- 14 Mayıs 2010
- 995
- 0
halem,boncuğum ,kardelenler ,way ,dernim kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben ii canım aksam çıkmak zorunda kaldım düğünümüz var erken yatıp erkenden kalkıyoruz o yüzden geceleri olamıyorum :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
halem,boncuğum ,kardelenler ,way ,dernim kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
benide ekleyin bebek listesine benimde yok 10 senedir hasretim bebegime hep yarım kalıyo sevinçlerim allahın gücüne gitmesinde ah bebegim tez zamanda gene gelsen ben geldim anne desen beni babanı sevindirsen sımsıkı tutunsan annecigine annen baban üzlmese seni kaybettigine alsak seni kollarımıza öpsek koklasak allahım sana şükürler olsun desek nihayet muradımız oldu desek benimle hep kalsan bebegim günü gelince dünyaya gelsen hiç umrumda degil çok sancıda çeksem umrunda degil isterlerse canım yansa doksan zamanında seni görsem o ilk temas olsa gözgöze gelsek doya doya öpüp koklasam seni yavrum desem kaç senedir nerelerdeydin gözüm yollada kaldı desem ellerimle babana versem al bak bu bizim bebegimiz desem benimle grur duysa baban allahıma her zaman şimdiki gibi şükretsek hastaneden çıkıp eve gelsek seni yıkasam yatırsam giydirsem ak sütümle emzirsem senin için sabahlara kadar uyumasam gıkım bile çıkmaz biliyomusun bebegim seni koruyup kollasam allahım ilk lafını annem diye duysam mevlüdünü okutsam kurbanını kessem 40 kapıya aşüre dagıtsam sen oldun diye herkez benim için sevinse artık beni görenler üzülmeyim aglamasalar acımasalar bana rabbimmmmmmmm duy sesimi ne olur bana ve benim gibi bebek bekleyenlerin acısını dindir bizde mutlu olalım allahım alalım bebeklerimizi sag saglim kucaklarımıza diyelim bizde artık anneyiz bize laf sokanlar utansa gögsümüzü gere gere bizde anne olduk desek çıksak karşılarına utansalar bizlere yaptıklarına ne olur rabbim bütün bizim sesimizi allahım senin aşkına peygamberimiz muhammet mustafa aşkına yalvarıyorum saglıklı gebelik saglıklı bebekler eli ayagı düzgün allahını tanıyan peygamberini seven evlatlar nasip eyle rabbim herşeyin bir sebebi var rabbim biliyorum allahım sen hakkımızda hayırlısını bilirsin insana kaldıramıcagı yükü vermezsin sen rabbim biliyorum sen duy sesimizi mafoldumbenmafoldumben gözümüzün yaşı dursun allahım bize sabır ver allahım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
offf kuzum yaaa inanki içimi yaktın diycek kelime bulamıyorumbenide ekleyin bebek listesine benimde yok 10 senedir hasretim bebegime hep yarım kalıyo sevinçlerim allahın gücüne gitmesinde ah bebegim tez zamanda gene gelsen ben geldim anne desen beni babanı sevindirsen sımsıkı tutunsan annecigine annen baban üzlmese seni kaybettigine alsak seni kollarımıza öpsek koklasak allahım sana şükürler olsun desek nihayet muradımız oldu desek benimle hep kalsan bebegim günü gelince dünyaya gelsen hiç umrumda degil çok sancıda çeksem umrunda degil isterlerse canım yansa doksan zamanında seni görsem o ilk temas olsa gözgöze gelsek doya doya öpüp koklasam seni yavrum desem kaç senedir nerelerdeydin gözüm yollada kaldı desem ellerimle babana versem al bak bu bizim bebegimiz desem benimle grur duysa baban allahıma her zaman şimdiki gibi şükretsek hastaneden çıkıp eve gelsek seni yıkasam yatırsam giydirsem ak sütümle emzirsem senin için sabahlara kadar uyumasam gıkım bile çıkmaz biliyomusun bebegim seni koruyup kollasam allahım ilk lafını annem diye duysam mevlüdünü okutsam kurbanını kessem 40 kapıya aşüre dagıtsam sen oldun diye herkez benim için sevinse artık beni görenler üzülmeyim aglamasalar acımasalar bana rabbimmmmmmmm duy sesimi ne olur bana ve benim gibi bebek bekleyenlerin acısını dindir bizde mutlu olalım allahım alalım bebeklerimizi sag saglim kucaklarımıza diyelim bizde artık anneyiz bize laf sokanlar utansa gögsümüzü gere gere bizde anne olduk desek çıksak karşılarına utansalar bizlere yaptıklarına ne olur rabbim bütün bizim sesimizi allahım senin aşkına peygamberimiz muhammet mustafa aşkına yalvarıyorum saglıklı gebelik saglıklı bebekler eli ayagı düzgün allahını tanıyan peygamberini seven evlatlar nasip eyle rabbim herşeyin bir sebebi var rabbim biliyorum allahım sen hakkımızda hayırlısını bilirsin insana kaldıramıcagı yükü vermezsin sen rabbim biliyorum sen duy sesimizi mafoldumbenmafoldumben gözümüzün yaşı dursun allahım bize sabır ver allahım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
olsun tatlım önemli değil konuşamadık diye üzüldümben ii canım aksam çıkmak zorunda kaldım düğünümüz var erken yatıp erkenden kalkıyoruz o yüzden geceleri olamıyorum :gitme:
Sevtunummm ne güzel anlatmıssın melegim...Üzülme bebem ya Allah büyüyk verecek gene..Sen en azından bebegini hissettin senle oldu bi sürede olsa..Ama ben hiç hissedemedim hiç hamile kalamadım..Senin yasadıgında kolay bişey deil rabbim kimsenin basına vermesin..Mevlam verirse lütfundan vermezse hikmetindendir diyorum ben..Bizimde yüzümüz gülecek alıcaz bebeklerimizi kucagımıza gezmelere gidicez kaydirigubbakcemile vakit saat diye düşünüyorum kuzumm..Sakın aglama kuzum yoksa bende aglarım bak :gitme::gitme:yakında bu topikteki herkez böle olucak :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ohhhh kıskanalar catlasın :teytey::teytey::teytey:
mavişimmm nasılsın canım herşey yolundamı özledim gel bi öpeyim seni yaa Şeniz
gel bende öpeyim seni canımzemuszemus
iyiyim çok şükür canım cumartesi doktora gittim
canım herşey yolunda çok şükür keseyi gördük ama yukarıdan görünmedi çok küçük daha dedi haftaya bi daha çağırdı inşAlah o zaman görürüz değerim 1771 çıktı haftasıyla uyumlu dedi
ben şimdi dışarı çıkacam canım aşama görüşürüz canım
offf kuzum yaaa inanki içimi yaktın diycek kelime bulamıyorum
sadece sabır her derdin ilacı diyorum çok zor ama hepsi geçicek
listeye eklemez olurmuyum hiç yanlız biraz acının hafiflemesini bekliyordum ama sen istersen seve seve .biliyomusun herkese nasip olmuyo bunlar biz inançlı insanlarız yüce MEVLAM herkesi böyle imtihan etmiyo inşallah günahlarımıza kefaret olucak kuzum .olumunekankayizsmile
olsun tatlım önemli değil konuşamadık diye üzüldüm
konuşuruz inşallah buarada hayırlı olsun yakınınmı evleniyo
kuzum her ikiside çok zor biliyomusun ama kaybetmek varya insanın içini dağlıyo
allahım hiçbirimize bidaha yaşatmasın .evet bende inanıyorum hepimiz koca göbüş olcaz
sositosositosositosositosositososito
buarada geldimi kırmızılar
herkese selam a.s.güzel bi haftosunu gecirmeniz dileyiyleeeeee güzel hatunlaropuyorumnanaktan
vay ismin tanıdık geldi ama hatırlayamadım yeni katıldın aramızz galiba hoşgeldin
abinin düyünüde hayırlı olsun bizde abime kız bakıyoz bulsak kafasına göre everecez abimi darısı abimin başına