Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar ben geldim.... nasılsını bakalım daha ancak gelebildik valla eskişehirden... ayyy cok güzel bir yermiş bugün bol bol gezdik ama bitmedi daha bir sürü yer var gezilcek.... kocişle bir hafta sonu tekrar gitcek evlenen arkadaşlara ev gezmesine.... düğünde bir ıynadım ki kızlar kınanın acısını cıkardım walla ohhhhh yandan yandan bütün gece oynadım dün... sizler nasılsınız bakalım neler var neler yok 2 gündür ben okiiim acık geçmişi......:eek:

ayyy kızlar amma kaynatmısınız en son kaldığım sayfayı bile ancak buldum 15 dk da....:roflol::roflol: yarın müsait bir zamanımda okiim en iyisi şimdi yorgunum erken yatcam... sabaha karşı 5 te yattık walla sabah da 8 de kalktık sapolsun bizi misafir eden arkadaşlar da gezdircez sizi eskişerde yarın evde uyursunuz dediler.... şimdi doğal olarak gözümden uyku akıyo... iyi geceler kızlar bu arada istanbuldaki arkadaşlar geçmiş olsun deprem olsun sayfaya bakarken gördüm... Allah büyük acılar göstermesin bir daha ülkemize... böyle küçük küçük olması iyiymiş ama Allah daha büyüklerini göstermesin... öpüyorum sizi.....a.s.

kardeloşum hoşgeldin kuzum
hoşbulduk canım,tam açtım,eşim çağırdı,kapatamadan gittim,gerçi hemen gelcektim ama gelemedim,benim istemediğim renkler geldide,biraz üzgünüm aslında canım.
sen geçmiştesin galiba sesin çıkmıyo
aradığında depremin etkisindeydim çok korktum yaaaaa
tekrardan geçmiş olsun canım,hepinize çok geçmiş olsun,bende korktum,sesin çok kötüydü.
tuğçemde gelmedi galiba uğramadığına göre
derdamıda özledim kuzum dön aramıza
pelinde yok ortalarda onuda merak ediyorum herşey yolundadır inşallah
hele yeliz hiç aklımdan çıkmıyo bi haber verse
evet,yeliz artık bi haber etse bize.
pelin i geçen gördüm sanki,öyle geldi bana.
selam kızlar ben geldim.... nasılsını bakalım daha ancak gelebildik valla eskişehirden... ayyy cok güzel bir yermiş bugün bol bol gezdik ama bitmedi daha bir sürü yer var gezilcek.... kocişle bir hafta sonu tekrar gitcek evlenen arkadaşlara ev gezmesine.... düğünde bir ıynadım ki kızlar kınanın acısını cıkardım walla ohhhhh yandan yandan bütün gece oynadım dün... sizler nasılsınız bakalım neler var neler yok 2 gündür ben okiiim acık geçmişi......:eek:

anam,sen düğüne mi gittiydin,ben seni dr a uğurladım ya kız,yanlış mı anlamışım?kaydirigubbakcemile3

kızlqar,hepinize selam.
mavicim,demek gelişim iyiymiş,çok sevindim canım.
beteray,aramıza hoş geldin,inş. en yakın zamanda bebek sahibi olursun.
tekrar söylim,malesef bu ayda olmadı,ben çok üzgünümmmmmmm.

kızlqar,hepinize selam.

Allah razı olsun canım haftasına göre iyi dedi ama aklımdaki hiç bir soruyu soramadım unuttum heyecandan
sende üzülme be canım elden bişe gelmiyo inşallah bidahaki ay gelir bebişin
hem senin 7 snde değilmiydi sanki erken oldu birazolumunekankayizsmile

selam kizlar ...
masallah ne kadar ilerlemissiniz sanirim okuyamacagim 30 sayfa üstü olmus ins herkes iyidir ben iyiyim cok sükür ignemi vuruluyorum 11 de kontrolum var ins hersey yolunda gider bakalim öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmile

sevtunum hoşgeldin canım nasılsın

hoş bulduk canım inan senin adına çok sevindim allahım tamamını erdirsin arkadaşım sag saglim kucagına alırsın işşallah benim gibi bir mikrop doktora düşmede adam gibi bir doktora git canım ben halen çok vicdan azabı çekiyorum canım ya allah o daktoru bildigi gibi yapsın ne deyim rabime havale ettim ben onu :Saruboceq::Saruboceq:

kız ben çıkmak zorundayım benimkinin işi var girebilirsem girerim gene herkeze bu arada iyi akşamlar olumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, birsen29+, bulut83, DerinSu+, kardelen49, mavi2505+, way+

selam kızlar

benide ekleyin bebek listesine benimde yok 10 senedir hasretim bebegime hep yarım kalıyo sevinçlerim allahın gücüne gitmesinde ah bebegim tez zamanda gene gelsen ben geldim anne desen beni babanı sevindirsen sımsıkı tutunsan annecigine annen baban üzlmese seni kaybettigine alsak seni kollarımıza öpsek koklasak allahım sana şükürler olsun desek nihayet muradımız oldu desek benimle hep kalsan bebegim günü gelince dünyaya gelsen hiç umrumda degil çok sancıda çeksem umrunda degil isterlerse canım yansa doksan zamanında seni görsem o ilk temas olsa gözgöze gelsek doya doya öpüp koklasam seni yavrum desem kaç senedir nerelerdeydin gözüm yollada kaldı desem ellerimle babana versem al bak bu bizim bebegimiz desem benimle grur duysa baban allahıma her zaman şimdiki gibi şükretsek hastaneden çıkıp eve gelsek seni yıkasam yatırsam giydirsem ak sütümle emzirsem senin için sabahlara kadar uyumasam gıkım bile çıkmaz biliyomusun bebegim seni koruyup kollasam allahım ilk lafını annem diye duysam mevlüdünü okutsam kurbanını kessem 40 kapıya aşüre dagıtsam sen oldun diye herkez benim için sevinse artık beni görenler üzülmeyim aglamasalar acımasalar bana rabbimmmmmmmm duy sesimi ne olur bana ve benim gibi bebek bekleyenlerin acısını dindir bizde mutlu olalım allahım alalım bebeklerimizi sag saglim kucaklarımıza diyelim bizde artık anneyiz bize laf sokanlar utansa gögsümüzü gere gere bizde anne olduk desek çıksak karşılarına utansalar bizlere yaptıklarına ne olur rabbim bütün bizim sesimizi allahım senin aşkına peygamberimiz muhammet mustafa aşkına yalvarıyorum saglıklı gebelik saglıklı bebekler eli ayagı düzgün allahını tanıyan peygamberini seven evlatlar nasip eyle rabbim herşeyin bir sebebi var rabbim biliyorum allahım sen hakkımızda hayırlısını bilirsin insana kaldıramıcagı yükü vermezsin sen rabbim biliyorum sen duy sesimizi mafoldumbenmafoldumben gözümüzün yaşı dursun allahım bize sabır ver allahım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ahh canım yaa..yine mahvettin beni gözlerim dolu dolu zor okudum:KK43:((
her dediginin kelimesi kelimesine katılıyorum..inşallah bizde o dedigin anları yşaıcaz tatlım Allah büyük:gitme:
canım herşey yolunda çok şükür keseyi gördük ama yukarıdan görünmedi çok küçük daha dedi haftaya bi daha çağırdı inşAlah o zaman görürüz değerim 1771 çıktı haftasıyla uyumlu dedi
ben şimdi dışarı çıkacam canım aşama görüşürüz canım
mavim çok sevindim canım..minik daha demek :))görünür yakında canım kese görünmüş ya şükür...
selam.yeni katıldım aranıza bende hamile olmak istiyorummm
hoşgeldin aramıza beteray..inşallah dilegin en yakın zamanda gerçekleşirvereliniortak
kızlar istnbulda deprem oldu çok korktum yaaa
allahım sen büyüksün korkutma bizi
derinim altta görüyorum seni ama çıkmam gerek öptüm sonra görüşürüz
ah bitanem sorma:KK43:((ben girdigim gibi koray geldi bakamadım bi daha...bende çok korktum cano..Allah beterini vermesin..şuanda iyiyim ama yatarken çok tedirgin uyuyacagım yine:çok üzgünüm:
geçmiş olsun umarım devamı gelmez
sagol canım umarım:KK43:((
çift rahim var bende üstelik yumurtalarım yaşıma göre yaşlıymış doktor nerden aldı bilmiom ama...
canım bende de çift rahim var...yumurtlama zayıflıgı var..polikistikover var:gitme:
slm kızlar
ebroşum gece gleiyom dmeişsin hani gecede ugramamışsın looo neyse ben kaçıyom ii gecler kib öptm zate tlde konuştuk :)
boncugum sende kibb öptm
derinim sende kib öotm
bersum nerelerde ugramıyo mu hiç?
samyelim inş adet olmazsın canım benim inşş
selam canom sagol sende iyi bak kendineopuyorumnanaktan
cano sorma ya acayip korktum
allahım bidaha yaşatmasın bize
nasılsın canım nasıl geçti günün

saol tatlım inşallah gelmez devamı
buarada hoşgeldin topicimize

he he kanka azcık 3,5 attıkda duymadınmı deprem olduda
senle konuştuk azsonra deprem oldu bide yanlızdım korktum yaa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
nasıl olayım cnm benim..iyi geçti diyemem..rahatsızım biliyosun..tüm gün sıkıldım üşüdümm..çok serin bugün..:1ninca:
selam tugçem ohh döktün kurtları demek sefaaann olsunsositosositogez cnm gez fırsatını bulmuşken...öptüm seni.Şeniz
ayyy kızlar amma kaynatmısınız en son kaldığım sayfayı bile ancak buldum 15 dk da....:roflol::roflol: yarın müsait bir zamanımda okiim en iyisi şimdi yorgunum erken yatcam... sabaha karşı 5 te yattık walla sabah da 8 de kalktık sapolsun bizi misafir eden arkadaşlar da gezdircez sizi eskişerde yarın evde uyursunuz dediler.... şimdi doğal olarak gözümden uyku akıyo... iyi geceler kızlar bu arada istanbuldaki arkadaşlar geçmiş olsun deprem olsun sayfaya bakarken gördüm... Allah büyük acılar göstermesin bir daha ülkemize... böyle küçük küçük olması iyiymiş ama Allah daha büyüklerini göstermesin... öpüyorum sizi.....a.s.
sagol cnm ..geldi geçti inşallah bi daha olmaz şuanki korkum o:KK43:(Allah kimseye vermesin türkiyenin hiçbir iline vermesin..amin:Saruboceq:

kızlqar,hepinize selam.
kardeloşum.....üzüldüm ne yalan diyim...lütfen çok yıpratma kendini..Allahım nolur yardımcımız ol..saglıklı bebişler nasip et hepimize:KK43:
inşallah önümüzdeki ay nasip olur arkadasım...

kızlar ben çıkıyorum şimdi..sonra ugrarım öptüm.

kızlar yaa..demin aklıma esti kan testine gidecektim ..amann dedim sonra...boş boşuna ne yaptırıcam..dur bakalım dedim..hala olamadım kasıklarım acıyo..eger bişey yoksa inşallah olurum yaa:KK43:(

neyse..içeri gideyim..eşim bişeye bakacakmış..bende çocuklar duymasını izliyim biraz..öptüm şimdilik canlarım...

balım hoşgeldin bende seni düşünmüştüm
demek çok eğlendin negüzel yaa sevindim sen dinlende neler yaptığını anlat bakalım bize
hoşbulduk canım,tam açtım,eşim çağırdı,kapatamadan gittim,gerçi hemen gelcektim ama gelemedim,benim istemediğim renkler geldide,biraz üzgünüm aslında canım.

tekrardan geçmiş olsun canım,hepinize çok geçmiş olsun,bende korktum,sesin çok kötüydü.

evet,yeliz artık bi haber etse bize.
pelin i geçen gördüm sanki,öyle geldi bana.

anam,sen düğüne mi gittiydin,ben seni dr a uğurladım ya kız,yanlış mı anlamışım?kaydirigubbakcemile3
saol canım allah razı olsun baya korktuk halada içimde yaa korku
cano demek geldi istemediğin renk erken değilmi biraz ?hayırlısı olsun sıkma tatlı canını
selam kizlar ...
masallah ne kadar ilerlemissiniz sanirim okuyamacagim 30 sayfa üstü olmus ins herkes iyidir ben iyiyim cok sükür ignemi vuruluyorum 11 de kontrolum var ins hersey yolunda gider bakalim öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmile

seydam nasılsın canım demek 11nde kontrolün hayırlı haberler al inşallah
iğneler şifa olsun sanada minişede inşallah bende çok öpüyorum canım

derinim sorma kuzum aynı korku bendede var gece nasıl uyuycam bilmiyorum
canım hala iyileşemedin demek kıyamam ya allahım şifa versin
cano nerden esti kan testi hayırdır ?inşallah ya yoksada gelsinde sende rahatla bitanem
ben burdayım hadi görüşürüz

X