Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi olmaya çaılşıyorum ebrarcığım hani benim ilaçlar kasım sonu gibi bitecek ya ben de önümdeki 2 ayı kendi çapımda hazırlanarak geçirmeye çalışıyorum bir yandan ilaçları kesmek için doktorumla görüşüyorum öbür yandan diş çıktı hafta sonu da kadın doğuma gideceğim kısmetse son durumuma bir baktırayım diyorum gerçi önce iyi bir doktor bulmam lazım onu araştırıyorum anlayacağın doktorlarla kanki olduk olumunekankayizsmilebir de eşimin doktorlarla pek arası iyi değil adamı sürükleye sürükleye doktor doktor gezdiriyorumkaydirigubbakcemiledeli oluyor adamkafamçokkarıştı

iyi olmaya çaılşıyorum ebrarcığım hani benim ilaçlar kasım sonu gibi bitecek ya ben de önümdeki 2 ayı kendi çapımda hazırlanarak geçirmeye çalışıyorum bir yandan ilaçları kesmek için doktorumla görüşüyorum öbür yandan diş çıktı hafta sonu da kadın doğuma gideceğim kısmetse son durumuma bir baktırayım diyorum gerçi önce iyi bir doktor bulmam lazım onu araştırıyorum anlayacağın doktorlarla kanki olduk olumunekankayizsmilebir de eşimin doktorlarla pek arası iyi değil adamı sürükleye sürükleye doktor doktor gezdiriyorumkaydirigubbakcemiledeli oluyor adamkafamçokkarıştı

canım ya ALLAH kolaylık versin zor valla odoktor senin bu doktor benim
ilaçları yarıma sonrada çeğreğe düşürerek bırakacaksındır benim öyle olmuştu .hadi inşallah tamamen geçerde hamiş kalırsın tez vakitte .adamlar doktorlardan hazetmezler benimkide aynı .kötükedihüso

canım ya ALLAH kolaylık versin zor valla odoktor senin bu doktor benim
ilaçları yarıma sonrada çeğreğe düşürerek bırakacaksındır benim öyle olmuştu .hadi inşallah tamamen geçerde hamiş kalırsın tez vakitte .adamlar doktorlardan hazetmezler benimkide aynı .kötükedihüso

aynen canım bu ilaçlar birden kesilmiyor azar azar kesiyoruz yoksa başa dönüyorsun herşey yeniden karışıyor:bbo:

kızlar hala çok kötü öksürüyorum.. böyle kalbim sıkışıyor... hele gece fena tutuyor.. sıcak bişey vicks hiçbirşey kar etmiyor...

kızlar ben kacıyom ev kalkmış gid,iyo

halıları yıkadım yerlar cıplak halılarımı seriyim dantelleri yıkadım onlaraı asıyım yarına kadar bitiriyim işimi malum misafir gelirse cok işimmmmmmmmm var coooooooooooooook

hamarat arkidişim benim kolay gelsin gelip teftiş etcem heee evini böyle tv nin üstüne parmağımı sürcem toz var mı diye bakcam....kötükedihüso

kuzummmmm inşallahhhh inşallahhhhhh bebişinn senledirrr kaç gündür hep dua ediyomm canımm inşallahhh güzel haberini alırız canımm rabbimm idrarla yapılanda çıkmaya bilir kuzum sen genede çok dikkat ett agır falan kaldırma canım ani harekler yapma inşallahhh bize güzel haberi verirsin kuzum inşallah

kuzummm diken diken oldum valla içime bi sevinç düştüü inşallahh alacaz güzel haberini inşallahhhh dualrım seninle canımm ben senden çok heyecanlıyım kuzuuu rabbim boş çevirmesin inşallahhhh

kuzumm senin ailenden kimse aramadı diye üzülüyorsun ama onlarda seni üzmemek için belki aramadılar daha çok üzülmeyesin yaranı kanatmasınlar diye bak o günden beri ben senle ilgili bişey yazamıyorum canım sana acını hatırlatmaktan korkuyorum okadar içimme çöktükü acın ailende bence seni daha çok üzmemek için arayamıyordur eminim elleri telefona gidiyordur ama arayamıyorlar bende okadar çok sana yazmak istedimki ama yapamadım herşey bizler için canım rabbim taşıyamıcamız yükler yüklemesin

kuzummm inşallahh güzell haberlerle dönersin inşallah hayırlısı olsun kuzumm

canımmm inşallah tutunacak bebişinn sıkısıkı rabbim hayırlısını nasip etsin

canımm inşallah hiç bir sorun çıkmayacak ufacık bi tedavvi hamişş kalacan inşallahh rabbim hayırlısını nasip etsin yapmam gereken tek şey kafaya takmamak stres yapmamak herşey güzel olacakk bebişimmm

canım gitseydin bi dr baktırsaydın normalmi diye ihmal etme kuzumm

beni bitti yaz kuzumm

hahahahah kızzz tugce kuzusuuu kız adam gelir gelmez uyumadann yaptırr nokta atışınıı sonra uyursada uyusunn hahaha sen işini saglama all kuzuu hahahaha

al bendende okadarrr bende gitmem kadın jinekologaa hep erkek tercihimm diyerr bölümlerdede erkektirr terihimm kadının birine bi zaman gitmiştimm ilk evlilim zamanında anamdan emmdimi burnumdan getirdi bi muaynede dedim tövbe daha gitmemm kadın dr
anacımm nasıll bi muayneydii oo öldüm öldümm

aminn kuzummm rabbimm hepimizii görsün duysunn kuzummm
bizler birbirimizden alıyoruz güç canımm bizleri bizlerden başkası anlayamazz sende lütfen hiç bişeyy takma kafana kuzumm güzell günlerr görecegizz hepberaber öptümm kuzumm

sevtuncum canımmm bak diyorsunuz ya bazılarıı ne kadar şanslı diyeee
bak eltinn örnek çocugu oluyor hamile allah tamamına erdirsin rabbimm herkesi anne yapar ama herkesee o duyguyu nasip etmezz ne demek istedimi anlamışsındır umarım rabbim bizlere bir gün bebişlerimizi yollarsa onunla beraberr o duyguyuda nasip etsin sadece anne olmk için anne yapmasın rabbim bizi

kızzz hayalim napem kızzz dedim ya dün tvnin karşısında uyudu benimki eve gelir gelmez hemen çökmem lazım tepesine..... bende turkuazın yöntemini mi denesem bu ay.....sırnaşık şey

kızlarrr hepinizeee selamlarrrr nasılsınızz canlarrr ben gene aynııı ha boyna ıhlamurdu ballı limonn aslan pencesi kaynatıp içiyom bide c vitamini alıyomm kırmızılar gelse rahatlıcam ilaç içebilcem

geçmişe girdim az biraz alıntı yaptım selam vereyim dedim birazdan kalanına bakacamm

sizler neler yaptınız

ebrarrımmm kuzummm saoll kuzumm benimmm iyi olmaya çalışıyom kuzumm

bende sizlerle birlikte oldugum içinnn çokk şanslıyımm çokta memnunummm kuzummm
hepimizin biribirimizden ögrenecegii çokk şeylerr olduguna inanıyorumm

canım sen de iyiki bizimlesin.... seviyom kızzz seni....

terar geçmiş olsun canıma.s.bu aralar havanın tadı yok bende hastalanacağım herhalde aşırı üşütme var bir de dişlerimi ele aldım onun da işi uzunmuş ağzımın içi haşat bitseydi de rahatlasaydım:1no2:güya işgüzarlık yaptım bebek falan olmadan aradan çıkarayım dedim çünki ben yaşamadım ama yaşayanlar hamile iken diş ağrısının çok fena olduğunu söylüyorlar olmadan tedbir alayım dedim feleğim şaştı:bbo:

evet canım hamilelik öncesi diş bakımını yaptırman iyi olmuş.... dişler baya harap oluyor cünkü....

Aleykümselam kuzummm hoşgeldinnn olumunekankayizsmile

kızzz hale nassın bakem gel öpem seni dün kızmıssın ama elektrik gitti yavrum gelmeyince yattın bende napem.... öpem de barışak....Şeniz

ay hadi bakalım inşallah bebişin seninledir haber ver bize tatlım opuyorumnanaktan

datlum ALLAH razı olsun benimde dualarım seninle
tamam görüşürüz :KK1:

canımya geçmiş olsun niye bukadar sık hasta oluyosun dikkat et kendine
zaman geçiyo müjdeni bekliyoruz inşallah

canım korkma benimde ilk kürtajdan sonra olmuştu hatta doktora sormuştum demiştiki kan bir müddet sonra et gibi olur onları atıyosun merak etme demişti
hem ayrıca şu insanları takma kafaya ağzı olan konuşuyo seviyesizler ağızlarının payını ver .bide varya aynı seninki gibi bir durum yaşadım eşimin ailesinden biri dediki bana 2,5 aylık bebek düşermi illaki sen bişeyler yaptında düştü ne çok ağlamıştım .bana annem baktı hiçbişey yapmadım ama rabbim istemedi durmadı bunda bizim suçumuz ney :eek:lmaz:

canım hadi göznaydın çok sevindim inşallah yumoşlar büyür çatlar ve bebişin tutunur sana

kuzum önemli değil düştüğünü anladım zaten
ya erkende ben gelemiyorum naapcaz budurumu bilmiyorum balım

buyur canım sorun nedir burda herzaman yanıt bulursun

slm tatlım nasılsın

ohhh sevindim cnım bazen oluyo patlıyo insan
aslında sen çok hklısın diycek bişey yok ama güzel bir dille konuşmayı dene nebiliyim belki anlarlar kuzum .sende iyki varsın aleynam benim olumunekankayizsmile

kuzummmmmm geçmiş olsun yaa ilaç içmeyince atlatamadın tabi
gerçi grip 1 hafta dolmadan geçmiyomuş allah şifa versin kuzum
birbirimizden çok şey öğrenicez inanıyorum iyki burdayız tanımışız birbirimizi olumunekankayizsmile

canım aslında iyi yapıyosun biraz zor oluyodur ama inşallah hamiş kalınca rahat edeceksin .

hoşbulduk tatlış nasılsın bakalım

kızlarrrrrr naaptınız bakem?herşey yolundamı
ben bugün çok uyumuşum yeni kalktım sayılır

kız yuvarlanma tutamayız sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah iylik sağlık versin balım

kızlar ben kaçar namaz kılıcak daha çok öpüyorum sizi görüşürüz

kızzz ebroşum seni kaçırmısım gene tühhhhhhhguclubacismile
Tugcemmm seni görüyorum altta :kahve:

bende seniiiiii........:icecream::kahve:

hamarat arkidişim benim kolay gelsin gelip teftiş etcem heee evini böyle tv nin üstüne parmağımı sürcem toz var mı diye bakcam....kötükedihüso

kızzz hayalim napem kızzz dedim ya dün tvnin karşısında uyudu benimki eve gelir gelmez hemen çökmem lazım tepesine..... bende turkuazın yöntemini mi denesem bu ay.....sırnaşık şey

canım sen de iyiki bizimlesin.... seviyom kızzz seni....

evet canım hamilelik öncesi diş bakımını yaptırman iyi olmuş.... dişler baya harap oluyor cünkü....

kızzz hale nassın bakem gel öpem seni dün kızmıssın ama elektrik gitti yavrum gelmeyince yattın bende napem.... öpem de barışak....Şeniz

kızzz ebroşum seni kaçırmısım gene tühhhhhhhguclubacismile

bende seniiiiii........:icecream::kahve:

hadi bende öpim barısalım ŞenizŞenizŞeniz

pelin afed halay samyeli napıyonuz kızlar....
buarada samyeli canım sen de es-es liymişsin hafta sonu ordaydım pek beğendim memleketinizi heee söylemeden geçemedim....

günaydın kızlar,, giremedim dün sayfaya,, grip oldum gene.. yattım akşam hep...
canımm çok geçmişş olsunn dikkat et kendineee rabbim şifa versinnn
TUGCALCIM hay agzını öpüyüm hemi agzından bal damlıyo he eger bu kötü günümü atlatırsam sizin ve eşimin sayesinde olur he ya bişeyede canım sıklıdı arkamdan bide ne çıkarmışlar biliyomusunuz sözde ben bebegimi ben öldürmüşüm rahat durmamışım anlayın işte :kedi: kızlar günah almak nasıl kolay demi bided demişlerki onun rahimi dikilicekti bildigi halde diktirmediler demişler çok canım sıkıldı he duyuncamafoldumbenmafoldumben bana kızıyolar sen biliyodunda diktirmedin şimdide üzül agla dediler okadar sinir oldumki kız insan evledını elleriyle öldürürmü be çok çabaladım onun için suç benim üstüme kaldı he noralim çok bozuldumafoldumbenmafoldumben allah biliyoya ben herşeyi bebege endekslemiştim az olsa siz biliyosunuz vallahı ev kendimin olmasa kör şeytan diyoki git buralardan:eek:
allaha havalee ett canımm rabbimmm büyükkk verir başlarına bi dert seni unuturlarr kendi dertlerine yanarlar sen sadece rabbime havale et
selamınaleyküm topicimizin güzel ,datlu anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah .
ben bi geçmişe bakıyım nevar ne yok?hemen dönücem size kaydirigubbakcemile3
oyyyyyyy kuzularıunnnn kuzusuuuu hoşgeldinnnnnnn nasılsın tatlımmmmm
Aman bulasırsa bulassın ben öpim seni genede ŞenizŞenizŞeniz
öp öp öp öp öp öp öp bende öpim öpimm öpimmmm bulaşsınn dmi tatlımm
iyim canım, çıkmam lazım işteyim malum gene yoğunlaştı...
tamam canım görüşürüz
kızlarrrrrr naaptınız bakem?herşey yolundamı
ben bugün çok uyumuşum yeni kalktım sayılır
iyi yapmışın canım uyumuşunnn bende aynı canım deyişen bişey yokk geçmişe girim dedim bi girdim üst üstte tell anca çıkabildimm
pelin afed halay samyeli napıyonuz kızlar....
buarada samyeli canım sen de es-es liymişsin hafta sonu ordaydım pek beğendim memleketinizi heee söylemeden geçemedim....

kızzz tugce kuzusuu hanii hayall nerdeee hiçç sormuyonnn bu hayall nerdedir ne yer ne içerr napıyordurr deyeee küstümm iştee küstümm ben zatenn hasta ve yaşlı bi kadınımmmm

kızz kuzuu sen bu akşam gelir gelmezz odaklann eşineee daha kapıdan adımı atar atmazz al ablukaya hahahaha

X