Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

burdayımmmmmm biraz gecmişe bekım dedim ama ne mümkün

iyi gecelr abla

birazdan bende cıkıcam

iyigeceler09ix11ap0.gif
[/QUOTE]kızlar bende cıkıyom cok gec oldu yine kıızıcak benimki herkese iyi gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan

aleynam hıc konusamadık cnm bgn senle baska zaman uzun uzun sohbet edelım ıyıgeceler cnm allah rahatlık versınolumunekankayizsmile

kızlar bende kaçim artık,gerçekten boynum ağrıdı,anneme kaldıysa bel ağrımda pc başında oturmaktan oluştu,o zamanlar herifimle yeni tanıştıydık ve mesafe uzak olunca sürekli netteydik,bir gün bi kalktım,benim bel uçmuş,felaket bir tutulma,o gün bugündür,belim hemencik ağrır,annemde hep internet yüzünden oldun der,şimdide aynı şeyi boynum için söylicek bana.

kızlar bende kaçim artık,gerçekten boynum ağrıdı,anneme kaldıysa bel ağrımda pc başında oturmaktan oluştu,o zamanlar herifimle yeni tanıştıydık ve mesafe uzak olunca sürekli netteydik,bir gün bi kalktım,benim bel uçmuş,felaket bir tutulma,o gün bugündür,belim hemencik ağrır,annemde hep internet yüzünden oldun der,şimdide aynı şeyi boynum için söylicek bana.

İyi geceler zuzum Allaha emanet ol..

sanada ıyıgeceler kardelen kendıne ıyı bak cnmopuyorumnanaktan
halem bızde kacalımmı artık bı bız kaldık:KK1:

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

0090.gif
0003.gif
EKİM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

ben yrn ugrayamam belkı bütün gün uyucamakannehir
lısteyı öne aldım tarıh olursa ugradıgım zaman eklerım kızlarkaydirigubbakcemile2

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
haletrn, kardelen5233, ugurboncugum

sabaha kadar konuşmuşunuz şimdide yatın anasını satem gece iyi kaynatmışınız bakıyorumda kıskanıyorum he kız benimkini halt edebilirsem bu gece bende varın sohbete haberiniz ola gece giricektim eşim dedi yat çok yoruldun zaten bedenende ruhende dedi dün akşam yemek yapasım gelmedi dedim canım ne yemek ne içmek istiyo dedim bişey yapamadım dedim senin canın sagolsun dedi ben geliyim yaparım bişeyler dedi garibim ben çok seviyorum diye yemek yemiyorum diye ayıptır söylemesi kızarmış tavuk almış yanınada çeşnili bilav hazırladı bide çay demledi gelmeyin keyfime dedim ama yiyemedim bogazımdan geçmiyo üzülüyo garibim beni gören çok kilo vermişin diye şaşıyo eşimde üzülüyo bişey yemiyorum diye ne yapayım canım bişey istemiyoki yiyim bu aralar çok üşüyorum acaba çok kan kaybettim ondanmı hasta olucam galiba ya:sinifsinif: allah şifamı verir işşallah herkeze iyi pazarlar tabi kimseler buruya ugrarsaohaoldumsmile

benide ekleyin bebek listesine benimde yok 10 senedir hasretim bebegime hep yarım kalıyo sevinçlerim allahın gücüne gitmesinde ah bebegim tez zamanda gene gelsen ben geldim anne desen beni babanı sevindirsen sımsıkı tutunsan annecigine annen baban üzlmese seni kaybettigine alsak seni kollarımıza öpsek koklasak allahım sana şükürler olsun desek nihayet muradımız oldu desek benimle hep kalsan bebegim günü gelince dünyaya gelsen hiç umrumda degil çok sancıda çeksem umrunda degil isterlerse canım yansa doksan zamanında seni görsem o ilk temas olsa gözgöze gelsek doya doya öpüp koklasam seni yavrum desem kaç senedir nerelerdeydin gözüm yollada kaldı desem ellerimle babana versem al bak bu bizim bebegimiz desem benimle grur duysa baban allahıma her zaman şimdiki gibi şükretsek hastaneden çıkıp eve gelsek seni yıkasam yatırsam giydirsem ak sütümle emzirsem senin için sabahlara kadar uyumasam gıkım bile çıkmaz biliyomusun bebegim seni koruyup kollasam allahım ilk lafını annem diye duysam mevlüdünü okutsam kurbanını kessem 40 kapıya aşüre dagıtsam sen oldun diye herkez benim için sevinse artık beni görenler üzülmeyim aglamasalar acımasalar bana rabbimmmmmmmm duy sesimi ne olur bana ve benim gibi bebek bekleyenlerin acısını dindir bizde mutlu olalım allahım alalım bebeklerimizi sag saglim kucaklarımıza diyelim bizde artık anneyiz bize laf sokanlar utansa gögsümüzü gere gere bizde anne olduk desek çıksak karşılarına utansalar bizlere yaptıklarına ne olur rabbim bütün bizim sesimizi allahım senin aşkına peygamberimiz muhammet mustafa aşkına yalvarıyorum saglıklı gebelik saglıklı bebekler eli ayagı düzgün allahını tanıyan peygamberini seven evlatlar nasip eyle rabbim herşeyin bir sebebi var rabbim biliyorum allahım sen hakkımızda hayırlısını bilirsin insana kaldıramıcagı yükü vermezsin sen rabbim biliyorum sen duy sesimizi mafoldumbenmafoldumben gözümüzün yaşı dursun allahım bize sabır ver allahım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X