evet 3.5 aylık.ama gerçekten kafayı yiycem.aıcık sakınmıyo hatta ikinci bebeği olduğu için diğer çocuğu daha küçük bunu istemiyodu.düşsün diye uğraştı.hoplaya zıplaya kilim yıkamış leğenin içinde.Ama maşşallah nazar değmesin turp gibi.bütün değerleri süper çok ta rahat bi gebelik geçiriyo
ben de geçen gün gördüm canım 7 aylı hamile 1 saat içinde 3 tane de sigara içti... amannn alışsın şimdiden diyo bi de bak... oncağızın zaten ciğeri mi var alışcak...içimden Allah'ım dedim bunlara nasip ediyorsun işine karışmam haşa gücüne gitmesin ama bana da nasip et dedim....
bu eltileri naapsak yaa kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile
kaynar suya atmalı eltiler bende yok Allah'tan... börülcem var benim o da çok tatlıdır zaten zaar....
ebroşum,helecim,adaşım,sevtuncum,ece cim,tuğçe cim ve benden sonra gelecek olan tüm kızlar,sizi seviyorum,sizlerle beraber güçleniyorum,kendimi yalnız hissetmiyorum,inş. sizlerde bende bir an önce bebeklerimize kavuşuruz.
ALLAH emanet olun,hayırlı geceler.
aminnnn güzel arkadaşım güzel duların için....
kızlar benim eltimde memlekete gitti geldi bebege bişey olur dedik herzaman dediki aman durursa durur ölürse ölür dedi öylelerine bişey olmaz canlarım allahım beni affetsin böyle diyorum diye alsanaalsanasmile sinir oluyorum ona he hani çizgi filimde tom ve tiviti varya dagın başında tom düşüyoda tiviti parmaklarını teker teker atıyoya keşke bende öyle bişey yapsam alsanaalsanasmileallahım gücüne gitmesin tam sopalık kız bu karı uyuz beni aradı bu gün açtım ne yapıyosun dedi dedim işim var konuşamıyorum dedim kapattım yüzüne anlşamıştır salak beni bir dahada aramaz işşallah :mymeka::mymeka:
aman boşver sevtunum yaaa seninki harbiden cins biraz zaten daha önce de anlatmıştın ya açma telefonlarını falan muhatap olma salla Allah'ından bulsun boşver....
tuğçem düştü galiba sesi çıkmıyo
kızzz netim koptu dün yarım saat bekledim gelmeyince yattım bende... kusura kalmayın heee....bilmiyorumkismile
kan pıhtılaşması ve hipotiroid var dahada bişey varsa bilmiyorum.en son gittiğimdede polip oluşmuş yarın soğan kürüne başlıycam bende
canım soğan kürünü ben de yaptım tavsiye derim rahim temizliği için on numara ama polip e iyi gelirmi bilmem....
hoşbulduk canım ebrarcım grip olcam galba dün akşam arkadaşın nişanı vvardı üşüttüm orda galiba
geçmiş olsun canım....
amin canım sağol.bide onu deneyim bakim.gerçi benim bünyem kesin ters teper ama neyyyse.bedenimden nefret etmeye başladım artık hergün bişey çıkıyo.sıkıntı stres te olunca heryerimden bişey çıkmaya başladı.bide kasık fıtığım çıktı şimdi.cerrah gebelikten önce ameliyat ol 3 ay dinlenmen lazım çünkü ameliyattan sonra diyo.kadın doğumcu küçücük fıtık için bıçak altına yatma bişey olmaz diyo.bilmiyorumkismile
ahhh bu doktorlardan çekiyoruz zaten ne çekiyosak... biri bişey der diğeri başka bişey... ben de çok cektim o yüzden artık gitmiyorum doktora....fıtık neyin için bizim burda bir köyde teyze var hafta sonu kocişi de götürcem beli ağrıyo...kadın o kadar iyiymiş ki doktorlar bilem gidiyormuş....
kızlar ben çıkıyorum derenim hoş geldin bu ara göremedigim arkadaşlarımda hoş geldiniz sabah görüşürüz artık şu konuşma işlerini size zahmet ögleden sonra yapsanızda şu garibi sevindirseniz yaw allaha emanet olum öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmileŞenizŞeniz
bence de bence de delikafaduldendelikafaduldenbenimki de kızıyoooooo gece oturmama.....
ben çıkıyorum görüşürüz bebeler aydı bana by
rüyanızda bebeklerinizi görün ben gördüm düm gece rüyamda erkek bebek dogurmuşum dogurdugumu görüyorum yataga koymuşlar bebegi diyorum bu kimin senin diyolar ay nasılda seviniyorum bebek erkek çıplak görüyorum her yerini görüyorum anlayın işte çıplak bir şekilde alıyorum kucagıma bir seviniyorum allahım diyorum sana şükürler olsun bana muradımı verdigim için diye nasıl seviniyorum şükrediyorum rabbime alıyorum her neyse kucagıma afedersiniz gögüslerim açık ama uçları çok büyük:kedi::kedi: emziriyorum bebegi ama nasıl sızlıyo emerken diyorum içimden millet emzirirken acıyoya demek böyle bişeymiş diyorum acısı bebegi emzirdikten sonra kimseyi görmüyorum ama bir ses diyoki adını ne koyucan ozaman çok aglıyorum diyorum adını eşim çok istedi burak olsun diye onu koyucam kızlar ya yemin ederim okadar mutlu oldumki allahıma şükrettim bana gene bir erkek evlat verdi diye ban diyolarki bebek çıplak olsun diyorum üstümdeki etegi çıkarıyorum ona sarıyorum öpüyorum kokluyorum okadar güzel bir bebekki içim kaynıyo seviniyorum sabah telefon alarmı çaldı ilk defa kalktıgım için çok üzüldüm inanaın sanki gerçek gibiydi ya agladım eşime kahvaltı hazırlarken bu arada eşime yakalandım tabi eşimde genemi dedi yapma dedi sarıldık çok agladık garip gibi diyorum allahım tez vakitte verde acım dinsin yoksa kafayı yicam ya allahım bana sabır versin ruh gibi geziyorum ya ben hiç bişeyden zevk almıyorum allah yardımcım olsun ne deyim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım erkek bebek doğurduğunu görmek murattır sıkıntılardan refaha ulaştığını gösteriri göğüs görmek de derinin dediği gibi kız bebeğe yorumlanır.... Allah hayra cıkarsın canım....
kız bende geçen rüyamda çocuk emzirdim hemde sütler nasıl fışkırıyodu yaa
ama ben birkaç kez daha görmüştüm hamilelik filan olmadı akannehir
hayır olsun ebrarım...
ben çıkıyorum canlarım rüyamı size yazarken eşim gördü beni aglarken yazdıgımı genemi dedi yapma böyle ne olur bak elimden bişey gelmiyo sen böyle yapıyosun benim canım çok yanıyo diyo elimden bişey gelmiyo allahın takdiri diyo bak gene enne olursun allahın izniyle diyo bide şöyle düşün dedi bak cennette iki tane melegimiz var dedi yavrularımız bizi orda beklıyo dedi biri senin biri benim elimden tutacak dedi allahımıza sıgınalım dedi rabbim sabır edersek mükafatını düşün dedi bana tamam dedi acın büyük ama ha gayret benim için sabır et diyo bak dedi söz sana seni adam gibi bir doktora götürücem dedi araştırıyo şimdi rahiminide dikeriz sana bebekler gibi gene bakarım dedi seni çok seviyorum dedi sen iyi ol ben daha iyi olucam dedi allahımın izniyle işşallah bebegim olur işşallah sıcagı sıcagına allahım tez zamanda hepimize versin şişelim işşallah bize nispet edenlerde bakıp bize utansınlar ben çıkıyorum bu kerez eşim başimda bekliyo ohaoldumsmile allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim iyiki varsınız sizleri seviyorum canlarımŞenizŞeniz
canım bak eşin ne güzel destek oluyor sana... Allah bu mutluluğunuzu bir de bebekle taçlandırsın evli+mutlu+çocuklu olun inşallah.....
evet unutuyoruz bitanem malesef..bi kararlı olamıyorum yapmıcam dedimmi yapmasam nolur sanki..salak gibi birsürü para döküyom testlere..bide çıkmayınca gözlerimi kör ediyom belki bi gölge bile görürüm diye:çok üzgünüm:inan hiçbişeyden dedgil ama bu testlere kafa yormaktan bıktım artık ben...bide demin manyak gibi gitmişim adama diyom şurası nöbetçiymiş gel alalım..o da garibim ne desin..gidelim bebişim diyo...:çok üzgünüm:sonrada vazgeçtim napıyorum ben ya dedim alsanaalsanasmile
kız zaten adamları da dengesiz ettik kendimiz gibi....sırnaşık şeydelikafadulden yazık adamlar biz mutlu olalım diye kırk takla atıyolar... allah başımızdan eksik etmesin onları.... kız bebe olunca inşallah bunlar bizim pabucumuzu atarlar da dama heee bugünlein de tadına cıkaram bence.....:roflol:
ay sen ne tatlı bi yöneticisin.doktor olsaydın keşke hep sana gelirdik çok ilgilisinŞeniz
öyledir bizim ebrarımız zaten öyle olmasaydı bu topic böyle güzel kalabalık ve bol sohbetli bol arkadaşlıklı olmazdı.... ebrar abla sen çok yaşa.....:sm_cool:
bilmiyorum nolcak kuzum..sonunda testlerden kafayı yiyen kadın diye manşet olcam gazetelere..:roflol: bi keresinde üretim firmasından 1 koli sipariş etmeyi bile düşünmüştümdelikafadulden sırnaşık şey
evettt hatta bizim zeynoya versek parçalar karıları haaa:roflol:
:roflol: delüü...needem cano kendimle dalga geçiyom artıkınboshayallersmile
he bide demin şey geldi aklıma..hani bu şeker hastalarının evlerinde olur ya çogunun.annemde var mesela..şeker ölçme aleti..böyle pıt diye parmagını delip kan alıyo bakıyo kaça çıkmış şekeri diye:))bizede çıkarsınlar şunun gibi bişey yaaaa kan testine gitmeye korkmayalım böyle durmadan kan testi yaparızzz :teytey:
günaydın kızlar,, giremedim dün sayfaya,, grip oldum gene.. yattım akşam hep...
geçmiş olsun canım kendine dikkat et sen ne zaman test yapıcaktın canım 11 miydi???
günaydın kızlarrrrr
sevtuncum sizler içinde dua ediyom hatta bi liste kagıdı yaptım hamiş kalmak isteyenlere sonra evlenmek isteyenler isimlerini yazdım dün okudum bugün gene okuyucam dogana kadar aklıma geldikçe isimleri okurum..
ebroşum görüşürüz canım tlden :)
Allah razı olsun senden gökçem.....