Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

arkadaşlar içimde çözemediğim farklı bir heyecan sevinç var..rabbim hayırlara yazsın...nedeninide bilmiyorum... bu haftaya çok güzel başladım...inşallah hep böyle gider...

hayır olsun canım rabbim neşeni artırsın inş.

amin canım amin ..hepimizin...neşesi sevinci artsın...canım belki canını birşeye sıkmışsındır...kendine stres yaptığın dönemlerrde erken geliyor...kırmızılar...

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
bizim için çok güzel başlamadı eşimin dayısının hanımı vefat etti çok iyi bir insandı çok severdim
ALLAHIM mekanını cennet etsin .birazdan oraya gidicem .sonra görüşürüz canlarım.geç gelirim heralde merak etmeyin beni

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20
hale..................20bitti
afed.................20
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20 bitti
nanelişeker......20
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20bitti
birsen..............13
samyeli............20
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

bizim için çok güzel başlamadı eşimin dayısının hanımı vefat etti çok iyi bir insandı çok severdim
ALLAHIM mekanını cennet etsin .birazdan oraya gidicem .sonra görüşürüz canlarım.geç gelirim heralde merak etmeyin beni

başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş.bu arada ben regl oldum dua fln olursa canım haberin olsun beni yazmayın perşembeye kadar.perşembeden sonrasına yazabilirisn canım öptm kendine ii bak canım

herkese tünaydın kızlarrrrrr

gecmişi okudum ama alıntı alamadım

kardelen hasta olmuşsun İNŞALLAH bu aya gelir minişin sen hamile kalabiliyosun bence buna sevinmelisin tekrardan kalabilirsin İNŞALLAH

YA ben nedim onca tedaviye ragmen hamile kalamadım derdim acıldı gene üzülme tatlım sen birazda benim gbii dışarıya cok güçlü gözüküyosun bence bunun patlaması olmuştur sende

bende dün patladım aglayı durdum sinirlerim cok yıprandı ya

eşimle tartıştım isyan etmiyorum ama yaruldum artık sadece cocuk deyil mevzu eşmin burdan taşınmak istemesi pc alışkanlıgı bebeyi hiç aklına takmaması bunların hepsi üst üste geldi dün patladım

kendime yapıyom onlara hiç bişe olmaz olmasında istemem

sonunda artık eşime dedim ne istiyosan onu yap ister ananların yanına taşın ister tedavi olma ne istiyosabn onu yap bbıktım artık sabah sabah döktüm içimi cok doluyum

capayada gitmiyorum artık tedavide olmuyorum cocugumda olmuyo bunu kabul etmeliyim kendimi alıştırmalıyım cocuksuz bi hayata
bizde anasıyla aynı şehirde tedavi olmadan oturalım oturalım

Son düzenleme:

başınız sagolsun abla RABBİM mekanını cennet etsin

aslında bu öeln insanlar bize ibret işte kadın herşeyini biraktı gitti evlatlarınıda eşinide aslında hiç üzülmemem gerek cocugum olmuyo diye olmuyo işte olmuyo

olsada bi gün bırakıp gidicem niye bu kadar kafaya takıyom ki sanki herşeyin hayırlısı

RABBİM hayırlıysa versin bize evlat hayırlı deyilse vermesin

kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa..
ebrarcım başınız sagolsun canım rabbim sabır versin inşş

kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa..
maşallah canım allah nazardan saklasın,hakkında hayırlısı neyse o olsun canım rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş.

başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin toprağı bol olsun inşallah... öpüyorum seni bebem...

herkese tünaydın kızlarrrrrr

gecmişi okudum ama alıntı alamadım

kardelen hasta olmuşsun İNŞALLAH bu aya gelir minişin sen hamile kalabiliyosun bence buna sevinmelisin tekrardan kalabilirsin İNŞALLAH

YA ben nedim onca tedaviye ragmen hamile kalamadım derdim acıldı gene üzülme tatlım sen birazda benim gbii dışarıya cok güçlü gözüküyosun bence bunun patlaması olmuştur sende

bende dün patladım aglayı durdum sinirlerim cok yıprandı ya

eşimle tartıştım isyan etmiyorum ama yaruldum artık sadece cocuk deyil mevzu eşmin burdan taşınmak istemesi pc alışkanlıgı bebeyi hiç aklına takmaması bunların hepsi üst üste geldi dün patladım

kendime yapıyom onlara hiç bişe olmaz olmasında istemem

sonunda artık eşime dedim ne istiyosan onu yap ister ananların yanına taşın ister tedavi olma ne istiyosabn onu yap bbıktım artık sabah sabah döktüm içimi cok doluyum

capayada gitmiyorum artık tedavide olmuyorum cocugumda olmuyo bunu kabul etmeliyim kendimi alıştırmalıyım cocuksuz bi hayata
bizde anasıyla aynı şehirde tedavi olmadan oturalım oturalım

aaaa akeynam ne demek cocuğum olmucak alıştırmalıyım falan... böyle ümitsiz olma kuzum Allah'tan ümit kesilmez Rabbim bilir ne zaman geleceğini gönderen O... ayrıca cocuk için eşinle kavga etme canım benim hem bizim ser olarak gördüğümüzde hayır hayır olarak gördüğümüzde şer olabilir... belki taşınsanız orası daha iyi olacak bebeğinin gelmesine vesile olacak.... böyle düşün eşin istiyorsa napalım canım biz eşlerimize destek olmalıyız... bak benimki polislik için başvuru yapacak istemiyorum ama ses de etmiyorum belki kazansa nerelere gitcez Allah biliyor... napalım Allah onları başımızdan eksik etmesin yine de.... pc konusuna gelince erkeklerin hepsinde var canım bu... hem belki kafasını oyun oynarken dağıtıyordur... erkekler biz gibi değil duygularını bizim gibi dışa vurmuyolar başka şekillerde yaşıyolar bence sen cok dolduğun için patlama yaşamıssın yoksa eşin de en az senin kadar hatta belki senden cok istiyordur cocuğunuz olsun eminim.... üzme kendini de eşini de Allah hayırlar vesile etsin canım benim.....

kızlar mrb nasılsınız

maşallahhhhhh maşalahhhhhh..... ayyy canım bak ben de heyecanlandım okuyunca Allah bir avazda dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah ameliyatsız kolaycık bir doğum yaparsın güzel kızında sağlığıyla gelir canım kollarına.... Allah yar ve yardımcın olsun canım...

EBRAR canım başınız sağolsun..rabbim geride kalanlara sabırlar versin...

ALEYNA sakın öyle düşünme herzaman iyi düşünki herşey olumlu olsun..sen böyle yapıp pes edersen nasıl kavuşacaksın bebeğine ben 6 yıldır uğraşıyorum...RABBİMDEN asla ümidimi kesmiyorum...inanıyorumki dileğim en yakın zamanda gerçek olacak inşallahhhhhhhhhh

GÖKÇERANA canım maşallah..artık iyice azaldı ...rabbim yardımcın olsun bir nefeste kurtulasın...hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun..seninle beraber diğer topikten dertleşirdik hep hayal kurardık...benim hayalim yarıda kaldı..sen çok şükür bebeğini kucağına aldın...inşallah rabbim yarım kalan mucizemi tekrar yaşatır...sağlıklı hayırlı bir evlat olarak bebeğime kavuşurum...hepimizzzzzzzzzzzz

herkese tünaydııın.Mesajları okudum da ne garip bir dünya dedim.Kimi vefat etmiş.(ebrarcım başınız sağolsun) kimi doğuma hazırlanıyo heyecan içinde (Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin) kimi benim gibi usanmış artık yaşadıklarından ..:teselli:KK43:Allah bize de kolaylık versin ne diyem)

TUĞCAL hoş geldin..inşallah bizlerde gökçemizin yaşadığı heyecanları yaşarız..bebeklerimizin cennet kokusunu içimize doya doya çekeriz..

TUĞCAL hoş geldin..inşallah bizlerde gökçemizin yaşadığı heyecanları yaşarız..bebeklerimizin cennet kokusunu içimize doya doya çekeriz..

h.b. canım sen nasılsın:??? amin canım inşallah hepimiz yaşarız o duyguyu canım....

ebrarım ben samyelimin duasını okudum canım haberin ola... kalamıcam şimdi karşı komsumun eşi beyin kanaması geçirdi onu ziyarete gidicem yemek neyin yaptım da... Allah kimseye göstermesin hayat dolu adam şimdi yatıyo öyle.. öptüm sizleri by by...

X