ay hadi bakalım inşallah bebişin seninledir haber ver bize tatlım opuyorumnanaktan
datlum ALLAH razı olsun benimde dualarım seninle
tamam görüşürüz
canımya geçmiş olsun niye bukadar sık hasta oluyosun dikkat et kendine
zaman geçiyo müjdeni bekliyoruz inşallah
canım korkma benimde ilk kürtajdan sonra olmuştu hatta doktora sormuştum demiştiki kan bir müddet sonra et gibi olur onları atıyosun merak etme demişti
hem ayrıca şu insanları takma kafaya ağzı olan konuşuyo seviyesizler ağızlarının payını ver .bide varya aynı seninki gibi bir durum yaşadım eşimin ailesinden biri dediki bana 2,5 aylık bebek düşermi illaki sen bişeyler yaptında düştü ne çok ağlamıştım .bana annem baktı hiçbişey yapmadım ama rabbim istemedi durmadı bunda bizim suçumuz ney
lmaz:
canım hadi göznaydın çok sevindim inşallah yumoşlar büyür çatlar ve bebişin tutunur sana
kuzum önemli değil düştüğünü anladım zaten
ya erkende ben gelemiyorum naapcaz budurumu bilmiyorum balım
buyur canım sorun nedir burda herzaman yanıt bulursun
slm tatlım nasılsın
ohhh sevindim cnım bazen oluyo patlıyo insan
aslında sen çok hklısın diycek bişey yok ama güzel bir dille konuşmayı dene nebiliyim belki anlarlar kuzum .sende iyki varsın aleynam benim olumunekankayizsmile
kuzummmmmm geçmiş olsun yaa ilaç içmeyince atlatamadın tabi
gerçi grip 1 hafta dolmadan geçmiyomuş allah şifa versin kuzum
birbirimizden çok şey öğrenicez inanıyorum iyki burdayız tanımışız birbirimizi olumunekankayizsmile
canım aslında iyi yapıyosun biraz zor oluyodur ama inşallah hamiş kalınca rahat edeceksin .
hoşbulduk tatlış nasılsın bakalım