Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aleynam heralde yaa biz kendimizi hiç düşünmeyiz zaten bazen kendime çok kızıyorum
erkekler bizim gibi değiller ama

Ayyyyyyyy derin evet o karının resmi hi hş deyil beeeeeeee

editörer kaldırsın şunu yaaaaaa sesleniyom burdannnnnnnnnnn

işte geldim burdayımmmmm.
patlamış mısırı benim herifte sever ki karadenizli değil ama ihtiyacı yok,boşuna kilo almasın,zaten dev gibi,ondan yapmıyorum.kaydirigubbakcemile3
ben sevmem çünkü bir defasında yedikten sonra baş ağrım başlamış ve afedersiniz çıkarmıştım,ondan sonra hep korkarım ama tazeye bayılırım,gerçi artık tazelerin hiç tadı yok.

iyi geceler aleynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))

ay şu üstte çıkan kadının göğüslerini görmekten sinir geldi yaf..sayfa yenilendikçe silikonlar gözüme giriyo sanki çıkıp duruuular ordan alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

Evet abla dogru diyon

ama kocam cok saglıklı şeyler yemez hep saglıklız seyler yer benimki

bende ilgileniyom işte kızzzzzzz bazen kendine kızıyom ama napım h-e-r-ş-e-y-c-o-c-u-k-i-ç-i-n

bende o kadından çok rahatsızım,hatta geçende eşim odadaydı,tam o kadın açıldı,o da bizim sayfada sandı,tam kızıyodu,reklam deyince sakinledi adam.

kızlar reklamlar hakkında yorum yapmıyalım cezayı yeriz ona göre
o reklamlar olmasa kkda olmaz unutmayın kaydirigubbakcemile2

boncuğum ben korkuyorum otarz şeylerden mesela zayıflama haplarından filan ne olduğunu bilmiyoruz sonuçta

kardeloş mısır yiyince başınmı ağrıdı ilginç ya çokmu kaçırdın dozunu acep

X