Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım inşallah bulursunuz yok ben yeni değilim 4 aydır gelemiyordum 2 gündür gelebildim
İNŞALLAH canım abim yakışıklı cok güzelde kızlarla gezmiş şimdi kimseyle konuşmamış GÜZEL aile kızı istiyo bu devirde nerden bulcaz kimseyle konuşmamış namazıunda abdestinde bi kızı
RABBİM İNŞALLAH rast getirir
hatırlayamadım canım kusura bakma seni ama tekrar hoşgeldin

şimdi ben cıkıyom tekrar görüşürüz İNŞALLAH

İNŞALLAH canım abim yakışıklı cok güzelde kızlarla gezmiş şimdi kimseyle konuşmamış GÜZEL aile kızı istiyo bu devirde nerden bulcaz kimseyle konuşmamış namazıunda abdestinde bi kızı
RABBİM İNŞALLAH rast getirir
hatırlayamadım canım kusura bakma seni ama tekrar hoşgeldin

şimdi ben cıkıyom tekrar görüşürüz İNŞALLAH

ben seni hatırladım canım olsun hsb rabbim gönlünüze göre versin inşallah görüşürüz byyyyyyyyyy olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:teytey::sm_cool:

mavicim çok sevindim canım allah tamamına erdirir işşallah çok mutlu oldum inanki işşallah tez zamanda bizlerde senin gibi hamile kalırızolumunekankayizsmile halayım başını ben çekiyim bari :teytey::teytey::teytey::dance:

Son düzenleme:
ya kızlar mavi diceme nane şekeri diye yazdım kız allahmı söyleti acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız pazar günlerini hiç sevmiyorum he kimsecikler yok canım sıkılıyo be teselli edenim bile yok evde tek kaldım genesenağlama:teselli:

kız nerdesiniz beya sıkıldım burda tek başıma hemafoldumben bari nöbeti ben tutuyum bugün millet gelene kadar:enbuyukkk:

selam hanımlar nerelerdesiniz bakıyım hepiniz geziyomusunuz
ben bugün evdeyim siz gezin bakalım :))

canım bende üzüldüm ama olmuyo abim evleniyo da onun düğününü yapacağız hazırlanıyoruz bu ayın 24 gelin alıyoruz hayırlısıyla

hayırlı olsun canım yoğunsunuzdur ama tatlı yoğunluk
allah mesut etsin abini canım

hayırlı olsun canım yoğunsunuzdur ama tatlı yoğunluk
allah mesut etsin abini canım

ii aksamlar canlarım sağol canım ya evet bu tatlı yoğunluk güzel bişi de allah bekarlara da nasip etsin inşallah :1hug::1hug:

ya ebrarcım gelincik gelmiyormu artık görmüyorum da hiç merak ettimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

X