Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kaydirigubbakcemile3ebrarım öyledir canım mümkün oldugunca kimseyi atlamaz yazarken...bitane o bitaneeeeeeeŞeniz

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
diycek söz yok hepiniz öylesiniz canlarım iyki varsınız iyki kk varki tanıştık :enbuyukkk::enbuyukkk:

hadi canım müjde bekliyoruz inşallah topicimiz uğurlu gelsin sana yaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa koptum kuzum dur allah aşkına kocişde bakıyo bu neye gülüyo diye
manşet haa :roflol::roflol::roflol:
sana zahmet zeynoya bihaber uçuruver canım :roflol::roflol:

ayy saol canım yöneticilik haddim değil iyi bir arkadaş olmaya çalışıyorum
başarıyosam nemutlu bana inanın hepiniz öylesiniz
keşke olsaydım yaa ne iyi olurdu bizi anlıyabilen doktorların olması

:roflol: delüü...needem cano kendimle dalga geçiyom artıkınboshayallersmile
he bide demin şey geldi aklıma..hani bu şeker hastalarının evlerinde olur ya çogunun.annemde var mesela..şeker ölçme aleti..böyle pıt diye parmagını delip kan alıyo bakıyo kaça çıkmış şekeri diye:))bizede çıkarsınlar şunun gibi bişey yaaaa kan testine gitmeye korkmayalım böyle durmadan kan testi yaparızzz :teytey:

he bide demin şey geldi aklıma..hani bu şeker hastalarının evlerinde olur ya çogunun.annemde var mesela..şeker ölçme aleti..böyle pıt diye parmagını delip kan alıyo bakıyo kaça çıkmış şekeri diye:))bizede çıkarsınlar şunun gibi bişey yaaaa kan testine gitmeye korkmayalım böyle durmadan kan testi yaparızzz :teytey:

valla süper olur cano bizim gibi manyaklar için nekadar pahalı olursa olsun alırdım
kız harbi bu niye hiç aklıma gelmedi belkide avrupada vardır ama yok olsa burdada olurdu

evet afed neereye gitti ya..onunlada konuşlamadık hiç sanki bu gece..ben konuşpamadım yani kendi adımaa..

süper fikir biliyomusun.bende çok test yaptığım için biliyorum.artık eczacıdan utanıyorum yani.farklı yerlerden almaya çalışıyorum

valla süper olur cano bizim gibi manyaklar için nekadar pahalı olursa olsun alırdım
kız harbi bu niye hiç aklıma gelmedi belkide avrupada vardır ama yok olsa burdada olurdu

he kız kesin vardır gevurlarda..zaten her haltı önce onlar kullanıyo biz ikinci sınıf gibi sonradan alıyoz ülkemize hıhh:umursamaz:

valla kardelen gerçektende iyi olur ama yok galiba
mesela ben hamile kalırsam obebeğin kalp atışı dinlnen cihazdan alıcam
sürekli dinlerim

kaçalım cano uykum geldi çok..
öptüm hepiciginizi kızlar..ALLAHA EMANET OLUN .iyi geceler...

hadi kızlar iyi uykular size rüyanızda bebişinizi görün çok öpüyorum

tamam cano kaçalım
kardelencim iyi uykular tatlım görüşürüz öpüyorum seni

iyi geceler ama artık rüyamda görmek istemiyorum o mis gibi kokusunu içime çeke çeke kucağımda tutmak istiyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ebrarcım evet cnm düzenlidir adetlerim ben baya uzun zamandır bekliyorum bebişimi inşallah hayılısıysa gelir derinsu cnm inşallah hepimizin heyecanı boşa çıkmazda en kısa zamanda güzel haberleri veririz hepimiz:KK66:

günaydın kızlarrrrr
sevtuncum sizler içinde dua ediyom hatta bi liste kagıdı yaptım hamiş kalmak isteyenlere sonra evlenmek isteyenler isimlerini yazdım dün okudum bugün gene okuyucam dogana kadar aklıma geldikçe isimleri okurum..
ebroşum görüşürüz canım tlden :)

X