- 2 Ekim 2010
- 2.015
- 0
selam derdam hoşgeldin canımŞeniz
samyelinin duası salı akşamı canım.
napıyosun nevar neyok bakalım?
selam canım ben buradayım..nasılsın ?
canım hoşgeldinopuyorumnanaktanselam canlarım
ebruşum canım benim başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
kardeloşum sende üzülmüşsün çok yapma be canım bırakma kendini biz koşulsuz inanmadık mı yaradana elbet onun bi bildiği vardır biliyorum sende biliyorsun bunları ama yinede söylemek istedim üzme kendini bak bizde çok üzülüyoruz seni seviyoz bebem tamam mı üzülmek pozitif olcaz bundan sonra
derinim hep aklımdasın bi tahlil yapsan canım inşAllah hayırlı haberi verirsin bize
aleynacım sende çok üzülmüşsün bazen patlama oluyo eşler arasında malesef eşin taşınmak istiyo herhalde inşAllah hakkınızda hayırlısı olur canım sende öyle dua et bakarsın hayırlısı olur çok zor ama tabi ben hiç bir erkeğin çocuğuolmasını istemeyeceğini sanmıyorum onlar duygularını daha çok içlerinde yaşıyor ve malesef bizim kadar da takmıyorlar o yüzden kendinle bir tutma onu canım ve sende takma kafanı Rabbim neylerse güzel eyler
hayalcim sanada geçmiş olsun canım çok güzel yazmışsın sende ağzına sağlık
pelinim iyi olmaya çalışıyorum herhalde hasta olcam iki gündür çok üşüyorum inşAllah yarın hayırlı haberler alırsınız canım
iyiym cnm ne olsun işten geldim..eşimi bekliyorum annelerine gidicez deboshayallersmileteşekkürler sen nasılsın
Selam kızlar ben geldım nasılsınız...evet derinım spermıyogram olcak bende ondan sonra baktırcam kendıme canım
merhabalar ben yeniyim nasılsın
merhaba kardelenbhr seninle tanışmamıştık
hoşgeldin aramıza canım :içelim:
merhaba canım ben iyiyım sagol sen nasılsın bu arada tekrardan hosgeldın...
canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
ay hasta olma yaa geçmiş olsun mavicim..dikkat et kendine...
sagol canım günüm geçti 11 gün ..
kan testini ne zaman yaptırırım bilmiyorum.biraz daha bekliyim diyorum ama bilmiyorum kararsızım...
iyiym cnm ne olsun işten geldim..eşimi bekliyorum annelerine gidicez deboshayallersmile
selam peloşummmopuyorumnanaktanhoşgeldin canım..ay inşallah bir sorun çıkmaz canım..bizimde yaptırmamız gerek aslında spermiyogram ya..1 kere yaptırdık 2008 sonunda..pek aydınlatmamıştı doktor bizi..sinir olmuştum...bu doktor yine istedi baya oldu isteyeli hatta ama yaptırmadık niyeyse.
kan testini ne zaman yaptırırım bilmiyorum.biraz daha bekliyim diyorum ama bilmiyorum kararsızım...
iyiym cnm ne olsun işten geldim..eşimi bekliyorum annelerine gidicez deboshayallersmile
selam peloşummmopuyorumnanaktanhoşgeldin canım..ay inşallah bir sorun çıkmaz canım..bizimde yaptırmamız gerek aslında spermiyogram ya..1 kere yaptırdık 2008 sonunda..pek aydınlatmamıştı doktor bizi..sinir olmuştum...bu doktor yine istedi baya oldu isteyeli hatta ama yaptırmadık niyeyse.
ben bugün uyuya kaldığım için işe gidemedim bende eşimi bekliyorumvereliniortak
valla inşallah olmam canım bende korkuyorum ama olacam herhalde canım benim iyi dayanıyorsun ya inşAllah hamilesindir ya bari idrar tahlili yapsan bak çok merak ediyorm hep kk yı açarken hamiş haberine bakıyorum
yaaaolsun dinlenmişsin fena mı:)
bende geç kaldım ama biliyo musun..11e çeyrek kala açtım dükkanıkaydirigubbakcemile3aman napim yaa.çok geç uyudum dün gece:kedi:
hoşbulduk canım benim bende yeni katıldım sayılır aranıza senin problemin neydi güzelim
eevt pelinim çok merak ediyorum aslında..benimki heran yaptırmaya hazır ama ihmal ediyoruz işte naparsın...hosbulduk derinım amin canım ins sorun yoktur bende zor ikna ettım valla kocısı her ay gıdelım dıye tutturuyodum bu ay kabul ettı sonunda sizde gıdın canım ya insan merak edıyo bısey varmı yokmu dıye (bısey varsada ins yoktur ama) tedavıye baslarız canım...opuyorumnanaktan
ben 10 da uyandım geç oldu diye sen 1de açmışsınkaydirigubbakcemile3 artık yarın gideim inşallah bende ayın11 ini bekliyorum bakalım inşallah hastalanmam senin tek tüple hamile kalan tanıdığın var mı
selam canlarım
ebruşum canım benim başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
kardeloşum sende üzülmüşsün çok yapma be canım bırakma kendini biz koşulsuz inanmadık mı yaradana elbet onun bi bildiği vardır biliyorum sende biliyorsun bunları ama yinede söylemek istedim üzme kendini bak bizde çok üzülüyoruz seni seviyoz bebem tamam mı üzülmek pozitif olcaz bundan sonra
derinim hep aklımdasın bi tahlil yapsan canım inşAllah hayırlı haberi verirsin bize
aleynacım sende çok üzülmüşsün bazen patlama oluyo eşler arasında malesef eşin taşınmak istiyo herhalde inşAllah hakkınızda hayırlısı olur canım sende öyle dua et bakarsın hayırlısı olur çok zor ama tabi ben hiç bir erkeğin çocuğuolmasını istemeyeceğini sanmıyorum onlar duygularını daha çok içlerinde yaşıyor ve malesef bizim kadar da takmıyorlar o yüzden kendinle bir tutma onu canım ve sende takma kafanı Rabbim neylerse güzel eyler
hayalcim sanada geçmiş olsun canım çok güzel yazmışsın sende ağzına sağlık
pelinim iyi olmaya çalışıyorum herhalde hasta olcam iki gündür çok üşüyorum inşAllah yarın hayırlı haberler alırsınız canım
bu topik dualı topik canım sende hamiş kaırsın en kısa zamanda inşAllah canım
benim kistim vardı yeni evlendiğimde doğum kontrol hapıyla geçti şükür şimdi yeni hamileyim Rabbim nasip ederse