- 21 Eylül 2010
- 2.799
- 2
selam canım nasılsın?
teşekkürler.çok iyi bi yöneticisin kimseyi ihmal etmiyosun tebriklera.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım nasılsın?
teşekkürler.çok iyi bi yöneticisin kimseyi ihmal etmiyosun tebriklera.s.
slm kızlar geçmişteydim ama zaten kimse görmemiş ve merak etmemiş beni :sinifsinif: :sinifsinif: Çok üzgünüm çoook
ebrarım abidinpaşalımısın?
maviş,samyeli hoşgeldiniz kızlar nevar neyok ?
samyelim uğramadın ikigündür herşey yolundamı canım
mrb kızlar,, iyim ebrarım. cuma akşamı annemde kaldım canım. eşim istanbuldaydı. bugünde mutfak alışverişine giitik. gelincede yattım biraz kasık ağrım var canım...sen nasılsın canım...
saol bitanem bende iyiyim şükür
deprem oldu biraz korktuk ama geçti
bebişin yerleşiyo inşallah semoşum
ebrar sana sitem etmiyorum canım sen hep görüyon sgl hep gelince geçmişi okuyom ama bugün kimse görmemiş beni birazda heyecanlıyım yarın yumoşlar büyümüşmü ona bakacak dr aşılama olacakya o kesinleşecek bu arada bana dua için sıra gelince istersen beni atla çünkü hani ilk geldiğimde okumuştunuz ya başkasına okuyalım tabi uygun olursa canım
ebrar sana sitem etmiyorum canım sen hep görüyon sgl hep gelince geçmişi okuyom ama bugün kimse görmemiş beni birazda heyecanlıyım yarın yumoşlar büyümüşmü ona bakacak dr aşılama olacakya o kesinleşecek bu arada bana dua için sıra gelince istersen beni atla çünkü hani ilk geldiğimde okumuştunuz ya başkasına okuyalım tabi uygun olursa canım
samyeli sen aşılama yaptırmıştın değilmi yanlış hatırlamıyorum
selam canım hoşgeldin nasılsın bakalım?selam arkadaşlar nasılsınızzz
inşallah canım ama sanki bana regl ağrısı gibi geliyor. yumurta sağdaydı ama benim sol kasığım ağrıyor. 1 hafta içinde regl gelmezse test istedi doktor ama hayırlısı..
geçmiş olsun canım. çok mu salladı.. kaç oldu...