Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

geldim canlarım facedeydimde:kedi: ne var ne yok bakalım bebeler
ben eh işte toparlanmaya çalışıyuorum herzamanki gibi siz ne yaptınız balkalımbilmiyorumkismile

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
bizim için çok güzel başlamadı eşimin dayısının hanımı vefat etti çok iyi bir insandı çok severdim
ALLAHIM mekanını cennet etsin .birazdan oraya gidicem .sonra görüşürüz canlarım.geç gelirim heralde merak etmeyin beni

ya canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah sabırlık varsın

bende aynıyım işte iş güç iyi olmana sevindim sevtunum

kız insan biraz düşününce iyi geliyor eşime söz verdim üzülmücem diye adamın yanında aglamıyorum ama tek kalınca yaglıyorum kız bebegimi çok özledim ya en agırıma gidende annemin ailesinden kimse aramadı beni geçmiş oolsuna ah ben olsam salak gibi ararım birine bişey olursa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:tarkan dinlemiyorum artık :a015::a015:

sgl derdam iyiyim başka topikte bişeyler okuyodumda birazdan yazarım

EBRAR53 başın sag olsun canım ya kafam yerinde degil kusura bakma bu aralar artık biraz idare ediceksiniz kardeşinizi allah kalanlara sabır versin canım :teselli:

birsencim sen nasılsın bacım way sen nasılsın canım ne var ne yok bakalım:teselli:

kızlar benim bebeği 8 aylık ben de 8 haftalık hamileyim, üzüldüm ilk öğrendiğimde ama şimdi istiyorum bebeği, bugün kalp atışlarını görecez inşallah, yalnız hamileliğim çok zor geçiyor Benim 6.5 aylık bebeğim var ve 5 aylık hamileyim..Kırkım çıkar çıkmaz hamile kaldım anlayacağınız...Şimdi yaşadıklarımı düşüncelerimi uzun uza diye yazamıyorum bi yere kaybolmayın..Herşeyi konuşalım..:

X