste kagıdı yaptım hamiş kalmak isteyenlere sonra evlenmek isteyenler isimlerini yazdım dün okudum bugün gene okuyucam dogana kadar aklıma geldikçe isimleri okurum..
ebroşum görüşürüz canım tlden :)
datlum ALLAH razı olsun benimde dualarım seninle
tamam görüşürüz
günaydın kızlar,, giremedim dün sayfaya,, grip oldum gene.. yattım akşam hep...
canımya geçmiş olsun niye bukadar sık hasta oluyosun dikkat et kendine
zaman geçiyo müjdeni bekliyoruz inşallah
günaydın güzellerim ne var ne yok bakalım bakalım merheba bu arada
ya kızlar kızlar bebegi kaybedeli 2 hafta oldu kız demin levabaya gittim benden parça geldi kan degilde hani beyaz bebegin zarı gibi biraz büyüktü cevizden biraz büyüktü kız çok tırstım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ya samyeli sendede gelmişmiydi normalmi böyle gelmesi agrımda yok ama acaba rahimmi düzeliyo kafayı yicam bir akıl verin bana yawmafoldumbenmafoldumben
canım korkma benimde ilk kürtajdan sonra olmuştu hatta doktora sormuştum demiştiki kan bir müddet sonra et gibi olur onları atıyosun merak etme demişti
hem ayrıca şu insanları takma kafaya ağzı olan konuşuyo seviyesizler ağızlarının payını ver .bide varya aynı seninki gibi bir durum yaşadım eşimin ailesinden biri dediki bana 2,5 aylık bebek düşermi illaki sen bişeyler yaptında düştü ne çok ağlamıştım .bana annem baktı hiçbişey yapmadım ama rabbim istemedi durmadı bunda bizim suçumuz ney
lmaz:
geçmişi oku oku bitmedi valla kaytardım bende maşallah allah muhabbetinizi artırsın inş.dün doktora gittim kızlar muayene oldum çok şükür herşey yolunda gözüküyor 14ü gene gidicem yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıcak.ben ordayken bi hamile vardı doğuma 15 günü varmış,sevtuncum seninle aynı kaderde sende yanlış hatırlamıyosam rahimde genişlik vardı gebelikte dikilmesi gerekiyodu dimi,onunda dikişliymiş orda bebişi 2.500 kilo olmuş dr dikişini alalım normal doğumu bekleyelim demiş dikişi aldılar doğum başladı hemen,bol bol dua ettim onun için.aklıma sende geldin o kadıncağızda 2 yavrusunu kaybetmiş önceki doktorları dikmemişler yazık kadın köylü zaten hiçbişey bilmediği içn kendini doktora emanet etmiş oda şansına senin ser....siz doktor gibisiymiş.ama bak kadın kendini toparlamış ve yeniden hamile sana moral olsun diye yazdım sakın yanlış anlama canım olurmu.sende biran önce toparlan iyi bi doktorla sağlıkla bebişini doğur inş.
canım hadi göznaydın çok sevindim inşallah yumoşlar büyür çatlar ve bebişin tutunur sana
ayyy kızlar sonunda bitti amma kaynatmıssınız he... ben artık geceleri kalamıyom biraz daha erken saatte gelseniz ne güzel olcak heeee......
kuzum önemli değil düştüğünü anladım zaten
ya erkende ben gelemiyorum naapcaz budurumu bilmiyorum balım
merhaba ben aranıza yeni katıldım soruma cevap alamadım hiçbir yerde :1rolleyes:
buyur canım sorun nedir burda herzaman yanıt bulursun
slm tatlım nasılsın
kızlar cok sagolun haklısınız cok doluyum herşeyde üstüste gelince patladım
eşim dün geldi sarıldı küsmüuüz dedi bende deyiliz dedim barıştık anlıycanız
patlama sebebimi anlatıyım sizlere ben para cok gitmesin diye eşim capa başlıyalım dedi eşimle öyle anlaştık ..neyse kaynanam aramazmı yanımda kocamı telefonda burdan ev buldum 20 milyar peşin 400 taksitleri var nediuosunuz benimnkide hemen olur anne alırız siz bakın dememedimi benim şarterler attı sinirimdem agladım durdum telefona beni istiyo kaynanam verme dedim eşime cok sinirliyim neyese kaynanam anlamadı tabi sinirlendiyimi ama cok pişlmanım teşke diyeydim biz burda bebek diye meeeeliyoruz siz ev arıyonuz ....
tabi aptallık bende capaya başlarsam onlarda ev almaya kalkarlar
en cok ta kaynanamama sizirleniyom şurda 3 yıldır bunların bebekleri olmuyo ogluna dese ya oglum 3 yıl oldu git en güzel dr parayı düşünme ev almayı düşünme bebeyin olsun ondan sonra ev alırsın demiyo düşmüşler bi ev alma derdine
dün görümcem geldi herşeyi anlattım böyle böyle oldu dedim annene telefon acıcam dedim oda acma dedi kaldıöyle o anlıyo beni bitek sagolsun severim görümcemi
taşınmaktan deyilde benim zatemn pisikolajim bozuk bebek yok oraya gidiyim kimsem yok bi annesin den babasından başka tedavi işim olmasa yine giderim ordan istanbula tedavi için mi geliyim cok zor olmazmı
bebek konusundada eşimin cok istediyini biliyorm ama dr deyimce adama bişe oluyo sanki ama yeter yeni evli deyilizki 3 yıl oldu kendide cocuk deyi 31 yaşınbda
RABBİME şükrediyom herzamnm bazen dolu oluyorum patlıyorum ama
RABBİM hakkımda hayırlı neyse onu bana nasip etsin her konuda kendimi ALLAHA teslim ettim RABBİME SIGINDIM amin
ohhh sevindim cnım bazen oluyo patlıyo insan
aslında sen çok hklısın diycek bişey yok ama güzel bir dille konuşmayı dene nebiliyim belki anlarlar kuzum .sende iyki varsın aleynam benim olumunekankayizsmile
kızlarrr hepinizeee selamlarrrr nasılsınızz canlarrr ben gene aynııı ha boyna ıhlamurdu ballı limonn aslan pencesi kaynatıp içiyom bide c vitamini alıyomm kırmızılar gelse rahatlıcam ilaç içebilcem
geçmişe girdim az biraz alıntı yaptım selam vereyim dedim birazdan kalanına bakacamm
sizler neler yaptınız
ebrarrımmm kuzummm saoll kuzumm benimmm iyi olmaya çalışıyom kuzumm
bende sizlerle birlikte oldugum içinnn çokk şanslıyımm çokta memnunummm kuzummm
hepimizin biribirimizden ögrenecegii çokk şeylerr olduguna inanıyorumm
kuzummmmmm geçmiş olsun yaa ilaç içmeyince atlatamadın tabi
gerçi grip 1 hafta dolmadan geçmiyomuş allah şifa versin kuzum
birbirimizden çok şey öğrenicez inanıyorum iyki burdayız tanımışız birbirimizi olumunekankayizsmile
terar geçmiş olsun canıma.s.bu aralar havanın tadı yok bende hastalanacağım herhalde aşırı üşütme var bir de dişlerimi ele aldım onun da işi uzunmuş ağzımın içi haşat bitseydi de rahatlasaydım:1no2:güya işgüzarlık yaptım bebek falan olmadan aradan çıkarayım dedim çünki ben yaşamadım ama yaşayanlar hamile iken diş ağrısının çok fena olduğunu söylüyorlar olmadan tedbir alayım dedim feleğim şaştı:bbo:
canım aslında iyi yapıyosun biraz zor oluyodur ama inşallah hamiş kalınca rahat edeceksin .
hoşbulduk tatlış nasılsın bakalım