Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım sağol.bide onu deneyim bakim.gerçi benim bünyem kesin ters teper ama neyyyse.bedenimden nefret etmeye başladım artık hergün bişey çıkıyo.sıkıntı stres te olunca heryerimden bişey çıkmaya başladı.bide kasık fıtığım çıktı şimdi.cerrah gebelikten önce ameliyat ol 3 ay dinlenmen lazım çünkü ameliyattan sonra diyo.kadın doğumcu küçücük fıtık için bıçak altına yatma bişey olmaz diyo.bilmiyorumkismile

canım geçmiş olsun öyle düşünme rabbimin vardır bildiği
rabbim dermansız dert vermesin

hamd olsun canımcım....
benimde eşimde hem sayı hem hız yetersizliği var. ne duysak yapıyoruz evde aktar dükkanı gibi oldu. Allah hakkımızda hayırlısını versin
doktorumuz aşılama yapalım dedi. eşim istemedi. biraz zamana bırakalım dedi. içmeyince o zaman doktora gidelim aşılama yaptıralım diyorum içiyor o da :KK1:

Aynen canım ne ararsan var bitkilerden ne duyduysak aldık bi cekmece sırf bitki..İçmeyince korkut onu seni doktora götürürüm igne yapar sana de kaydirigubbakcemile3

amin canım sağol.bide onu deneyim bakim.gerçi benim bünyem kesin ters teper ama neyyyse.bedenimden nefret etmeye başladım artık hergün bişey çıkıyo.sıkıntı stres te olunca heryerimden bişey çıkmaya başladı.bide kasık fıtığım çıktı şimdi.cerrah gebelikten önce ameliyat ol 3 ay dinlenmen lazım çünkü ameliyattan sonra diyo.kadın doğumcu küçücük fıtık için bıçak altına yatma bişey olmaz diyo.bilmiyorumkismile

Hayırlısı olsun canım..İnşallah fayda bulursun..Bencede cok önemli deilse ameliyat olma

kızlar ben çıkıyorum derenim hoş geldin bu ara göremedigim arkadaşlarımda hoş geldiniz sabah görüşürüz artık şu konuşma işlerini size zahmet ögleden sonra yapsanızda şu garibi sevindirseniz yaw allaha emanet olum öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmileŞenizŞeniz

işim yoğun canım ya. elimde olan bişi değil ki.
nedendir bilmem 3-4 aydır her çalışma haftasında bişi oluyo ve biz boş geçiriyoruz. vardır bunda da bir hayır.. .. ..
canım hayırlısı olsun inşallah olacağı varsa birseferle bile olur
saol cnm bende sevmem meyvayla hiç aram yok duayı işaretleyebilirsin cnmmm

aynen yaa off zorla yiyorum inanki kociş kızıyo diyye
tamam canım ağzına sağlık

Aynen canım ne ararsan var bitkilerden ne duyduysak aldık bi cekmece sırf bitki..İçmeyince korkut onu seni doktora götürürüm igne yapar sana de kaydirigubbakcemile3

ilahi sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
kocişim iğneden korkmaz ben korkarım aksine ona etkisi olmaz ama bana etkisi oluyo bak bunları içmezsen doktora gittiğinde derim iğne verir diye korkutuyo beni :eek:lmaz:

derinim canım arkideşim hayırlısı olsun dilerim bebiştendir
dört gözle müjde bekliyorum kuzummmm
buarada naapotınız?

sevtunn iyi geceler canım
ya öğlenleri işimiz oluyo be kuzum geç yatıp geç kalkınca işler bitmiyoki
bide ben gezmeden vakit bulamıyorum galiba kaydirigubbakcemile3

ilahi sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
kocişim iğneden korkmaz ben korkarım aksine ona etkisi olmaz ama bana etkisi oluyo bak bunları içmezsen doktora gittiğinde derim iğne verir diye korkutuyo beni :eek:lmaz:

Gül canım gül hep aglıcazmı birazda gülelim yani :KK1::KK1::KK1: Valla 2 aydır hiçbişeyi takmıyorum kafaya sonra hasta oluyorum gene ben cekiyorum..Karar verdim pozitif düşüncem hersey pozitif olcak inşallah opuyorumnanaktan

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20bitti
hale..................20bitti
afed.................20bitti
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20 bitti
nanelişeker......20bitti
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20bitti
birsen..............13
samyeli............20
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

Gül canım gül hep aglıcazmı birazda gülelim yani :KK1::KK1::KK1: Valla 2 aydır hiçbişeyi takmıyorum kafaya sonra hasta oluyorum gene ben cekiyorum..Karar verdim pozitif düşüncem hersey pozitif olcak inşallah opuyorumnanaktan

en güzelini yapıyosun canım seni tebrik ederim bunu başarabildiysen ne mutlu alkisalkisalkis

derinim senden bişey istesem kuzum hayal arkadaşımıza mesaj atarmısın duayı görmemiş olabilir
bende buluta atıyım olurmu

X